- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #313 üzenetére
141$-ert tudok 2G/32G valtozatot kinabol... Annyit nem er. Viszont az akcios ar miatt még futom a köröket...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
korpicschess #309 üzenetére
Mennyi engedmeny volt ra?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kisspall #287 üzenetére
Es egybol kifizettem. Kész. Az ASZF nem ter ki erre csupan annyit mond inverz iranyban hogy amig nincs kifizetve az MM tulajdona. Nos en meg kifizettem akkor most az en tulajdonom. Szerinted ha nem lenne igazam miert akarnak ilyen gyorsan visszafizetni meg miert akarjak eltuntetni a facerol/mindenhonnan a nyomat is ennek? Buko van, nem hagyom...
Akik "vigyorogni" jarnak ide, huzzanak a busba de ne akarjak az észt osztani...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
korpicschess #249 üzenetére
Hoppá, van olyanod? Megkerdezhetned, ha nyerhető akkor a sz@rt is kiverik az MM-ből. Bar ha laptopot vettel ott egyertelmu volt az elarazas.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SUPREME7 #240 üzenetére
Nem opcios, egybol es kikerulhetetlenul az OTP bankkartyas fizetesi oldalara kerultem. Innentol hogy kifizettem, mivel az ASZF errol nem rendelkezik, a tulajdonomba kerult... Lasd 8. Paragrafus a kiszallitottra vonatkozoan.
janaman01: januar elso feletol orszagos lesz ahogy meglesznek a bejelentesek mashol is, utana GVH.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
r3dsnake #173 üzenetére
En masodik forduloban vagyok.
1.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!Az általam kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub már ki lett fizetve, a technikai probléma számomra nem volt nyilvánvaló mivel az év végi kiárúsítások miatt hihető áron szerepelt (lásd egyéb aruhazak ajanlatai) így tévedésbe sem ejtettek. Ezért megrendelésem a megrendeléskori kondíciókkal szíveskedjenek teljesíteni.
Jelenleg az akció nélküli áron szerepel a weboldalon ami 39990ft lenne, most akkor ez a nem megfelelő ár? Mivel ki lett fizetve, Önök most gyakorlatilag a parkolóba jönnek utánam hogy vigyem vissza? Pár héttel korábban az eMag-on volt egy valós technikai probléma ami miatt valótlan-hihetetlen árak szerepeltek ám ők egy szó nélkül beismerték a hibát és kiszállították a megrendelt termékeket.Mihamarabbi válaszukat várom.
Üdvözlettel: XY.
Ez utan jöttek az ASZF 3. pontjával.
2.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!A szerződés létrejött amikor Önök mérlegelés nélkül elfogadták a pénzemet az adott árucikkért cserében. A Fizetés gombra való kattintás után azonnal átirányított a banki oldalra, ki lett fizetve tehát jogosan innentől saját tulajdonomnak tekintem. Az ÁSZF nem tartalmaz erre vonatkozó egyéb rendelkezéseket igy ragaszkodom hozzá - hogy hagyományos bolthoz hasonlóan - a kiírt polci áron (amit kifizettem) megkapjam a terméket. Az adott árucikk vételára reális volt a beharangozott akció fényében. Amennyiben Önök nem hajlandóak a megrendelésemet teljesíteni illetve a jogos tulajdonomat kiszállítani, abban az esetben kérném a felügyeleti szerveik elérhetőségét hogy a megfelelő helyre tegyek bejelentést a tisztességtelen üzleti gyakorlatról.
Üdvözlettel: X Y
Ha erre is visszalőnek akkor megparagrafusozom őket a saját ASZFjükből. Kapják be.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #164 üzenetére
Dehogynem ér. Meghirdetett akcio volt, hiheto arak (laptopok nem szamitanak, azok kapaloznak feleslegesen....) A penzem elfogadták, kerem a termeket... Ha 10ft-ert lett volna akkor elhiszem hogy technikai hiba. Ennyi erovel en is kiirok barmit aztan majd sorry, storno. Fizikai boltba is, ha a polci ar elter a vetelartol, azon kell odaadni. Pedig az aztan tenyleg technikai hiba...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #136 üzenetére
Elhiszem hogy egy laptopnal hihetetlen a 20e-es ár, de mint korabban irtam, realis es hiheto volt ennek az ara...
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha ott lenne hogy övék a bal vesém ilyen esetbe akkor mar ittlenne egy sebészbrigád? Meglatjuk, szvsz többet fognak bukni a fogyvédbirsággal mint ezen a pár nyomorult tabon buktak volna...
Es tenyleg, mivel ott a reklamjukon hogy utolso darabok, kiallitasi daarabok kiarusitasa, joggal hihető az ár pláne az edigitalos W8 tab fényében.
Ha nem vettél vagy nem vagy erdekelt benne, akkor kerlek ne csessz fel.
-
wwenigma
Jómunkásember
Tényleg? Kar hogy ez nem valamelyik noname webshop és az is nagy kar hogy ilyen logóval reklamozták magukat:
Na ezek utan mentsék ki magukat a fogyvédnél....
A laptopos dolog mas teszta, ott azert sejteni lehetett volna hogy nincsenek rendbe az árak Ezen tabnál viszont - figyelembevéve a konkurencia árait - ez nem állt fenn.
-
wwenigma
Jómunkásember
Amennyiben a vételárat előre kiegyenlítette, legyen szíves válaszlevélben elküldeni nyolcjegyű rendelési számát, valamint bankszámlaszámát, amelyre visszautalhatjuk a teljes összeget.
Nekem ez jött az elsőben. De egy szep valaszt fogalmaztam es a következore pedig csak annyi fog menni amennyiben elhajtanak, hogy akkor kérem a felügyeleti szerveiknek az elérhetőségét...
Scoobyka: mediamarktos vagy-e?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gergőke88 #72 üzenetére
Azt majd meglatjuk. Kerlek ne ragozd tovabb, elmondtad amit akartál.
ttt1: köszi, és a konkurens hirdetése, pont ezert nem ejtett tévedésbe mivel hihető volt az ára, hogy meg jobban alávágnak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gergőke88 #63 üzenetére
Nem érdekel azt észrevetted? Mas is van benne, hamarabb irva. HA elarazas volt, nyeljék be vagy majd többet kapnak a fogyvédtől mint amit azon buknának hogy megőrizzék a jó hírnevüket... Távoztam a pénztártól és most a parkolóban cseszegetnek hogy adjam vissza.
Rodzser Mór: igen-igen.
-
wwenigma
Jómunkásember
En is varom a levelet es utana megy a valasz:
Sajnálattal tájékoztatom, hogy az általam kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub már ki lett fizetve, a technikai probléma számomra nem volt nyilvánvaló mivel az év végi kiárúsítások miatt hihető áron szerepelt (lásd egyéb aruhazak ajanlatai) így tévedésbe sem ejtettek. Ezért megrendelésem jelen kondíciókkal szíveskedjenek teljesíteni.
Ö, ha bemegyek egy boltba és megveszek valami, fizetes utan utanamjönnek a parkolóba hogy sorry? Meg egy kör fogyvéd akkor....
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
banhammer #24 üzenetére
Masik tablet (Allview Wi7) tapasztalatai alapjan nem az. Ez nem asztali rendszer. Na, pontosabban nem teljesen az. Illetve majd abból a topikból lopkodunk okosságot, azt régebben gyötrik a srácok.
supreme7: hol irja? En nem lelem a gépkönyvében.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
30$ egy normalis es rohadt gyors 64GB-os uSD kártya, a 32-es a fele, szvsz nem drága. Ajanlott innen vagy pedig innen / innen rendelni, valosat kuldenek.
No meg ha nem jon be a tab akkor ahogy raziel01 irja, még 25ért is röhögve el fogjak vinni. (szerintem 30nál alább nem kéne kirakni de majd meglatjuk)
orichalcos: masfele is jeleztem havernak az akciot, jo lenne tudni mennyi volt kiteve ennyiert.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór #6 üzenetére
Ha nem is lesz rajta - igaz morcos leszek de - ez igy rendkívül korrekt ár, ennyiert kesobb boldogan elviszi barki ha megunom.
tjb007: korrekt, tápot is lehet neki adni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
Adnak hozza OTG kábelt, lehet azzal alakithatod át a micro-t normal USB-re, passz.
raziel01: az komoly. Remelem ki is szallitjak, jo lenne igy ev vegere valami deal ami icipicit feledteti ezt a remek 2014-et.
orichalcos: Postapont-os rendelésnél kimegy az ertesito a lakcímedre, baratosné Avonozik igy tuti infó.
Ugyanitt ha kell valakinek valami Avonbol szoljon. -
wwenigma
Jómunkásember
Berendelve, postapontra utánvéttel véve megoldható a januar eleji fizetés is .
Medias leirasa nem teljesen valós, sajnos gyári oldal szerint nincs MicroUSB3.0 és MiniHDMI sem. Később kibővítem az első hsz-t teszttel, ez igy best buy pillanatnyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest