- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atek000
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #94 üzenetére
Ingább úgy fogalmaznék, hogy most mr átlag user vagyok, mert arra használom a wp-s okostelefonomat amire egy okostelefont használni kell. Nem kell romolgatnom, meg egyébb dolgokat csinálnom, hogy működjön, csak képernyőt feloldanom és a telefont használni.
-
Atek000
csendes tag
Sziasztok. Én néha szoktam hozzászólni a fórumokhoz, de most szükségét érzem, hogy 1-2 emberben rendbe tegyem a dolgokat. Nekem jelenleg wp-s telefonom van (l925), de volt droidom is. Én nem vagyok egy power user, sőt egy tök átlagos felhasználó vagyok, mint az emberek nagy része. Én nem látok hiányosságot a wp-ben, csak a kinézete más. Személy szerint és a környezetemben élők szerint (a családban csak wp-s telefon van és nem az én érdemem sajnos 😞 ) a wp használhatóbb, mint egy droid mert sokkal stabilabb, átláthatóbb és nem utolsó sorban gyorsabb. Mégegyszer leírom, ez nem csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged