Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
korpicschess #335 üzenetére
Én beszereztem egy jobbat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
korpicschess #322 üzenetére
Hm, nem is rossz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én hagyom már az egészet a francba. Mondjuk az a gáz, hogy 40k alatt itthon nem is lehet kapni Win-es táblát ami minimum 8"-os.
Még használtan sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha egy webshopnál több mint 12 órán után javítják az árat vissza az eredetire, az nem szimpla hiba szerintem. Arról nem is beszélve, hogy így amilyen sokan berendelték, biztosan több száz, vagy akár több ezer új email cím is bekerült az adatbázisukba, ez pedig nálam kimeríti a burkolt adathalászat fogalmát is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
BTW emlékeztek pár éve valamelyik áruház szinte ingyé árult valamilyen nyomtatókat? Ott pl, lenyelték a békát és minden megrendelő megkapta az árut annyiért amennyiért előrendelte. (volt olyan aki nem fizetett előre csak berendelte hogy utánvéttel fizeti, de ő is megkapta)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az az érdekes, hogy a tablet mellé berendelt "Squid 8" szürke tablet tok"-ot sem kapom meg, mert együtt volt a rendelés, holott az nem is volt elárazva. Meg amúgy is, most ezzel a rendelés törléssel maguknak mondanak ellent, hiszen reklámozták a brutális leárazást.
A webshopban meg továbbra is ott van a hibás ármegjelelölés...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tényleg hamar elvittük az összeset. Ha nem gány az anyaghasználat(írok majd róla valamit én is) akkor ennyit bőven megért. Ha valakinek mégsem jön be, még keveset talán nyerhet is rajta eladáskor.
(#12) raziel01
Ha nincs baja, akkor simán.
BTW, nem szoktam így rendelgetni, ha bármi gondja van akkor csak simán beviszem bármelyik MM-be és ott intézkednek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Sima USB elosztó.
" Nekem az emailben az van hogy "lakhelyere/posta pontra" szoval szerintem majd meg pontositanom kell."
Hja nekem is ezt írta, örülnék ha itt a 11.kerben a Mol kútnál át tudnám venni.
#6) Rodzser Mór
Én MOL kútra rendeltem. De mindegy, max felhívom őket és pontosítok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na leadtam egy rendelést, de eléggé idiótán van megoldva szerintem a PostaPontos szállítás. Kérte a címemet is újra, a megrendelésnél meg az van kiírva hogy utánvételes fizetés, és a szállítási cím az én lakcímem, ÉS a megadott postapont cím. Emailben meg csak annyi van hogy az én címemre akarják szállítani...Nagyon remélem hogy nem így lesz, mert akkor nem tudom átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest