- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
válasz
r3dsnake #359 üzenetére
Szerintem ugyanez lesz az állásfoglalás. Megvannak erre a mintaszövegek, ahogy a NAV-nál is. Én bármit kérdezek a milliókból fenntartott NAV segítségtől, mindig egy bescannelt papírlapot kapok, rajta egy egyenszöveggel. Persze a kérdésemre pontos választ nem. Ugyanez lesz a fogyasztókat védő szervezeteknél is
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
r3dsnake #173 üzenetére
Ezt írták az előző hsz-ben írt levelmre. Most komolyan, mi a francot lehet kezdeni velük? Ezzel húznak fel a legjobban, hogy már negyedik alkalommal ugyanazt a sablonválaszt kapom vissza, teljes mértékben leszarva azokat a pontokat, amikre kitérek.
Köszönjük visszajelzését.
Mindenekelőtt ismételten elnézését kérjük a tapasztalt kellemetlenségért, azonban online áruházunk továbbra is tartja korábban ismertetett álláspontját. A MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub vételára technikai okok miatt tévesen szerepelt weboldalunkon, ezért került törlésre az 50218284-es számú rendelése.
Szíves türelmét köszönjük, és a kellemetlenség miatt elnézését kérjük.
-
kisspall
aktív tag
válasz
r3dsnake #213 üzenetére
Igeeeeeen, de ez egy létező 1024, a tied meg egy nem létező 1280. Ez igen komoly eltérés....
Legfeljebb SD felbontású avik lesznek ezen, már csak a méret miatt is, de persze nem mondom, hogy nem lenne jobb az 1280x800.
Én igazából csak azért írtam, hogy csak magatoknak ártatok, hogy kínlódtok rajta. Lesz még ennél jobb is, nem dőlt össze a világ.... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
r3dsnake #173 üzenetére
En masodik forduloban vagyok.
1.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!Az általam kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub már ki lett fizetve, a technikai probléma számomra nem volt nyilvánvaló mivel az év végi kiárúsítások miatt hihető áron szerepelt (lásd egyéb aruhazak ajanlatai) így tévedésbe sem ejtettek. Ezért megrendelésem a megrendeléskori kondíciókkal szíveskedjenek teljesíteni.
Jelenleg az akció nélküli áron szerepel a weboldalon ami 39990ft lenne, most akkor ez a nem megfelelő ár? Mivel ki lett fizetve, Önök most gyakorlatilag a parkolóba jönnek utánam hogy vigyem vissza? Pár héttel korábban az eMag-on volt egy valós technikai probléma ami miatt valótlan-hihetetlen árak szerepeltek ám ők egy szó nélkül beismerték a hibát és kiszállították a megrendelt termékeket.Mihamarabbi válaszukat várom.
Üdvözlettel: XY.
Ez utan jöttek az ASZF 3. pontjával.
2.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!A szerződés létrejött amikor Önök mérlegelés nélkül elfogadták a pénzemet az adott árucikkért cserében. A Fizetés gombra való kattintás után azonnal átirányított a banki oldalra, ki lett fizetve tehát jogosan innentől saját tulajdonomnak tekintem. Az ÁSZF nem tartalmaz erre vonatkozó egyéb rendelkezéseket igy ragaszkodom hozzá - hogy hagyományos bolthoz hasonlóan - a kiírt polci áron (amit kifizettem) megkapjam a terméket. Az adott árucikk vételára reális volt a beharangozott akció fényében. Amennyiben Önök nem hajlandóak a megrendelésemet teljesíteni illetve a jogos tulajdonomat kiszállítani, abban az esetben kérném a felügyeleti szerveik elérhetőségét hogy a megfelelő helyre tegyek bejelentést a tisztességtelen üzleti gyakorlatról.
Üdvözlettel: X Y
Ha erre is visszalőnek akkor megparagrafusozom őket a saját ASZFjükből. Kapják be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő