- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok00
tag
Időkép, hvg, normális portfolió, rai tv normálisan megírva, stb... Gmail még 8.1 alatt is fapados, nem lehet normálisan emailbe csatolt képet küldeni sokszor, nincs push átküldés. Nincs más normális navi csak a Here+, ami rendszeresen össze-vissza tervez 8.1 alatt. Befordulok a jó útra, majd ujratervez kb háromszor, utána jön egy negyedik útvonal. Legutóbb Diósdon kergetett az őrületbe a szűk utcákban.
-
blade zte
őstag
Az átlag usernek elég a középkategos teló. Az átlagusernek ott 16gb tényleg elég. Az átlaguser fb-zni, telefonálni, flappy birdözni, és sms-ezni szokott vele, no meg talán wifizni. Az átlaguser.
De mi van, ha az átlaguser, a gamer, meg a rootolós csúcstelót vesz, és megjön a kedve mókolni? Majd mondja a kedves szoftver, hogy ezt neked elég tárhely, hogy egy normális filmet is akár rárakjál! Vegyél... Ó hogy a mi cégünk nem árul nagyobb tárhellyel.
A 32gb sok embernek elég, de azért még mindig ott egy réteg, aminek nem. Én inkább a 16GB-t tartom nagy állatságnak Micro-SD hiányában egy 200ezres scúcstelóban.
halkow: Walking dead episode 1-en belül összes rész: 9gb
Szerintem a második rész sem ereszti lazábbra.Na, ez a 2 játék nem fér rá 16 gb-re. Egyes telókon egyetlen epizód sem fér rá, mert nem marad hely a fájloknak, csak a programoknak.
-
gabber01
addikt
És melyik az az app, mert én nem találtam ilyet?
Arra egyébként van valami magyarázat, hogy egyes szolgáltatók miért nem támogatják a protocolt? És miért csak WP-s telefonokon van ez? Mert soha ilyen gondom nem volt.Ja, netes time sync app nem érdekel. Azzal nincs kisegítve az ember, ha nincs net előfizetése a telón és/vagy nincs wifi közelben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest