- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
daenerys
tag
nekem ajándékba vették volna, és ugyan nem jött levél, hogy törölték a rendelést, de töröltek mindent sutyiban. mintha meg se rendelték volna a terméket. korrekt, nem?
ez a kutyakomédia, amit a Media Markt előad, egyszerűen szánalmas. egy kezdő nyomi sem rontana el egy ilyen akciót a webshoprendszerében, nemhogy egy nagy cég. limit a termékekre, akciós ár kiírása, és még sorolhatnám... nagyon sok hibát vétettek!
bezzeg a kis cégek még a fenekedet is kinyalják, hogy náluk vásárolj, az ilyen nagyok meg bármit megtehetnek következmények nélkül. egy kisvállalkozásnál már az összes hatóság vizsgálná, hogy hogyan lehet megszívatni a vállalkozót, itt meg aránytalanul csekély büntetés lesz a tényállás ellenére.
az adathalászati megjegyzést viszont köszönöm a Fórumtársunknak. ez egy nagyon komoly és megalapozott, valós vád. sok munkát kínáló cég is végül ilyesmire gyűjti az adatainkat, pl. a T betűs Grill Étterem nem válaszolt az önéletrajzos jelentkezésemre, mikor munkát hirdettek, de a számomat eltették marketing célokra. legalább idén már nem írtak, hogy szilveszterezzek náluk 15 rugóért, ha már válaszra sem méltattak az álláspályázatom témájában. lehet, hogy idén is jelentkeznem kellett volna hozzájuk az ellenállhatatlan ajánlat érdekében?
-
korpicschess
veterán
Úgy, hogy nem fizettél nekik több pénzt? Már azon is filózok, hogy erre is képesek minden más bolttal szemben csak 1 év garit adni, ezzel a hozzáállással, akkor kell-e nekem az a vinyó...
Látom neked külön rendelésen volt. Mondta nekem az ügyintéző, hogy a ma adnak postára cuccokat...
Én voltam olyan balga, hogy egybe rendeltem a kettőt, mert reálisnak tűnt a tab ára (pedig gondoltam rá, hogy külön kéne)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest