- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
Armagedown #49 üzenetére
Szerintem az androidot neked találták ki, ne akard megmagyarázni a wp-t használóknak hogy mi csúnya meg miért kellene fájlkezelő. Aki wp-t vesz az nem akar hallani semmiféle rendszerfájlról, meg mókolásról.
Sd bővíthetőségről meg annyit hogy jó ha van, de magamat talán egy fokkal az átlaguser fölé pozícionálom telefon témában, de jelenleg a 16gb-s 925-ön 7gb szabad helyem van. Mondjuk nem is tárolok rajta komplett évadokat.
-
macskea
őstag
válasz
Armagedown #59 üzenetére
Kulturált formában, másokat nem megbántva, minősítve.
-
Naughty9011
tag
válasz
Armagedown #64 üzenetére
Szerintem is fejezd be, 1 honapja aztmondtam adok egy eselyt az Androidnak es vettem egy Nexus 5ot... Nemtudom, hogy mi az atlagfelhasznalas, en nem jatszom, bongeszek, fb ,skype telefonalas ,zene. Nekem nagy csalodas ez a telefon, hiaba a qualcomm 800 en nem szeretem ezt a rendszert! En lattam eddigis , hogy nekem konnyeb a Wp de mostmar beis bizonyosodott, de ha ez ram igaz akkor mindenki masra is, mert aki ezeket csinalja amit en annak sokkal jobb telo egy wp-s mint egy droidos... Es magasrool sza**k a testreszabhatosagra mert azt kb 10 perc alatt meguntam !!!! Es a Lumia 925-on legalabb full navigaciom volt, ami droidon nekem 40 euro lenne, amiest lehet megszabadulok ettol a telefontol es soha tobbet nem akarok latni androidot!!! A merulesrol meg nemis beszeltem egyfolytaba kikell kapxsoljak amit epp nemhasznalok h tartson egy napot.... A lumiam kitartott egy napot es nemkellet ilyesmivel foglalkozzak, meg ramot uritsek pffff ezt a baromsagot! Ezt eszi 80% a vilagnak??? Csakis azert mert nem hasznaltak vagy nem tudjak hogy kell hasznalni a wpt!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #64 üzenetére
Az Android sem tökéletes,WP sem
Max Droidon több esélyed van a probléma orvoslására -
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #64 üzenetére
A gond nem ezzel volt. De ha nem tudod, hogy mire is írtam a dolgot akkor sajnos benned van a hiba.
Amúgy rossz embernek mondod
Androidom van
(Sajnos)
-
válasz
Armagedown #59 üzenetére
De nem erre. Harom dolog miatt:
- mindenki tudja, mit gondolsz
- nem tartalmaz uj vagy hasznos informaciot
- senkit sem erdekel -
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #59 üzenetére
Igen azért. Csak akkor van gond amikor rá akarják erőltetni az igazukat másra és nem képesek elismerni ha tévedtek és hülyeségeket írnak.
-
Воланд
titán
válasz
Armagedown #54 üzenetére
en meg azon csodalkozok, hogy valakinek az ikonracsos kinezet tetszik. megsem irom be mindegyik droidos topicba....
-
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
Az hogy neked nem tetszik a csempés felület egyéni ízlés dolga.
Amúgy androidon se férsz hozzá a rendszerfájlokhoz rootolás nélkül.
Az első és második mondatod pedig teljesen ellentmond egymásnak.
-
Воланд
titán
válasz
Armagedown #49 üzenetére
azt miert nem lehet elfogadni, hogy ez egy zart rendszer? ha meg nem tetszik, akkor nem kell ilyet venni. ilyen egyszeru a tortenet...
-
no1r
őstag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
LOL
ez az év indoka...
uram, szerintem vándoroljon vissza droidra, ez a rendszer nem önnek valócsak azt nem értem még mindig, hogy a "szaracsempe" fanhuszároknak miért okoz még mindig e-pénisz növekedést, hogy ide jönnek hülyeségeket írni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #49 üzenetére
lehet,de ha véletlen hibásan van megírva akkor meg nézheted a dolgot
-
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #41 üzenetére
Minek hozzáférni a rendszerfájlokhoz? Nem fogsz velük babrálni úgysem.
Ez egy nagyon rossz érv. Vagy az okoz neked szexuális örömöt, hogy látod az összes fájlt?aprokaroka87: mi köze a SIM kártyának egy WPs beállítási lehetőséghez? Amúgy 2013 októberi (kb).
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #41 üzenetére
Az sem biztos hogy jó,mivan ha véletlen vmi rendszerfájlt kitörölsz?
-
Воланд
titán
válasz
Armagedown #41 üzenetére
es minek is kellene hozzaferni a rendszerfajlokhoz?
-
no1r
őstag
válasz
Armagedown #32 üzenetére
és megint kiderült, hogy a WP nem is okos mert nincs filekezelő! (ja de van)
(#37) daniel909: ha igazad lesz, mindenkit felgyújtok
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Armagedown #32 üzenetére
Azért a lagg sem elfogadható.
Wp-nél az a kérdés hogy mennyire oldhatók meg a plussz funkciók,sebesség veszteség nélkül. -
dreamdancer
őstag
válasz
Armagedown #5 üzenetére
Annyiban egyetértek, hogy a MS szánalmasan lassan fejleszt és tömi be a lyukakat, pl. hogy 2014-ig kellett várni a naptárban a heti nézetre.
Az átlag júzernek viszont így is teljesen megfelel, egyszerű, stabil, áttekinthető. Az androidos felhasználók 95%-a azt se tudja, mi az a root vagy a launcher, egy SGS4 beállítási menüjében viszont lazán elvesznek.
-
DaveJr
őstag
válasz
Armagedown #5 üzenetére
Androidnak hány éve nem sikerül eljutnia oda, hogy szaggatás mentesen menjen alsó kategóriától a felsőig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged