Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
A Vistát is tömegek használták, mégis egy rakás f*s volt (az meg megint más kérdés, hogy hányan rakták vissza alapból a szipi-szupi új gépükre az XP-t a legelső bekapcsolás után). Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Win8 rossz lesz, de nem attól lesz valami jó, hogy sokan használják, és fordítva is igaz. Jó példa erre az Opera, remek kis böngésző, mégis alig van részesedése. Az ikonokat meg felesleges temetni, ez csak megint a népámítás...
(#100) đe$|re
Aha, ha más véleményen vagy, akkor egyből "okoska" leszel, akit ki kell figurázni. Komolyan mondom, egyre jobban megy el a kedvem ettől az egész fórumozósditól. Egyre kevésbé lehet értelmesen vitatkozni valamiről, lásd a te reakciódat. Nem hoztál fel érvet, ellenérvet, csak tettél egy gúnyos megjegyzést. És igen, magamra vettem, mert éppenséggel nem egyezett a véleményem. Hát a pofám leszakad, mik vannak? Van aki nem ért egyet, Jézusom! -
virkir
veterán
Höhö...
Biztos vagy te ebben?
Ha a win8 olyan sikeres lesz mint a wp7 akkor a win28 idejéig sem fog elérni statisztikai hibahatárnál nagyobb részesedést.
egy információval dúsitott "csempét" akarnak majd nézegeni.
Ezzel lehet csak én vagyok így de baromi nagy késztetést érzek ha látom, hogy fogjak egy kalapácsot azt egyenként leverjem őket. -
dani3l
őstag
Szerintem teljesen kulturaltan nez ki, nincs teletüzdelve gagyi widgetekkel, meg ikonokkal, azt teszek ki es oda, ahova akarom..
Ezzel csak arra akartam celozni, hogy egyreszt mindenkinek mas jön be, masreszt valamilyen szinten mindegyik testreszabhato (droid kicsit jobban, mint az iOS/WP, ez szerintem nyilvanvalo), ugyhogy mindenki hasznalja azt, amelyik neki megfelel.
-
manchester85
veterán
"lezárt képernyöt se bámulod sokáig,mert ha az ember felveszi a telót az asztalról,reflex szerüen oldja fel a bill zárat, utána meg jöhet az ikonhalmaz,húzogatás...és meg is dölt rögtön az ikon-elmélet"
Látszik, hogy fogalmad sincs a rendszerről. Ha az adott értesítést húzod el, azonnal az alkalmazásba visz, ahol teljes ablakban látod az újdonságot. Ikonhalmazokról szó sincs.
Ha meg feloldom a zárat, és nincs értesítés, az azt jelenti, hogy semmi új dolog nem történt, ergo nincs minek változnia. Egy gombnyomással a programban vagyok, aminek amúgy semmi közlendője nincs, tehát evidens, hogy nincs is kinn semmi. Sose értettem, mitől olyan nagy szám ez a live tile. Van 3 csempe, ami animál, a többiben meg csak a számok változnak meg a pálcikaalakzatok. Ez aztán a valami.
Valóban nem iPhone topikban vagyunk, csak gondoltam, ha már szóba hoztátok, hogy milyen elavult meg statikus, akkor picit felvilágosítalak titeket
-
manchester85
veterán
Nem igazán értem, hogy miről beszélsz. A lezárt képernyőn megjelenő értesítéshez nem kell belépni semmilyen alkalmazásba, ikonba. Ezekről már a lezárt képernyőn értesülök. Legyen az email, sms vagy bármi más, most például az EB meccseinek góljai után kapom meg azonnal, mennyi az állás a lezárt képernyőre.
"Éppen ezért jó a csempe,mivel csak ránézel a föképernyöre és látsz mindent rögtön. "
Ha értesülni akarok valamiről, akkor miért bámulnám a főképernyőt? A lezárt képernyőn akarom megtudni őket. És itt borul is szépen ez az egész csempe koncepció. Tessék:
Miért akarnám a csempén belül látni, ha változik valami? Miért akarnám az összes csempével együtt látni ezeket? Ha mindenről értesülök még azelőtt, hogy látnám az ikonokat, kit érdekel, hogy statikusak?
-
manchester85
veterán
"hanem rögtön kiirja mi történt."
Megsúgom, az iOS-es ikonhalmaz is rögtön kiírja, sehova nem kell belépni hozzá. Ezt hívják értesítésnek.
NGA!
Nekem volt Omnia 7-em. Soha semmilyen értesítést nem vettem észre, ránézésre alig tudtam különbséget tenni a csempék között. A hívás és az üzenet számomra tök ugyanúgy nézett ki. Mondd már meg, hogy egy hatalmas facebook csempe és egy facebook ikon között mi a különbség. Ha jó az értesítési rendszer, teljesen mindegy, hogy ikonok vannak, ugyanis a júzer pillanatok alatt túllép azon a képernyőn. És mindenről, ami érdekli, a lezárt képernyőn értesül. Na ehhez mit szólsz? Én nem akarom bámulni a főképernyőt, nem ezért van okostelefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Segway ninebot max g2e - még 2 év gyári garanciával
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest