- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
igen, arra a dátumra gondoltam, amikor a bolt polcán ott látom a wimo7-es mobilokat sorban. #61-ben Erdoke is erre utal (készülék-kiadások). Hogy mikor jelentik be, nekem mind1, kérdés, mikor jut el a vásárlóhoz.
#71: "béta rendszerrel és szoftverekkel max. a Nokia ad ki készüléket." LOL
-
"Phil Moore, a Microsoft mobiltelefonos platformokkal foglalkozó részlegének angol vezetője szerint a Windows Mobile 7 bevezetésére 2010 legvégé előtt nem lehet számítani."
legvége, nemde?
Ez az én olvasatomban legjobb esetben is 2010 karácsonyt jelöl
Pedig reménykedtem, mire készüléket kell váltanom (sacc/kb 2011) addigra még 1 verzióval odébb leszük, és letisztul a win7 koncepció.
-
#47: úgy értettem, hogy a marketingben a terméket, és nem a rajta futó OS-t hangsúlyozzák ki, lévén a készüléket kell eladniuk. A felület is, amivel a user találkozik HTC (TouchFlo) gyártmány.
#49 igen, kivárnak. megaztán hardware fronton is befigyel pár (sztem az OS-nél fontosabb) ujdonság, pl az NVidia tegra procik, 2magos ARM procik, LTE mobilinternet. Ezekre várok énis (+persze egy jó felületre a wimo 7 képében)
-
Igen, a HTC-nek nem célja/érdeke, hogy reklámozza a wimo-t, tegye azt a M$. Ők csak választanak a piacon lévő OS-ek közül (és ha többfélével kínálnak telefont, akkor meg nyilván nem akarják egyiket sem lejáratni a másik javára)
#40: nálam a készülék ára is szempont: minek vegyen az ember 5-600€-s iPhone-t (ami ráadásul az esetek nagy többségében SIM-lockos), amikor ennek feléből/harmadából lehet már egy előző generációs wimo telót kapni másodkézből. (Legalábbis a Lajtától nyugatra)
És ha nyakonvágnak a 8kerben miatta, akkor legalább kevesebb a fejfájás...
-
Elég nagy a konkurrencia, inkább több erőforrást kellene invesztálniuk a fejlesztésbe. Itt ugye semmi sem köti a vásárlókat az OS-hez, mint pl az asztali rendszereknél/laptopoknál. Mobilon a userek 90%-a nem törődik vele, milyen OS legyen, csak menjen jól, mutassa a weboldalakat rendesen, legyen rá jó GPS szoftver. Az a 8-9% piaci részesedés elég vékonyka, ha profitot akarnak termelni...
-
Ezzel azt érik el, hogy egyre több gyártó kihátrál a wimo mögül. A HTC, aki az egyik fő terjesztő volt, egyre több Android-os készüléket tervez (pedig annak azért vannak még gyerekbetegségei), a nokia sosem használta, a sony-ericsson nemrég kukázta.
Ha már a piacon lenne a wimo 7, akkor talán segítene a részesedésen (ráfér), de így kb 2011-re lesz a boltokban, akkora meg már hol jár majd a konkurrencia? Lehet, h jó lesz, de nem lesz már olyan átütő, hogy visszaszerezze a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest