- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az új Riddick rész alatt is ilyen új, divatos effektekkel (SSAO, stb.) feltupírozott ID Tech 4 nyomul, de ez sokkal szebbnek tűnik, és több featuret ígérnek, ebből ítélve 1680 felett High-hoz tuti nem árt alátenni a 4870x2-t, vagy GTX295-öt.
Nekem nagyon tekerte a Riddick a 4870x2-t, nem sok más játék alatt pörgött így fel a venti, és még kézileg túl kellett pörgetnem, hogy ne melegedjen túl, és szemeteljen a kép, tehát az erőforrásokat kiaknázta, ilyen szempontból nem volt gond a DOOM3-al sem, csak az nem biztos, hogy van olyan a látvány, mint amit megeszik mellé a vasból.
Na meg, hát addig tupírozzák ezt az ID4-et is, hogy mire jön az ID5, már nem tűnik majd akkora ugrásnak. Szerintem (legalább is az én szememben) ez volt a gond a DOOM3-al. Szép volt az, csak hát már annyira kifutottam magát az előző motor z átiratokban, hogy azokohoz képest már nem túl mutatott sokat. (Persze most ezek a kifutó ID4 átiratok már odabasznak az ID3-as átiratokhoz képest...) -
janos666
nagyúr
Én úgy tudtam, hogy a 3. rész után nem lesz több. Főleg azok után, hogy már 3.-at sem akartak, csak a 2.hoz készült kiegészítőt inkább külön 3. résszé bővítették. Újabban azt rebesgetik lesz még?
A JK2-t vagy 3x végigtoltam annak idején, Half-Life 2 és Mass Effect után talán a 3. legkedveltebb játékom.
-
janos666
nagyúr
Kár hogy nem szeretem a túlzottan hentelős játékokat, de ez a videó odabasz. Ha mást nem, a grafika miatt tuti belenézek, de még játszhatónak is tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air m4 15 colos (ezüst) - 10 ciklus
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)