- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
szcsi
tag
Ha a droidos mobilok mindegyike bő 2 évig lenne támogatva akkor nem lenne miről beszélgetnünk.
A 3g 2008 júliusban jelent meg és 2010 októberig támogatva volt. ezalatt a 2.0 verziótól eljutott a 4.2.1-ig, ami nem kis fejlődés.
Szerény véleményem szerint ilyen hosszú támogatást kb 3 androidos telefonnal tudsz megvalósítani, azt is úgy, hogy évente lecseréled a legújabbra...
Az már persze más kérdés, hogy nekem nem tetszik az IOS.Persze nem védem egyik rendszert sem, csak leírtam a véleményem azzal kapcsolatban, hogy miért nem fogok mostanában androidos telefon venni.
A WP7 viszont tetszik, nincs benne felesleges csicsa, és csak egy dologgal kapcsolatban okozott némi bosszúságot, ami esetemben dicséretes
-
Touch-ko
őstag
Az iOS 5 valoban nem fut egy 3 eves telefonon. Miert kellene futnia? Ki az akinek meg 3G-s iPhone-ja van? Itt nalunk(nem M.o.) az iPhone tulajok kozott alig van akinek 3GS-e volna. Tovabba sokan 2 evre veszik, igy a 2 eves termek supportban pedig benne volt a 3G is.
Mutass nekem akar egyetlen 3 eves Androidos, vagy WM telefont, amin fut a legujabb software. Peldaul az en WM5-os telefonomon (2007) nem futott a WM7 (2010).
Androidos telefonokrol ne is beszeljunk..
A WM7 szerintem jobban fog allni, mert nem annyira kesze-kusza az egesz, mint Android eseteben. Ez lesz az Android veszte( ezen a teren), hogy minden telefonra mas es mas verzioszam van, egyik tamogatja a legujabbat, masik meg nem. Szoval mar most hatalmas a kaosz ezen a teren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Medence topik
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged