Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lall
veterán
válasz
kolosanyi #85 üzenetére
Nem mondom, hogy ez nem észrevehető, de miért kell azt szajkózni, hogy a csempéken lévő értesítések észrevehetetlenek. Egy telefon ikon és egy bazi nagy szám. Ha valaki ezt nem látja meg az nyugodtan felkeresheti a látszerészét.
Letisztult, egyszerű, informatív. A MS ezt így álmodta meg és ez így jó is. Akinek nem jön át (Pély Barna) az nem használja.
-
-
válasz
kolosanyi #64 üzenetére
Nade pont az a lényege a Metro UI-nak, hogy egyszerű, és jól látható, mindenki számára érthető információkat közöljön. Egy állandó adott területen(csempe), egy mail ikon(piktogram) mellett egy jól látható szám, pont annyit jelez, amennyit kell-> hány olvasatlan mail-em van.
Onnantól meg én el tudom dönteni, hogy el akarom-e most olvasni, vagy majd később. Utóbbi esetben nem tolja a képembe feleslegesen, nincs útban, nem zavar be semmibe, de látom, hogy valami van
És mint írtam, a lock screen-en is jelzi ezeket, nem kell elmenni a csempéig..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged