- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
mappak. bal oldali kepen az osszecsukot photography, jobb oldalon a kinyitott productivity. az elo csempe tovabbra is megmarad, az ertesites megjelenik a mappan.
-
HKorn
veterán
válasz
Armagedown #49 üzenetére
Szerintem az androidot neked találták ki, ne akard megmagyarázni a wp-t használóknak hogy mi csúnya meg miért kellene fájlkezelő. Aki wp-t vesz az nem akar hallani semmiféle rendszerfájlról, meg mókolásról.
Sd bővíthetőségről meg annyit hogy jó ha van, de magamat talán egy fokkal az átlaguser fölé pozícionálom telefon témában, de jelenleg a 16gb-s 925-ön 7gb szabad helyem van. Mondjuk nem is tárolok rajta komplett évadokat.
-
macskea
őstag
válasz
gabber01 #185 üzenetére
Az nem lehet, hogy ezeket a fájlokat valami paranoiás még előtte rejtett és rendszerfájlokká tette? Találkoztam már ilyennel, sok a "szakember".
Mod: hát akkor ez is sztornó, de legalabb a probléma megoldódott. Ezek szerint elég volt ha három ember egyszerre koncentrált rá.
-
gabber01
addikt
Valójában azért van igazság abban is, mert nem teljes értékű filekezelők. Nem lát minden filet és nincs is minden file műveletre lehetőség mint mondjuk egy Total Commanderben. Más kérdés, hogy szükség nem nagyon van rá.
Arra pl. még nem jöttem rá, néhány doc filet illetve pdf-et, amit simán felmásoltam, miért nem látja a teló.
Az ósdi Samu Ace 1-en meg simán olvasgattam. Azért ez probléma, akárhogyan is nézzük. -
macskea
őstag
válasz
Armagedown #59 üzenetére
Kulturált formában, másokat nem megbántva, minősítve.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #181 üzenetére
Nyugi már kiléptem!
-
Az a gond, hogy ezt a topikot még nem találta meg egy moderátor, házigazda, ti meg csak etetitek a trollt.
Biztos, ismeritek a mondást, hogy okos enged, ha már szenved.
-
correctman
tag
válasz
aprokaroka87 #178 üzenetére
Ebből te már nem fogsz kikeveredni. Szerintem nyomd meg a quit gombot mielőtt teljesen szénné égeted magad.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #173 üzenetére
hmm, pedig akkora lendulettel osztod mar megint az eszt a wp-vel kapcsolatban (na jo, szerencsere nem csak a wp-s topic-okat tiszteled meg a jelenleteddel), hogy az ember mar - mar azt hinne, hogy valami fogalmad azert van a temarol. biztos droid alatt minden google szolgaltatashoz kulon fiok kell.
-
gabber01
addikt
válasz
aprokaroka87 #174 üzenetére
Most használtál vagy nem WP-s telót, döntsük már el...
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyébként WP-n a gyári appok mennyire jók tudásban?
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #171 üzenetére
igen, be kell. ugyan azzal az ms fiokkal, amit a telefonon is hazsnalsz....
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #168 üzenetére
ms fiok nelkul hasznaltal wp-s keszuleket? nah, ez a sztori egyre jobb lesz....
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #166 üzenetére
Szerintem ez egy normálméretű csempe. Kinézetre.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #166 üzenetére
olvasd el a cikket, ami alatt ilyen lenduletesen kommentelsz, meg a forrast. annyit lehet rola tudni, ami azokban van. istenem....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Quasi_modo #164 üzenetére
De ez gondolom kisebb lesz mint egy csempe?vagy ugyanakkora?
-
daniel909
addikt
válasz
aprokaroka87 #158 üzenetére
mért nem tetted fel skydrive-ra és pc-n meg letöltöd
nettó 10p lett volna összesen(#166) [link]
(#168) lol bocs
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #163 üzenetére
Egy mappa amibe belehajigálod a csempéket.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Quasi_modo #161 üzenetére
Tehát ha jól értem lesz egy mappa amiben csempék lesznek?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
correctman #159 üzenetére
mondtam én hogy szar a csempe ember?
Sőt meglepő de még tetszik is a csempe,a csempén túl volt a bajomKomolyan nem értem hogy miért hiszik azt sokan hogy utálom a Windows Phone-t.
-
Quasi_modo
nagyúr
a csempék egymásra dobásával mappák automatikus létrehozására is alkalmas lesz
Ez tetszik. Mondjuk lehetett volna alapból így. -
correctman
tag
válasz
aprokaroka87 #158 üzenetére
Tehát azért szar a csempe mert te egy Lumia 800-al (WP 7.8) szopóága kerültél?
és mindezt egy WP 8.1 GDR1-el foglalkozó cikknél?!
Értem. Több kérdésem nincs... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
correctman #157 üzenetére
Igen Lumia 800-ról 2 képet,meg egy kb 20mp-es videot pc re tennem.
A Zune valami frissités hiánya miatt nem települt fel,megpróbáltam hogy átküldöm bluetoothon az telefonomra,de csak a képet sikerült,megprobáltam keresni dropbox klienst hátha van,volt vmi de azzal is csak a képet tudtam volna átküldeni...kezdtem ideges lenni,megprobáltam g-mailen keresztül elküldeni na ott végre sikerült...mindez 1 órámba került.
Az én Androidos telefonom nélkül még ez sem ment volna.Tudod én szeretem a kihivásokat,de hogy 3 fájl miatt szivtam azt nem nyelem le
-
correctman
tag
válasz
aprokaroka87 #149 üzenetére
Használtál te valaha WP-os telót? (az hogy általános suliban pont láttad ahogy a padtársad egy ilyet nyomkod nem számít)
Nem mellesleg lapozhatnál már mert már elég uncsi a trollkodásod. -
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #151 üzenetére
most komolyan, elobb megkerdezed, hogy van-e xy szolgaltatasnak hivatalos kliense - te valamiert nem veszed a faradtsagot, hogy megnezd a store-ban -, utana meg nekiallsz a store-bol hozzaszolast idezni? [link]
-
Pali1119
tag
válasz
aprokaroka87 #100 üzenetére
"Ha pl valakinek nem tetszik a csempe,akkor cserélhesse ikonokra,stb"
be is bszna, ha itt is ikonok lennének. Akinek nem tetszik a csempe, vesz másikat.
(#151) aprokaroka87
"Tehát a kedves user azt sem tudta hogy rajta vannak a filmek a telefonján."
Ez meg user error. Egyéb más probléma?
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez egy Wp áruház hozzászólás a Moliplayer kapcsán
"Nekem nem szaggat, nem lép ki. Kapásból
kikeresett olyan videókat is amikről azt se
tudtam már hogy a telón vannak. Biztos hogy
nem tökéletes de végre egy app ami minden
kiterjesztést kezel amit akarok
"Tehát a kedves user azt sem tudta hogy rajta vannak a filmek a telefonján.
A gyári lejátszó nem ismerte fel ezért inkább elrejtette,mondjuk Droid is csinál ilyet -
daniel909
addikt
miután iosen van, nincs nagyin miről beszélni.
nyilván benne van az is h a google nem fog fejleszteni egy kicsi os-re, mivel még így nyerhet is felhasználókat saját részre.
de hidd el lenne az a részesedés ahol már nem érné meg emberkedni, és muszáj lenne kiadni a hivatalos google appokat.(#149) aprokaroka87 nincs.. csak "sufni" appok vannak rá. viszont az első app jobb mint a semmi!
-
aprokaroka87
nagyúr
A WP 8 ra van már normális eredeti dropbox kliens?
-
daniel909
addikt
válasz
siofok00 #138 üzenetére
na ez a szenvedes megy majdnem minden appnal. kell turni valami maszek appot, tele reklámmal, a hivatalos kliens vagy egyszerűen rossz vagy nincsenek alap funkciók... ritkán frissítik... majdnem minden appnál ez van ami nem MS termék.
(persze ez sem feltétlen igaz, nincs swarm, a fq kliens meg egy... a skype is nagyon
pedig az igazán lehetne cool ha már az MS azt erőlteti!!!)
hangouts sincs ami (SZVSZ) sokkal jobb mint a skype. (persze gugli termékek mire elérik a wp..t ehh.) -
Воланд
titán
"OS compression. As with Windows 8.1 Update 1, Windows Phone 8.1 Update 1 supports OS compression, which in this case will make the system fit more efficiently on low-end devices with just 4 GB of built-in storage. This could mean that the just-announced Lumia 530 actually comes with Update 1, since that device has that curious 4 GB of internal storage limit." [link]
-
daniel909
addikt
igaz a web os-hez kellene hasonlítani
(mégis mihez hasonlítsuk ha mobil OS)(#132) DaveJr : és itt az élő példa a wp legnagyobb hibájára. a főbb appok nagy nehezen kijöttek rá (persze nem teljes funkcionalitással)... de a többi egyáltalán nem. persze érthető. ha van valami androidra és ios-re le is van fedve a piac. nem éri meg fejleszteni wp-re. az a pár százalek senkit nem érdekel.
-
DaveJr
őstag
válasz
Oppenheimer #134 üzenetére
siofok00: A legtöbb megtalálható. Az persze más kérdés, hogy milyen a minősége. De arról megint nem a WP tehet.
batai15: Nem hinném, hogy büntetlenül használhatná bárki is a Doulingo fejlesztői nevet és terméknevet. Szóval én nem hagyatkoznék 1 beböfögött hozzászólásra.
-
batai15
félisten
"
by Tina
3/28/2014
This is not the real duolingo." -
siofok00
tag
Időkép, hvg, normális portfolió, rai tv normálisan megírva, stb... Gmail még 8.1 alatt is fapados, nem lehet normálisan emailbe csatolt képet küldeni sokszor, nincs push átküldés. Nincs más normális navi csak a Here+, ami rendszeresen össze-vissza tervez 8.1 alatt. Befordulok a jó útra, majd ujratervez kb háromszor, utána jön egy negyedik útvonal. Legutóbb Diósdon kergetett az őrületbe a szűk utcákban.
-
DaveJr
őstag
válasz
Oppenheimer #130 üzenetére
1 perces keresés....
-
siofok00
tag
válasz
aprokaroka87 #126 üzenetére
A wp7 valóban egy gyerekjáték volt. Emlékszem hányan írták, hogy mekkora baklövés volt a Symbian után és az is lett.
-
siofok00
tag
A Nokia azt gondolta, hogy a Symbian userek majd mind mennek at wp-re, de a felhasználók akkor nagyrészben már Iphonenal a zsebükben szaladgáltak, a Droid akkor még nagyon nem volt használható emlékszem. A WP így maradt a harmadik oprendszer végül. Nekem semmi bajom vele, de a következő telefonom biztos nem lesz wp, kizárólag az appok hiánya miatt.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz
aprokaroka87 #120 üzenetére
Ez nem a rendszer hibája.
Nem elég népszerű még Ennyit jelent. -
DaveJr
őstag
válasz
Oppenheimer #96 üzenetére
Akkor nekem se való
-
siofok00
tag
válasz
aprokaroka87 #121 üzenetére
Egyszerű a válasz. Mki pénzből él és a töredék felhasznalós wp nem üzlet. A legtöbb tartalomszolgáltató nem is kér ezért wp fejlesztést vagy csak úgy, hogy na jó legyen egy verzió, utana meg a további fejlesztésre nem áldoz. Néhány héten belül vagy három alkalmazást voltam kénytelen törölni, mert megszűntek működni wp-n. Gondolom volt vmi módosítás szerver oldalon, de a wp-s appot nem írták át hozzá.
-
siofok00
tag
Valóban, de valószínű jelen helyzetben nem éri meg nekik wp-vel foglalkozni. Másik oldalról meg mi felhasználók nem tudjuk kihasználni a telefont, ha nincs hozzá tartalom. Eladni pl. egy komolyabb wp-s telefont mobilboltban szinte lehetetlen. Gondoltam valtok a fentiek miatt Z2re, erre mondták, hogy wp-s telefont nem számítanak be. Több, nagyobb boltban is kérdeztem.
-
cattus
addikt
válasz
Miért akarod, hogy mindenáron az androidra hasonlítson a rendszer? Itt nem lehet témázni, ott igen. Ha ez kell, van másik alternatíva. Ennyi.
(#116) siofok00: Rosszul gondolod. Ez nem a rendszer, hanem a lusta fejlesztők hibája.
-
siofok00
tag
A legnagyobb gond a wp-vel, hogy nem frissítik a fejlesztők az alkalmazásokat, pl időkép, hvg, stb... Túl kevés a felhasználó és egy idő után egy csomó app használhatatlan. Androidra es Ios-re mennek ki az app frissítések, wp-re max a legnagyobb tartalomszolgáltatok, akik nem magyar tartalmakat kínálnak. Mondom ezt 1020 tulajként.
-
batai15
félisten
válasz
aprokaroka87 #113 üzenetére
wp 7 rég meghalt, kápise?
-
kutga
félisten
válasz
aprokaroka87 #103 üzenetére
És az mi lenne? Telefon, mail, sms, web, navi, YT, Angry Birds. Ezek közül melyiket nem tudja a WP? Az okostelefon attól okos, hogy mindezekkel tud kommunikálni, nem programozók veszik.
A csempés részre gondoltam.
-
mightymo3
tag
olvasva kommenteket, én nem átlag usernek mondanám magam még sem szenvedek hiányt ezektől a sok sok felvetett hibákat amiket néhány kreálnak a WP ellen. Komolyan ki az az idióta aki elkezd 4-5 collon filmet nézni, agybadugóssal és a metron vagy buszon, max a tinédzserek akiknek ez a hobby hogy né máánn feltettem 4-5 Fulhd filmet...
A listás nézetet hagyjuk már 10x gyorsabban meg találom a programom 500 app közül mind az androidos társak, persze ha nem a keresőt használod ami detto van a WP-n is.
Az Andoridon maximum 1,5 éves frissitést kapsz a kőzépfelső illetve felső kategóriában... ha ezt nézzük akkor a ficsörökről lemondhatsz a 100 alatti telefonról kivéve ha szét hackelled és megint ott tartunk hogy nem gyárit használsz. Az Android egy körforgalomhoz hasolít, a Wp egy németautópályahoz. -
batai15
félisten
válasz
aprokaroka87 #110 üzenetére
ezt is megértettem ,de szerint nyugodj le most már .
nem kell a feszkó. -
batai15
félisten
válasz
aprokaroka87 #108 üzenetére
Ez marhaság bocs.
egyébként wpn is adott jobb program készítése.
Okos telefon attól lesz okos hogy appokkal tudod bővíteni a tudását.
Legyen droid, wp, ios. Ez adott. Pont. -
aprokaroka87
nagyúr
Szerinted mitől okos egy telefon?
Szerintem attól ha egy programozonak lehetősége van arra hogy egy adott hardver képességeit kihasználva egy jobb/gyorsabb alkalmazást irjon mint ami a rendszer alapértelmezettje.
Nem a fájlkezelőtöl lesz okos,de egy fájlkezelő is tudhat sok olyan dolgot,ami a gyáriban nincs benne,és egy programozonak legyen lehetősége mindezt megvalósitani.
Egy fejlesztő tudásán/kreativitásán múlik hogy mitől lesz Okos funkció az amit ő kitalál. -
Atek000
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #94 üzenetére
Ingább úgy fogalmaznék, hogy most mr átlag user vagyok, mert arra használom a wp-s okostelefonomat amire egy okostelefont használni kell. Nem kell romolgatnom, meg egyébb dolgokat csinálnom, hogy működjön, csak képernyőt feloldanom és a telefont használni.
-
batai15
félisten
válasz
ios?ott sincs lehetőség.na meg mé nem lehet felfogni hogy direkt ilyen?
-
válasz
Te tolod is ezt a mufajt rendesen
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
én irtam ilyet?
-
kutga
félisten
válasz
Te még mire használod?
A legutolsó hozzászólásod remélem csak viccnek szántad.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem szar,akinek tettszik elfogadja,de a felhasználó keze megvan kötve sok esetben.
Sok esetben alapvető funkciók hiányoznak.Ha pl valakinek nem tetszik a csempe,akkor cserélhesse ikonokra,stb
Nem is kell hogy gyárilag benne legyen az ikon mód,de egy app fejlesztőnek legyen pl erre lehetősége. -
Picit felpöröghetnének jobban a fejlesztésekkel, de legalább csinálgatják
-
kcsa
veterán
válasz
És a rendszerfájlok törlésére, módosítására. Ezt ne felejtsd ki.
-
no1r
őstag
válasz
akkor törölgess nyugodtan tovább rendszerfájlokat, meg tervezz hidakat és kalibrálj automotorokat droidon tovább. hiszen ettől okos egy telefon.
hm... szerintem most jutottunk el oda, hogy attól okos egy okostelefon, hogy az átlaguser olyan specifikus programokat használ rajta, amit okostelefon nélkül eszében sem jutna -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
+1. Az okostelefon rom telepítésre és témázgatásra való. Aki ezt nem tudja, annak nem is kell okostelefon.
-
batai15
félisten
válasz
de, de minek? Alá írom,wp ilyet nem tud, de ez nem egyenlő azzal hogy szar is már bocs.
Sok dologra nincs szükség egyáltalán amire droidon szükség van. -
-
savoo
addikt
válasz
Oppenheimer #91 üzenetére
Nah, updateltem is az aláírásom, mert igaz hogy már van file kezelő, de ilyen szart, a rendszerfájlokhoz nem fér hozzá.. Pff..
-
Atek000
csendes tag
Sziasztok. Én néha szoktam hozzászólni a fórumokhoz, de most szükségét érzem, hogy 1-2 emberben rendbe tegyem a dolgokat. Nekem jelenleg wp-s telefonom van (l925), de volt droidom is. Én nem vagyok egy power user, sőt egy tök átlagos felhasználó vagyok, mint az emberek nagy része. Én nem látok hiányosságot a wp-ben, csak a kinézete más. Személy szerint és a környezetemben élők szerint (a családban csak wp-s telefon van és nem az én érdemem sajnos 😞 ) a wp használhatóbb, mint egy droid mert sokkal stabilabb, átláthatóbb és nem utolsó sorban gyorsabb. Mégegyszer leírom, ez nem csak az én véleményem.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #85 üzenetére
szerintem neked tokmindegy...
-
NGA
addikt
válasz
aprokaroka87 #82 üzenetére
De az is lehet, hogy azt majd Windows Phone 8.1 Update 1-nek fogják hívni. Nem mindegy a neve? Lassan itt van a WP8.1 GDR1.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #82 üzenetére
szerintem logikus, hogy ha win8-bol sem lesz 8.2 az elnevezest tekintve, akkor wp-bol sem lesz....
-
kutga
félisten
válasz
aprokaroka87 #79 üzenetére
Itt senkit nem érdekel (mondjuk kapásból jópár indok azért eszembe jut). Ez továbbra is egy WP szakmai topik.
-
NGA
addikt
válasz
aprokaroka87 #77 üzenetére
A WP 8.X rendszert futtató telefonok 2017.07.11.-ig kapják a frissítéseket.
"A Microsoft az operációs rendszer frissítéseket, ideértve a biztonsági frissítéseket az életciklus kezdő dátumától minimum 36 hónapig biztosítja. "
Akkor erről ennyit.
Ami előfordulhat, hogy a WP9-et nem fogják megkapni.
-
kutga
félisten
válasz
aprokaroka87 #75 üzenetére
Sokra megyek a droid gyors fejlődésével ha az én készülékemre éppenséggel a gyártó nem adja ki a frissítést.
A WP 8.1 minden piacon lévő készülékre elérhető lesz. Az egyes droid oprendszerek optimalizáltságáról ne is beszéljünk. Jó példa a pár éve még zászlóshajó Samu S3, ami ma már szoftveresen abszolút hulladék.
A kérdésedre pedig, még egyszer, lassabban, ez nem droid.
-
NGA
addikt
válasz
aprokaroka87 #75 üzenetére
Csak tudod van egy alapvető különbség. Hogy a 8.1-et MINDEN WP8-as telefon megkapja(ta), mig a droidnál ha már 1 éves alapkészüléked van, akkor erre igen pici az esélyed.
És ez a válasz a kérdésedre:
"Wp 8-ra pl miért nem lehet állapotsori kapcsolokat rakni?
Miért csak Wp8.1-en működik?"Mert mindegyik készülék ami 8-al jött ki, frissül 8.1-re.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak sajnos nagyon kevesen vesznek még WP-s mobilokat,tudom egyre többen
Az a baj hogy az Ms piszok lassan fejleszt,nem kell úgy müködnie mint a Droidon,müködjön máshogy,lehet jobb is lenne.
Illetve Droidon sok esetben még magát az oprendszert sem kell frissiteni a plusz alapvető funkciókhoz,ha nincs gyárilag állapsori kapcsoló gombjaid akkor felmész a Play-be és letöltöd pl a Power Toogles-t Android verziótol függetlenül.
Wp 8-ra pl miért nem lehet állapotsori kapcsolokat rakni?
Miért csak Wp8.1-en működik? -
kutga
félisten
válasz
aprokaroka87 #72 üzenetére
Akkor meg droidot kell venni, ennyi, nem a WP topikokat szemetelni tele hogy hűbezzeg a másikon ez meg az így meg úgy.
-
kutga
félisten
Ne hasonlítsátok folyton a droidhoz.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Naughty9011 #69 üzenetére
Használd egészséggel a WP-t!de azért azt te is elismered hogy sok funkció hiányzik még bellöle?
-
Naughty9011
tag
válasz
Armagedown #64 üzenetére
Szerintem is fejezd be, 1 honapja aztmondtam adok egy eselyt az Androidnak es vettem egy Nexus 5ot... Nemtudom, hogy mi az atlagfelhasznalas, en nem jatszom, bongeszek, fb ,skype telefonalas ,zene. Nekem nagy csalodas ez a telefon, hiaba a qualcomm 800 en nem szeretem ezt a rendszert! En lattam eddigis , hogy nekem konnyeb a Wp de mostmar beis bizonyosodott, de ha ez ram igaz akkor mindenki masra is, mert aki ezeket csinalja amit en annak sokkal jobb telo egy wp-s mint egy droidos... Es magasrool sza**k a testreszabhatosagra mert azt kb 10 perc alatt meguntam !!!! Es a Lumia 925-on legalabb full navigaciom volt, ami droidon nekem 40 euro lenne, amiest lehet megszabadulok ettol a telefontol es soha tobbet nem akarok latni androidot!!! A merulesrol meg nemis beszeltem egyfolytaba kikell kapxsoljak amit epp nemhasznalok h tartson egy napot.... A lumiam kitartott egy napot es nemkellet ilyesmivel foglalkozzak, meg ramot uritsek pffff ezt a baromsagot! Ezt eszi 80% a vilagnak??? Csakis azert mert nem hasznaltak vagy nem tudjak hogy kell hasznalni a wpt!
-
Fr0z3n
őstag
válasz
aprokaroka87 #50 üzenetére
Minden telót földhöz lehet vágni
szerk.: Bocs, ez a #67-es hsz-re akartam írni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #64 üzenetére
Az Android sem tökéletes,WP sem
Max Droidon több esélyed van a probléma orvoslására -
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #64 üzenetére
A gond nem ezzel volt. De ha nem tudod, hogy mire is írtam a dolgot akkor sajnos benned van a hiba.
Amúgy rossz embernek mondod
Androidom van
(Sajnos)
-
válasz
Armagedown #59 üzenetére
De nem erre. Harom dolog miatt:
- mindenki tudja, mit gondolsz
- nem tartalmaz uj vagy hasznos informaciot
- senkit sem erdekel -
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #59 üzenetére
Igen azért. Csak akkor van gond amikor rá akarják erőltetni az igazukat másra és nem képesek elismerni ha tévedtek és hülyeségeket írnak.
-
Vassili_Zait
senior tag
Úgy látom a megszokott droidhuszárok ezúttal sem bírják ki, hogy ne szidják a csempéket... és meg akarják mondani, hogy ez a rendszer akkor lenne jó, ha droid lenne....
-
no1r
őstag
válasz
daniel909 #56 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy béna. szerintem. ízlések és pofonok.
még droidon sem szerettem, pedig ott még jobban is nézett ki, és használtam is. ahhoz képest az app nézet felüdülés. elhúz jobbra, rábök a betűre, indítja az appot (ami nincs kint starton).nem kell elkúrni az ízléses kezdőképernyőt a mappákkal és azon belül keresgetni az appokat.
de ez az én véleményem. -
daniel909
addikt
nem értem mért béna a mappázás... van egy témában 6-7 appod, mért ne legyenek egy helyen? szvsz gyorsabban eléred úgy mint az app listán külön-külön. főleg mivel abc sorrendben van a lista.
az h béna lesz a megvalósítás esetleg arról nem a mappázás elve tehet. de ha lemásolják mondjuk az ios-ről a szerkezetet akkor nem lehet rossz.
-
Воланд
titán
válasz
Armagedown #54 üzenetére
en meg azon csodalkozok, hogy valakinek az ikonracsos kinezet tetszik. megsem irom be mindegyik droidos topicba....
-
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
Az hogy neked nem tetszik a csempés felület egyéni ízlés dolga.
Amúgy androidon se férsz hozzá a rendszerfájlokhoz rootolás nélkül.
Az első és második mondatod pedig teljesen ellentmond egymásnak.
-
Воланд
titán
válasz
Armagedown #49 üzenetére
azt miert nem lehet elfogadni, hogy ez egy zart rendszer? ha meg nem tetszik, akkor nem kell ilyet venni. ilyen egyszeru a tortenet...
-
no1r
őstag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
LOL
ez az év indoka...
uram, szerintem vándoroljon vissza droidra, ez a rendszer nem önnek valócsak azt nem értem még mindig, hogy a "szaracsempe" fanhuszároknak miért okoz még mindig e-pénisz növekedést, hogy ide jönnek hülyeségeket írni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #49 üzenetére
lehet,de ha véletlen hibásan van megírva akkor meg nézheted a dolgot
-
-
no1r
őstag
válasz
daniel909 #40 üzenetére
én pedig erre azt mondom, hogy annyit és csakis annyit akarok kitenni a start menüre, amennyit kedvem van.
a mappázás béna, dedós cucc, ráadásul ronda is. az applista pedig könnyen és gyorsan használható, 60+ appom van első ránézésre.(#41) Armagedown: 1 - iOS-en sincs hozzáférésed a rendszerfájlokhoz. 2 - mezei usernek felesleges beletúrnia, csak szétb@ssza a rendszert. 3 - ez nem android, nem kell gyomlálni a szemetet. 4 - ennek fényében teljesen felesleges. ezt használod, nem hegeszted.
-
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #41 üzenetére
Minek hozzáférni a rendszerfájlokhoz? Nem fogsz velük babrálni úgysem.
Ez egy nagyon rossz érv. Vagy az okoz neked szexuális örömöt, hogy látod az összes fájlt?aprokaroka87: mi köze a SIM kártyának egy WPs beállítási lehetőséghez? Amúgy 2013 októberi (kb).
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #41 üzenetére
Az sem biztos hogy jó,mivan ha véletlen vmi rendszerfájlt kitörölsz?
-
Воланд
titán
válasz
Armagedown #41 üzenetére
es minek is kellene hozzaferni a rendszerfajlokhoz?
-
daniel909
addikt
ha már lehet mappázni akkor miért kéne listás app nézet?
lassú is béna is, a kezdetektől utáltam azt a menüt. főleg ha 20 appnál többet teszel fel megjelennek a betűk amik még jobban csak a helyet veszik el.lett háttér, lett fájl kezelő, lettek mappák, lett lehuzható értesítési sáv.... kezd egyre jobban konszolidálódni a felület, és kezd értelmes formát ölteni.
-
no1r
őstag
válasz
Armagedown #32 üzenetére
és megint kiderült, hogy a WP nem is okos mert nincs filekezelő! (ja de van)
(#37) daniel909: ha igazad lesz, mindenkit felgyújtok
-
daniel909
addikt
" a csempék egymásra dobásával mappák automatikus létrehozására is alkalmas lesz, mely sokkal átláthatóbbá teheti a kezelőfelületet. "
így már eljut 2010-es stádiumba a rendszer, igy tovabb!!!!
a következő nagy újítás fogadok az lesz, hogy kiölik azt a borzasztó listás app nézetet és az összes csempe kinn lesz ahogy ios-en is. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #32 üzenetére
Azért a lagg sem elfogadható.
Wp-nél az a kérdés hogy mennyire oldhatók meg a plussz funkciók,sebesség veszteség nélkül. -
blade zte
őstag
Az átlag usernek elég a középkategos teló. Az átlagusernek ott 16gb tényleg elég. Az átlaguser fb-zni, telefonálni, flappy birdözni, és sms-ezni szokott vele, no meg talán wifizni. Az átlaguser.
De mi van, ha az átlaguser, a gamer, meg a rootolós csúcstelót vesz, és megjön a kedve mókolni? Majd mondja a kedves szoftver, hogy ezt neked elég tárhely, hogy egy normális filmet is akár rárakjál! Vegyél... Ó hogy a mi cégünk nem árul nagyobb tárhellyel.
A 32gb sok embernek elég, de azért még mindig ott egy réteg, aminek nem. Én inkább a 16GB-t tartom nagy állatságnak Micro-SD hiányában egy 200ezres scúcstelóban.
halkow: Walking dead episode 1-en belül összes rész: 9gb
Szerintem a második rész sem ereszti lazábbra.Na, ez a 2 játék nem fér rá 16 gb-re. Egyes telókon egyetlen epizód sem fér rá, mert nem marad hely a fájloknak, csak a programoknak.
-
Armagedown
őstag
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Részemről a lagg elfogadhatóbb, mint a korlátozott testreszabhatóság, a rendesen filekezelő hiánya elég nagy hátrány.
-
DaveJr
őstag
Mert az átlag userek 85-90%-ának elég a beépített 32.
Aki belépő szintű telefont fog venni nem nagyon használja másra mint telefonálásra és néhány kép ellövésére no meg netezésre. Még zenéknek is elég 3-4Gb.
Barátnőm 620asában is csak 2Gb-os sd kártya van amin pár zenét tárol és kész. Még sose sikerült neki telipakolnia -
halkow
őstag
abszolút rossz döntésnek tartom a micro-sd nélkül telefonok létét é, gondoljatok bele egy teló ki jön 4-8gb memóriával felvesz 10 perc ful hd videót az már is 740mb! Nálam pl:, szegény usherek szaladjanak haza helyezzék át a Windows xp, 7,8-ra vagy jó nagy adat forgalmat generálva töltsék fel a felhőkbe egyre xarabb lumiák jönnek kivéve 930,1020 habár azoknál se értem miért kellett ki hagyniuk a bővítés hiányát
-
Ricardo
titán
válasz
dreamdancer #13 üzenetére
Egy két programozott NFC matrica kényelmessé teheti a dolgokat.
-
törölt tag
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Szerintem a WP 8.1 beállítási menüjéhez képest a sokkal több és fontosabb beállítási lehetőséget kínáló SGS4 menüje átláthatóbb, rendszerezettebb. A WP 8.1-é szerintem katasztrofális, a 930 tesztjében is panaszkodott Bog arra, hogy mennyire rossz, ömlesztve van minden.
-
gabber01
addikt
És melyik az az app, mert én nem találtam ilyet?
Arra egyébként van valami magyarázat, hogy egyes szolgáltatók miért nem támogatják a protocolt? És miért csak WP-s telefonokon van ez? Mert soha ilyen gondom nem volt.Ja, netes time sync app nem érdekel. Azzal nincs kisegítve az ember, ha nincs net előfizetése a telón és/vagy nincs wifi közelben.
-
-
batai15
félisten
Az újdonságok jol hangzanak,a követelmények csökkentése viszont nem.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
dreamdancer #13 üzenetére
Én profil váltásra használom (utca, autó, lakás). Néha párosítás, adatküldés. De ez ritka eset. Sokan leragadtak a blútúsznál
Szerk.: Bocs mindenki, benéztem a topicot.
-
dreamdancer
őstag
mumk1, Krissz1983, Fr0z3n:
És konkrétan mire használjátok? Komolyam érdekel, nekem is volt NFC-s telóm és nemigen tudtam mire használni. Lehet vele valahol fizetni? (Magyarországon) Vagy mp3-akat csereberéltek a haverokkal? -
gabber01
addikt
Halleluja! Végre eljutunk oda, hogy hálózati időt automatikusan tudja frissíteni? Végülis csak úgy 20 éves fícsör!
-
Khan13
senior tag
Ha megnézed a frissítés elérhetőségét a Nokia/Microsoft oldalon, akkor láthatod, hogy odaát sem kapják meg hamarabb. A világ tök véletlenszerű pontjain lehet letölteni néhány készülékre. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a többi gyártó mennyire kapkodja magát a frissítés terítésével.
-
Tyrel
őstag
" További újdonság, hogy a gyártók számára mostantól nem lesz kötelező a microSD kárytafogalalt beépítése"
??? Most is van a piacon egy csomó olyan készülék amiben nincs microSD bővítési lehetőség...
---
Amúgy tök jó ez a GDR1, de még az alap 8.1-en is ülnek a kedves szolgáltatók, holott MS-nél már lassan azt is kezdik elfelejteni hogy valaha létezett... Nagyon bosszantó tud lenni ez a sok hónapos késlekedés egy frissítés megjelenése és a tényleges elérhetősége között (gondolom amerikában azonnal megkapják, csak itt szórakoznak velünk).
---
@Armagedown
Vannak emberek akik nem akarják szét hekkelni az egész rendszert, csupán az számít nekik hogy megbízható, gyors és könnyen használható legyen a rendszer. Ha tetszik ha nem, ebben messze a WP a legjobb, már ha nem nézzük az Apple cuccait amik háromszoros áron tudják ugyan ezt... -
dreamdancer
őstag
válasz
Armagedown #5 üzenetére
Annyiban egyetértek, hogy a MS szánalmasan lassan fejleszt és tömi be a lyukakat, pl. hogy 2014-ig kellett várni a naptárban a heti nézetre.
Az átlag júzernek viszont így is teljesen megfelel, egyszerű, stabil, áttekinthető. Az androidos felhasználók 95%-a azt se tudja, mi az a root vagy a launcher, egy SGS4 beállítási menüjében viszont lazán elvesznek.
-
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #5 üzenetére
Androidnak hány éve nem sikerül eljutnia oda, hogy szaggatás mentesen menjen alsó kategóriától a felsőig?
-
k.kristof
őstag
Az NTP jól hangzik, amikor az androidos telefonomra nézegettem megoldást, minden azzal kezdődött, hogy rootoljam a telefont... Akkor inkább korábban indulok mindenhová.
-
Armagedown
őstag
Még ezek az újdonságok sem elegek ahhoz hogy az emberek WP rendszerű mobilokat vegyenek.
4 év fejlesztés után eljutottak oda, hogy alapfunkciókat is tud a rendszer, pacsit a Microsoftnak ! -
Thaaleum
aktív tag
Az a baj, hogy folyamatosan egyre jobban engednek a követelményekből. (Pl. kameragomb)
Viszont ezek az újdonságok jól hangzanak. -
kcsa
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Lumia 330-as sorozat
-
kcsa
veterán
Eddig sem volt kötelező az SD foglalat tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged