Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
A feleségemnek szoktam szólni, hogy miután elaludtam keverje jól össze, hogy minden reggel keresgessem a megfelelő lapkát. Így vidáman és kiegyensúlyozottan indul a napom.
Régen volt ilyen ébresztő program is, hogy addig nem kussolt be míg egy golyót nem vittél be egy labirintuson kersztül valami lyukba.
manchester85: Minden alkalmazásnak nincs értesítése. Nálam a fent említett elrendezés van (ha a feleségem össze nem keveri reggelre)
én is görgetek egyet lefele. A lap alján azok az értesítések vannak amik nem annyira fontosak. Te oldalra lapozol én lefel görgetek. Ugye el tudod képzelni, hogy ezzel az értesítési rendszerrel is együtt lehet élni? Mivel használtad a rendszert így tudod, hogy az sms, facebook, whatsapp stb... értesítések felül is megjelennek, amik egy swipe mozdulattal eldobhatóak vagy egy kattintással benne vagy az appban az értesítés helyén. A Te lockscreened nekem személy szerint azért nem teszik, mert ha egy idegen vagy éppen egy nem idegen de nem kívánatos személy ránéz a locksreenedre egyből informálódik, hogy mit kivel mikor csinálsz. Nálunk csak annyit lát az illető, hogy jött sms, email, hívás, de megnézni nem tudja kitől, márf ha le van kódolva a telefonod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vivaldi (böngésző)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Drón topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Steam Deck 512GB Hibátlan 10/10 Állapot! 6 Hó Jótállás
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged