Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
wwenigma #250 üzenetére
Tabot vettem, meg egy 1,5 TB-os WD vinyót, amit azóta az edeti 19k-ról fel-le árazgatnak, emailre már több, mint 1 napja nem válaszoltak (hétfő késő délután írtam).
Úgy voltam vele, hogy szarok rá, de így, hogy választ se kapok, se terméket, semmit...
Még 20k-m náluk van azért azon a 35-ön felül, mert töröltettem egy korábbi rendelésem, mert 2 különböző bolt beli vevőszolgálatos nem volt képes normálisan megmondani, hogy mennyi garancia van egy termékre (emailbeli reakció ott is későn jött)... Az is no comment. -
janaman01
addikt
válasz
wwenigma #239 üzenetére
igen sajnos a fogyasztós tanácsadó is ezt mondta....védve van a szutyok markt....max a gvh tud rájukcsapni.....nekem mondjuk már az is elégtétel lenne ha kapnának egy jó kis büntit ..csak ne ússzák meg szárazon a büdös mocskos tetű banda....(már bocsánat) ."Tájékoztatjuk, hogy amennyiben ez az egész országra kiterjedő üzleti magatartásnak tűnik, úgy a Gazdasági Versenyhivatal (www.gvh.hu) az illetékes az eljárásra."
ui : Amennyiben a termék kifizetése megtörtént, a kereskedő köteles haladéktalanul visszafizetni Önnek az átutalt összeget.
a haladéktalanul az, az én olvasatomban nem 30 nap....
-
SUPREME7
őstag
válasz
wwenigma #239 üzenetére
Én megértem a problémád, de akkor is védve vannak sajnos, mert csak a rendelés tényéről kaptál mailt, de a kifizetést saját elhatározásból csináltad mielőtt feldolgozták volna a rendelésed. Ez egy opcionális lehetőség.
Ha korrektek lennének, azok akiknek a pénzén ülnek saját hibájukból, azoknak dobnának valami kuupont, kedvezményt vagy valamit. Hiszen van tranzakciós díj sok esetben, meg ugye nem rendelkezel a saját pénzeddel, már ez eleve bosszantó.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
wwenigma #107 üzenetére
Így van, és már az az elv is figyelemre méltó, h a pénzem elfogadása hogy a túróba nem jelent szerződéskötést?
Hiszen készletük van, az ár pedig ugyan kedvező, de egyáltalán nem irreális - pláne nem egy előre meghirdetett "nagy évvégi leárazási akció" közben!Az ÁSZF-jük egyébként nem is említ hibás árazás miatti kibúvót, csak azt, ha nem tudják beszerezni a terméket a vállalt időn belül...
-
Воланд
titán
válasz
wwenigma #107 üzenetére
"Áraink forintban értendőek és az Áfa-t tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Áraink a készlet erejéig, weboldalunkon leadott rendelés esetén érvényesek. Az MS E-Commerce Kft., a Media Markt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. Az MS E-Commerce Kft. nem vállal felelősséget a mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért. A termékképek illusztrációk. "
ennyit a fogyvedrol.
"Ezen tabnál viszont - figyelembevéve a konkurencia árait - ez nem állt fenn."
tenyleg?
-
Degeczi
nagyúr
Bár ha igaz, h téves volt az egész, akkor tárgytalan minden, és a MM monnyonle...
(én is kártyával fizettem) -
Degeczi
nagyúr
A Modecom oldala valóban USB3-at említ a specifikációk alatt, de nyilván elírás, ha igaz az alább linkelt procis oldal infója, h ez a chip nem támogatja
-
Degeczi
nagyúr
Reggel még volt 19e-ért billentyűzetes változat is (picit más, de neten található infók szerint kb ugyanarra képes procival), de abból tényleg csak 1-2 db lehetett, mert pár perccel miután itteni topikba beírta vki, már el is fogyott... a 8025 viszonylag sokáig fönn volt, abból több lehetett
-
Rodzser Mór
senior tag
Én sem leszek nagyon zabos a HDMI hiánya miatt. BT-vel (drágábban) kiváltható a monitorra kikötés.
Így is jó cucc. Remélem, hogy tényleg fajin lesz. 1-3 nap szállítási időt írtak, akár még 31-ig is megjöhet.Ez a márka milyen gyártmány egyébként? Van valami tapasztalat, infó róla?
-
gyurkikrisz
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na leadtam egy rendelést, de eléggé idiótán van megoldva szerintem a PostaPontos szállítás. Kérte a címemet is újra, a megrendelésnél meg az van kiírva hogy utánvételes fizetés, és a szállítási cím az én lakcímem, ÉS a megadott postapont cím. Emailben meg csak annyi van hogy az én címemre akarják szállítani...Nagyon remélem hogy nem így lesz, mert akkor nem tudom átvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest