- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Egy szóval se mondtam, hogy egyáltalán nem lehet észrevenni, csak nekem ez jobban bejön. Persze mindenki azt használ, amit akar, meg ami tetszik neki, ezzel nincs is gond. 2012 van, szerintem kb nem létezik használhatatlan rendszer, mindegyik bőven kiszolgál minden átlagos igényt, onnan meg - ha nem vagy valamiért egy platformhoz kötve - csak a személyes szimpátia dönt.
Nekem inkább problémám, hogy jelenleg nincs olyan WP telefon, amire szívesen cserélném a Nexusom. A legújabb csúcs Lumiák is hiába kapnak 8 megapixeles kamerát, meg Clear Black kijelzőt, ha pl a SoC nem erősebb számottevően, illetve ami nagy szívfájdalmam, hogy nem szólnak elég jól. Ez amúgy az egész WP mezőnyt jellemzi, de tovább megyek, jelenleg a Galaxy S széria ilyen jó egyedül, meg elvileg az S3. Jók még az iPhoneok is, illetve most a One S sikerült jól, de ezzel kb kifújt. Na ez jobban zavar, mert a WP értesítési rendszerét biztosan megszoknám, de a rosszabb hangzást nem.( #87 ) Barthezz2
Akkor tényleg az van, hogy csak megszokás kérdése. Nekem még mindig sokkal jobban bejön ez a MIUI-féle megoldás, ami nekem is van. -
kolosanyi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dacia topic
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged