- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
-
kisspall
aktív tag
Csak nekem szerepelt az első visszajelzésben ez?
"A jelen rendelés-visszaigazolás csak az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem minősül az Ön adásvételi szerződésre vonatkozó ajánlata elfogadásának. "
Számomra elég egyértelmű volt. Nem rendeltem tokot és nem küldtem a pénzem a semmire.Hasonlat? Én is tudok olyat. A szomszéd hirdeti a tehenét x forintért. Mondom, én megvenném, azt mondja erre, jó, meglátjuk, szólok, ha áll az üzlet. Én meg bedobom a pénzt az udvarára és követelem a tehenet.
-
Gergőke88
addikt
Ennyire nem lehetsz buta....
Ott áll a levélben amikor megrendelted, hogy ez még nem jelent semmit, majd csak ha kapsz visszaigazolást.
Ha bemész a boltba és ott az a tv annyiért van kiírva akkor annyiért megkapod (mégha egy balf. eladó árazta el akkor is).
Ott ezek a szabályok, netes rendelésnél meg ezek.
Kár ezen ennyit rágódni... -
poffsoft
veterán
szerintem ennél profánabb a megfejtés:
Balf@sz jóskák ülnek a mmonline-nél, jogászról, törvényről még nem is hallottak.Nézzétek már meg, milyen igénytelen az egész webshop (a screenshotok is magukért beszélnek) felülete. Meg az ÁSZF is.
A tulajdonképpen most akkor kitől is vásárolok meg hogyan, ha a webshopban "klikkelek" című kérdéskör meg már-már csak hab a tortán. Tulajdonképpen, ha jól látom, semmi közünk nem volt az MM lánchoz...
Innen már csak egy lépés, hogy az MM-online nem vállal felelősséget a megtévesztő MM reklámkampányért, sem az "MS E-Commerce Kft. indirekt gépelési, illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért."
Mondjuk mo-n még mindig nem nagyon van fogyvéd tv, de mindenesetre ez egy jól sikerült kampány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps dualsense edge controller
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest