- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nem értem, mit reméltél, hogy ennyi idő alatt bankot robbantanak?
úgyanúgy érvényes rájuk is, hogy ki kell várni. azzal meg mit kezdjen az ember, hogy összeült pár üresfejű menedzser és azt mondta, hogy mi 25%-ot fogunk szerezni a piacból? mert ezt kellett prezentálniuk a góréknak..
kíváncsian várom 2010 végét, hogy akkor mi lesz a piacon.
én annak örülök, hogy a hardverek végre nagyon alakulnak. -
Integra
titán
szerintem félreértettél, én sem temetem a winmo7-et, pont, hogy kíváncsian várom.
de JELENLEG úgy tűnik nem versenyképes, lesz ott még csúszás valszeg. amúgy meg az érdekes az ms, de valszeg tudja, hogy leszarhatja a dátumokat, csak legyen életképes és up2date az os. pénzük és emberállományuk bőven van rá, hogy ezt megengedhessék maguknak.a htc mellesleg most kezdte el nyomni keményen a marketinget. androidos telókra is. de a kommunikációban soha sem az os fog szerepelni, hanem hogy htc.
a google viszont önmagában nem hiszem, hogy fogja nyomni hogy android os - bár ki tudja - mert a gyártók hirdetik a saját készülékeiket, abban meg android van. -
Integra
titán
én azt hiszem, hogy idővel nem elsődlegesen az os lesz a legfontosabb, hanem, hogy a mögötte álló alkalmazás piacon milyen szoftvereket lehet megvenni és azok, hogy teljesítenek. a felhasználói élmény azonos szinten lesz, a htc már most sincsen elmaradva a sense/touch3d hibriddel tőle, ezért felhasználói élmény szempontból midnegy milyen os fut rajta.
szerintem.az android azért jó platform, mert nyitott, lehet baszkurálni hegeszteni, sokkal nagyobb kreativitást enged meg, mint bármi más. egy 14 éves kissrác is kamcsatka bugyraiból is tud bele olyat fabrikálni, amire az usa főhadiszálláson nem is gondoltak.
szoftverek szinten is ezért lehet jelentős, mert nyílt és egyszerű.
csodát nem kell várni, hogy nem úgy terjed, azt furcsálltam volna ha zéró marketing ellenére látványosan terjedne minimális készülék felhozatallal, ami ráadásul design szempontból sem a megváltás..
ennek ellenére az androidra a nyitottsága miatt egyre többen fognak fejleszteni, egyre jelentősebb és hasznosabb alkalmazásokat, és ez fogja felhozni az androidot. mert arra írják meg. ez lesz itt a nagy harc, a fejlesztőkért.
szvsz csak az buktathatja meg az androidot, ha olyan méretű ellenesség lép fel a google-lal szemben, hogy egyszerűen nem veszik.. de erre az esély kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest