- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az új Riddick rész alatt is ilyen új, divatos effektekkel (SSAO, stb.) feltupírozott ID Tech 4 nyomul, de ez sokkal szebbnek tűnik, és több featuret ígérnek, ebből ítélve 1680 felett High-hoz tuti nem árt alátenni a 4870x2-t, vagy GTX295-öt.
Nekem nagyon tekerte a Riddick a 4870x2-t, nem sok más játék alatt pörgött így fel a venti, és még kézileg túl kellett pörgetnem, hogy ne melegedjen túl, és szemeteljen a kép, tehát az erőforrásokat kiaknázta, ilyen szempontból nem volt gond a DOOM3-al sem, csak az nem biztos, hogy van olyan a látvány, mint amit megeszik mellé a vasból.
Na meg, hát addig tupírozzák ezt az ID4-et is, hogy mire jön az ID5, már nem tűnik majd akkora ugrásnak. Szerintem (legalább is az én szememben) ez volt a gond a DOOM3-al. Szép volt az, csak hát már annyira kifutottam magát az előző motor z átiratokban, hogy azokohoz képest már nem túl mutatott sokat. (Persze most ezek a kifutó ID4 átiratok már odabasznak az ID3-as átiratokhoz képest...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest