- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
2) Mert itt van a kezemben az Omnia7-em, és látom.
3) A teszteket és az egyéni véleményeket azért olvassa a leendő vásárló, hogy információt gyűjtsön. Én nem csak a véleményemet mondom, hanem kellő tényt is teszek mellé: kevés a jó alkalmazás, ami itthonról elérhető. Az MSN helyzet kritikán aluli.Ezeket állj neki cáfolni (példákkal pl. nagyon jól lehetne), ne pedig engem kiálts ki népellenségnek. Miért kéne ködösíteni? A vágyálmok senkinek se segítenek.
A barom stílusért bocs, de a legelső beszólásoddal nagyon felidegesítettél.
-
válasz
(An)Dante #23 üzenetére
Tényleg nem tölthettél sok időt a kipróbálással, bár a böngészéssel se, ha ezt a következtetést vontad le. Apropó számháború, az Apple meg 95 országban van ott, ami még ha a fele is az Ovi által támogatottaknak, van egy jelentős forgalombeli, alkalmazások szempontjából darabszámbeli és minőségi szakadék. Szóval kb. az a "hajukra kenhetik" kategória...
-
Magyarországról egyáltalán nem elérhető a WP7 Marketplace-e! Ha a telefonon magyar accountot adsz meg, vagy a régiót Magyarországra állítod, akkor kivág egy hibaüzenettel, hogy a régióban még nem elérhető. Ha desktopon állítod magyarra a régiót, eltűnik a Zune szoftverből a teljes Marketplace integráció.
Ezt meg én tudom, mert már néztem sok kombinációt
-
"Nem jobb, mint az Android vagy az iOS, sokat kell még fejlődnie, más, újfajta szemszögből közelít az okostelefonok világához, de abszolúte nem rossz egy rendszer."
Hát ezt pont nem. Ugyanaz az iOS3 klón, mint ami az Android is volt induláskor (nyílván nem a hármas verzió, ha valaki belém akar kötni, ne ebbe tegye). A felhasználói felület az, ami igazán más, újszerű, és tényleg jó. Mint rendszer, igazából semmi extra.
Maegoss: Nartell elég jól leírta ezt, egyébként meg nem tudom. Az biztos, hogy itthonról pár szerencsés felhasználót (VISA Electron kártyával) kivéve senkinek se megy a vásárlás. És a régiónak is nyugatinak kell lennie a telefonon is.
-
A második bekezdésed hibás feltételezésen alapszik, és ahogy várható is, semmi köze a valósághoz. Lásd a múltkori WP7-es hírnél a "fosgejzír" metaforámat.
manchester85: Ahogy a többiek is mondták, főleg év vége... De ha már most bele akarsz ugrani, és iPhone4-ről váltasz, cseréljünk
Az elmúlt két nap Miyowa-teljesítménye elég gyalázatos volt ahhoz, hogy nyugodtabban váltsak vissza a kiforrottságra.
-
Ez a mondat tetszett: "de megfelelő minőségű alkalmazások esetén sokak számára a szűkösebb kínálat is bőven elegendő lehet."
Milyen kár, hogy a valóság ettől távolabb nem is lehetne.
BTW, a Miyowa nálam teljesen beszart tegnap óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mikrotik routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest