- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Van sokféle az is elég ha beírod pl.hogy wifi.Kipróbáltam egy párat,design alapján választottam a mostanit,mert illik a környezetbe az ikonja,meg egyből a beállításhoz ugrik,nincs kezdőképernyője,ennek a neve wifi switch.Van connectivity shortcut progi is amiben van wifi,bt stb.,de azt nem próbáltam.
-
pszili8
aktív tag
Pl itt van ez 157Ft A simet egy GSM-es tuti ingyen kivágja,azért felesleges venni.Nagyobb vaterás választék.
-
pszili8
aktív tag
T-nél én is aranykártyás vagyok,de a telenor kártyát vágattam,úgy tudom 4000ft a csere,én egy simért nem vagyok hajlandó pénzt fizetni 2012-ben.. Olyat is hallottam,hogy bevették a régi simet hibásként így a microt ingyé kapta az ügyfél,de ez azon múlik,hogy az ügyintéző melyik lábbal kelt fel éppen.Vágás után belerakom egy adapterbe és ott a normal sim.
-
pszili8
aktív tag
Jó kis cikk
Engem nem nagyon izgat,pedig Lumia 800-am van,na jó egy kicsit
De érdekes tényleg,többen is írták,hogy akinek eddig tökéletes volt a telefonja,most egy bejelentés után hirtelen szar.Gondolom azért is hozta a májkrémszoft ezt a radikális döntést,ahogy a gizmodo is fogalmazott,bebetonozzák az új rendszer alapját.Gondolom ez után már nem lesznek ekkora váltások rövid időn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged