Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lall

veterán

válasz mukibuci #98 üzenetére

A feleségemnek szoktam szólni, hogy miután elaludtam keverje jól össze, hogy minden reggel keresgessem a megfelelő lapkát. Így vidáman és kiegyensúlyozottan indul a napom. ;]

Régen volt ilyen ébresztő program is, hogy addig nem kussolt be míg egy golyót nem vittél be egy labirintuson kersztül valami lyukba. :)

manchester85: Minden alkalmazásnak nincs értesítése. Nálam a fent említett elrendezés van (ha a feleségem össze nem keveri reggelre) ;] én is görgetek egyet lefele. A lap alján azok az értesítések vannak amik nem annyira fontosak. Te oldalra lapozol én lefel görgetek. Ugye el tudod képzelni, hogy ezzel az értesítési rendszerrel is együtt lehet élni? Mivel használtad a rendszert így tudod, hogy az sms, facebook, whatsapp stb... értesítések felül is megjelennek, amik egy swipe mozdulattal eldobhatóak vagy egy kattintással benne vagy az appban az értesítés helyén. A Te lockscreened nekem személy szerint azért nem teszik, mert ha egy idegen vagy éppen egy nem idegen de nem kívánatos személy ránéz a locksreenedre egyből informálódik, hogy mit kivel mikor csinálsz. Nálunk csak annyit lát az illető, hogy jött sms, email, hívás, de megnézni nem tudja kitől, márf ha le van kódolva a telefonod.

Új hozzászólás Aktív témák