- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, a HTC-nek nem célja/érdeke, hogy reklámozza a wimo-t, tegye azt a M$. Ők csak választanak a piacon lévő OS-ek közül (és ha többfélével kínálnak telefont, akkor meg nyilván nem akarják egyiket sem lejáratni a másik javára)
#40: nálam a készülék ára is szempont: minek vegyen az ember 5-600€-s iPhone-t (ami ráadásul az esetek nagy többségében SIM-lockos), amikor ennek feléből/harmadából lehet már egy előző generációs wimo telót kapni másodkézből. (Legalábbis a Lajtától nyugatra)
És ha nyakonvágnak a 8kerben miatta, akkor legalább kevesebb a fejfájás...
-
Csabee.
nagyúr
Ebben igazad van, hogy fog fejlődni gyorsan a winmobile.. és a támogatottsága, DE ne feledjük el hogy 2010 végére jönni fog az iPhone 4G. Amibe reményeim szerint már elég erős kamera lesz, és gondolom szebb kijelző és erősebb proci stb stb.. És lehet megint húznak egy olyat amitől a winmobile megint elmarad majd.
Érdekes lesz mindenesetre az is hogy a Winmobile hogyan fogja megoldani a zene lejátszást, és a játékokat. Mert a mai fiatalok szeretnek zenét hallgatni a telefonon, ami az iphone-on kiváló, volt már nálam pár készülék és én ezt találtam a legjobbnak, és a játékok... a Cégek külön iphone-ra készítik el a jobbnál jobb játékokat, lassan a PSP színvonalt ütik, vagy átis lépik majd.. Egy winmobile-os készüléken nem láttam még ilyen grafikát és színvonalú játékokat mint az applenél! -
Integra
titán
szerintem félreértettél, én sem temetem a winmo7-et, pont, hogy kíváncsian várom.
de JELENLEG úgy tűnik nem versenyképes, lesz ott még csúszás valszeg. amúgy meg az érdekes az ms, de valszeg tudja, hogy leszarhatja a dátumokat, csak legyen életképes és up2date az os. pénzük és emberállományuk bőven van rá, hogy ezt megengedhessék maguknak.a htc mellesleg most kezdte el nyomni keményen a marketinget. androidos telókra is. de a kommunikációban soha sem az os fog szerepelni, hanem hogy htc.
a google viszont önmagában nem hiszem, hogy fogja nyomni hogy android os - bár ki tudja - mert a gyártók hirdetik a saját készülékeiket, abban meg android van. -
Integra
titán
én azt hiszem, hogy idővel nem elsődlegesen az os lesz a legfontosabb, hanem, hogy a mögötte álló alkalmazás piacon milyen szoftvereket lehet megvenni és azok, hogy teljesítenek. a felhasználói élmény azonos szinten lesz, a htc már most sincsen elmaradva a sense/touch3d hibriddel tőle, ezért felhasználói élmény szempontból midnegy milyen os fut rajta.
szerintem.az android azért jó platform, mert nyitott, lehet baszkurálni hegeszteni, sokkal nagyobb kreativitást enged meg, mint bármi más. egy 14 éves kissrác is kamcsatka bugyraiból is tud bele olyat fabrikálni, amire az usa főhadiszálláson nem is gondoltak.
szoftverek szinten is ezért lehet jelentős, mert nyílt és egyszerű.
csodát nem kell várni, hogy nem úgy terjed, azt furcsálltam volna ha zéró marketing ellenére látványosan terjedne minimális készülék felhozatallal, ami ráadásul design szempontból sem a megváltás..
ennek ellenére az androidra a nyitottsága miatt egyre többen fognak fejleszteni, egyre jelentősebb és hasznosabb alkalmazásokat, és ez fogja felhozni az androidot. mert arra írják meg. ez lesz itt a nagy harc, a fejlesztőkért.
szvsz csak az buktathatja meg az androidot, ha olyan méretű ellenesség lép fel a google-lal szemben, hogy egyszerűen nem veszik.. de erre az esély kicsi. -
Elég nagy a konkurrencia, inkább több erőforrást kellene invesztálniuk a fejlesztésbe. Itt ugye semmi sem köti a vásárlókat az OS-hez, mint pl az asztali rendszereknél/laptopoknál. Mobilon a userek 90%-a nem törődik vele, milyen OS legyen, csak menjen jól, mutassa a weboldalakat rendesen, legyen rá jó GPS szoftver. Az a 8-9% piaci részesedés elég vékonyka, ha profitot akarnak termelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest