- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
aprokaroka87 #94 üzenetére
akkor törölgess nyugodtan tovább rendszerfájlokat, meg tervezz hidakat és kalibrálj automotorokat droidon tovább. hiszen ettől okos egy telefon.
hm... szerintem most jutottunk el oda, hogy attól okos egy okostelefon, hogy az átlaguser olyan specifikus programokat használ rajta, amit okostelefon nélkül eszében sem jutna -
no1r
őstag
válasz
daniel909 #56 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy béna. szerintem. ízlések és pofonok.
még droidon sem szerettem, pedig ott még jobban is nézett ki, és használtam is. ahhoz képest az app nézet felüdülés. elhúz jobbra, rábök a betűre, indítja az appot (ami nincs kint starton).nem kell elkúrni az ízléses kezdőképernyőt a mappákkal és azon belül keresgetni az appokat.
de ez az én véleményem. -
no1r
őstag
válasz
Armagedown #49 üzenetére
LOL
ez az év indoka...
uram, szerintem vándoroljon vissza droidra, ez a rendszer nem önnek valócsak azt nem értem még mindig, hogy a "szaracsempe" fanhuszároknak miért okoz még mindig e-pénisz növekedést, hogy ide jönnek hülyeségeket írni
-
no1r
őstag
válasz
daniel909 #40 üzenetére
én pedig erre azt mondom, hogy annyit és csakis annyit akarok kitenni a start menüre, amennyit kedvem van.
a mappázás béna, dedós cucc, ráadásul ronda is. az applista pedig könnyen és gyorsan használható, 60+ appom van első ránézésre.(#41) Armagedown: 1 - iOS-en sincs hozzáférésed a rendszerfájlokhoz. 2 - mezei usernek felesleges beletúrnia, csak szétb@ssza a rendszert. 3 - ez nem android, nem kell gyomlálni a szemetet. 4 - ennek fényében teljesen felesleges. ezt használod, nem hegeszted.
-
no1r
őstag
válasz
Armagedown #32 üzenetére
és megint kiderült, hogy a WP nem is okos mert nincs filekezelő! (ja de van)
(#37) daniel909: ha igazad lesz, mindenkit felgyújtok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest