- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Tudom hogy nem erről a vonalról indult. De manapság eléggé felkapott téma amint látod, és bevallom ha bkv-n utazom, szeretem elővenni a készülékemet és néha 1-1 gondolkodtató vagy csak szimplán jókedvre derítő játékkal játszani.
Morden24: igen az a HD2 az, amire azt mondom hogy ha most venni kéne telefon akkor az iphone mellett azon gondolkodnék el..
-
Csabee.
nagyúr
Ebben igazad van, hogy fog fejlődni gyorsan a winmobile.. és a támogatottsága, DE ne feledjük el hogy 2010 végére jönni fog az iPhone 4G. Amibe reményeim szerint már elég erős kamera lesz, és gondolom szebb kijelző és erősebb proci stb stb.. És lehet megint húznak egy olyat amitől a winmobile megint elmarad majd.
Érdekes lesz mindenesetre az is hogy a Winmobile hogyan fogja megoldani a zene lejátszást, és a játékokat. Mert a mai fiatalok szeretnek zenét hallgatni a telefonon, ami az iphone-on kiváló, volt már nálam pár készülék és én ezt találtam a legjobbnak, és a játékok... a Cégek külön iphone-ra készítik el a jobbnál jobb játékokat, lassan a PSP színvonalt ütik, vagy átis lépik majd.. Egy winmobile-os készüléken nem láttam még ilyen grafikát és színvonalú játékokat mint az applenél! -
Csabee.
nagyúr
Amire ez megjelenik addigra már rég felejtős lesz... mert az iPhone és az Androidok már jobbak lesznek sokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest