- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nartell
csendes tag
Nekem meg az Optimus 7-es van itt a kezemben... És valóban, sok alkalmazás szar, sok helyen kell még fejlődnie, én sem állítom, hogy ez a tökéletes rendszer.
De neked van egy nézőpontod, meg nekem van egy nézőpontom, meg még rajtunk kívül sokaknak van nézőpontja. És ami neked lehet, hogy abszolút nem számít (pl. a szerintem egyedülállóak ütős menü és döccenőmentes működés, az a gyorsaság és simaság ami a telefon működését jellemzi), az nekem egy fontos momentum, és valószínűleg másnak is. Míg pl. engem pont az MSN helyzet nem tud felzaklatni, azt pl. magasról letojom, nem nagyon izgatna az sem, ha tökéletes lenne.
Szóval nekem nem azzal van a bajom, ha neked nem alakult ki kellemes összkép a készülékről, csak azzal, hogy ezt nem a megfelelő köntösben tálalod, ráadásul személyessé teszed a vitát, ami egy fórumon nagyon nem jó ötlet. Szerintem.
-
Nartell
csendes tag
1. Miért gondolod, hogy naívak? 2. Miért gondolod, hogy a valóság ilyen rossz? 3. Tök mindegy mit gondolsz, nem ez a lényeg, erre vannak a tesztek és az egyéni vélemények, ne te dönts már a vásárlók helyett. Majd alkotnak egy képet a negatív és pozitív oldalat is figyelembe véve, és döntenek.
Részemről téma lezárva, mert a privátod is enyhén szólva kulturálatlan és finoman szólva is bunkó volt, erre nem kívánok rákontrázni. Írogathatsz nekem még ennél durvább üzeneteket is, én részemről ennek nincs személyes vonzata, szerintem saját magadat minősíted ezzel a hozzáállással és negatív viselkedéssel.
A többiek felé pedig elmondom, hogy szerintem ne csak innen alkossatok képet a WP7-ről, olvassatok bátran utána, az egyéni vélemények csak az egyik oldalát képezik a dolognak. Ha valakinek pedig megtetszik, és venne egyet, annak kellemes időtöltést a készülékhez, akinek pedig más felé húz a szíve (legyen az a robot, az alma, a bada, a symbian, vagy más), annak ahhoz kívánok kellemes perceket. Csak ne menjünk egy bizonyos színvonal alá a hsz-ekben, mert úgy vélem (és nem csak a privátról beszélek, amit kaptam a "kedves" Karmától), ez nem idevaló...
-
Nartell
csendes tag
-
Nartell
csendes tag
Szerintem te elfogult vagy, mi meg szurkolunk, hogy ne csak 2 szereplős legyen a piac. Neked nem jött be, jól van, nagy kaland, de őszintén, kit érdekel? Nem az a kérdés, neked mi a tapasztalatod, mert úgy állsz hozzá, mint a sok barom az android indulásakor. Le van írva, miez a ratyi, fújjj, az OS sokkal jobb, blablabla...
Azt kéne felfogni, hogy talán a WP7-nek is van egy esélye, egy olyan első kiadásos rendszernek, ami fél éve sincs jelen a piacon. A kutya sem mondja azt, hogy nem kell még fejlődnie, ahogy azt sem, hogy mindenkinek ezt a rendszert kell használnia. De akinek tetszik, az használja, akinek meg nem, az inkább maradjon annál, ami bejön neki.
Felesleges ez a hozzáállás... Neked nem lélekemelő valami a WP7-en? Szuper. Maradj az Androidon vagy az almán. De aki kedveli vagy meg szeretné ismerni a WP7-et, azzal mi a baj? Ha neki bejön, akkor ő már nem ember?
-
erdoke
titán
Azért érdemes egy pillantást vetned a fizetős appokra, illetve azok arányára is (70 %). Én elég sok 1-3 dolláros progit találtam már december elején, amit simán megvettem volna az akkori 1.0 verzióban. Néhánynál annyi volt a trial verzió korlátozása, hogy elfelejtette a beállításaidat, ami mellett teljesen használható maradt.
Persze tudom, hogy te az ultimate chat alkalmazást vadászod, ami már elvből nem mehet jól a jelenlegi WP7 korlátok miatt, de talán a többség nem chatelésre használja az okostelefont.
Ha tényleg lesz nyárra IE9 frissítés, és esetleg újabb készülékek is (nem a kétmagos csodák, csak egy 8255/7230, amit 45 nm-en gyártanak), csak a fizetős market elérés hiányzik ahhoz, hogy beruházzak. -
(An)Dante
őstag
Sok időt nem áldoztam rá, de első ránézésre azért bőven van benne használható app. Az Xbox játékok meg szépen lassan érkeznek (már akiket ez megmozgat).
Az Android Market ugye elvileg kínál prémium alkalmazásokat is, már ahol elérhető legalább a kártyás fizetés. Pedig ugye 2008 októbere óta azért már bőven lett volna idő ezen is reszelni.. A 22 támogatott ország listája itt érhető el, ezek között Magyarország immáron 2,5 éve nem szerepel..
Csak viszonyításul: Az Ovi Store 2009 májusában nyitott, azóta 190 országban érhető el 32 nyelven, köztük magyarul is. Jelenleg 170 országban kínál kártyás, 32-ben -- köztük hazánkban is -- számlás fizetést. Ez azért jótékony hatással lesz a WP7 online boltra is szerintem..
-
(An)Dante
őstag
Szeptember-október előtt valószínűleg nem is lesz elérhető Magyarországról, addigra viszont az Ovi Store integráció is elkészülhet. (Értsd: egyenlegből való fizetés mindhárom szolgáltatónál.)
A Microsoft megoldása elég silány, de az alkalmazáskínálat semmivel sem gagyibb mint a Google hulladékhalmaza esetén, mely nem mellesleg időnként szexi vírusokat is beenged.
-
manchester85
veterán
A-a, szó nincs i4-ről, nekem még 3G-m van.
(de azt se adnám oda.
) Leginkább azért, mert igazából az iOS 4 koncepciója se tetszik, (a kikapcsolhatatlan multitasking idegesít főleg) a felsoroltakra meg szükségem van. Viszont pont emiatt, ha a WP7 elérné az iOS3 szintjét, nekem az bőven elég lenne. Persze nyilván nem tudhatjuk, közben mennyit fejlődik az iOS, de én úgy érzem, nekem nincsenek ezen felül már nagyon igényeim. 2 éve nagyjából ugyanazokat a progikat használom. Azért ha egy 3GS szintet (iOS3) belátható időn belül elér a WP7, az omnia 7 mostani T-s árán, az általam felvázolt szempontokban, akkor valszeg nekem az tökéletesen megfelel. De mivel ősszel tervezek új telót venni, (i5, i4 vagy WP7, a kitételek függvényében) így akkorra lenne esedékes a dolog. Na mind1, akkor még úgyis rákérdezek majd, ki hogy látja a dolgokat.
Köszi mindenkinek a választ.
-
manchester85
veterán
Lehet, hogy marhaság a kérdés, mert nem megjósolható, de érdekelne a véleményed. Ha a WP7-re iPhone alternatívaként kéne tekintened (tehát iOS-ről átálló user szemszögéből) azzal a kitétellel, hogy legyen itthon használható fizetős alkalmazásbolt, voip, msn, navigáció meg az android markettel, appstore-ral nagyjából konkuráló kínálattal, minőséggel, akkor mit mondanál, mikor érdemes belevágni? Egy kb. mikorra esedékes készülékcserénél mondanád, hogy meg lehet próbálni a WP7-et? A felsoroltaknak mindnek teljesülniük kéne. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- VR topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest