Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• crey

addikt

Az a legszebb, hogy emocionális vitát bonyolítotok :) Gyönyörű :D

Volt aki nagyon kiábrándult a WM-ből, volt akinek így volt jó. De ettől még nem változik a WM7 kiadásának dátuma, sem a spec, sem a feature sor, stb. :)

És csak hogy erősítsem az eddigi vitát :D

A WM és (anno a Palm) egy sor olyan újdonságot teremtett, amit ma alapvető funkciónak tekintünk - érintőképernyős vezérlés, business alkalmazások, navigáció integrálása, folyamatos online kapcsolat, stb), ezeket a funkciókat egyszerűen csak tovább fejlesztették, átemelték egy új oprendszer alá, adtak neki egy új designt. Természetesen hozzátettek saját ötleteket, stb.
    Ez az Apple, ez az Android. És ezzel nincs is semmi baj, a világ így működik (szerencsére, ez hozza magával a versenyt!).

De azt azért vegyük észre, hogy mint ahogy minden iparági szereplő, az Apple sem csak saját kútfőből dolgozott (lásd Nokia szabadalmak pere. . . ejnye), csak sajnos a M$ amíg nem kap egy nagy pofont a konkurenciától, addig miért is érdeke, hogy úgy nagyon oda tegye magát egy új mobil oprendszerrel? Ha nincs konkurencia, akkor nekem sem érdekem hajtani ugyanazért a vásárló körért, aki akkor is eljön hozzám ha elavult szart adok, és ha új fejlesztésűt adok.

Na az elmúlt 2 évben ebbe az állóvízbe rondított bele az Apple, és most már az gúgli az Androidjával. Kíváncsian várom a fejleményeket, én még WM-re szavazok most. És szerintem ütős lesz a 7-es. De ha nem, én akkor sem temetném őket. . . .

Új hozzászólás Aktív témák