Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
Leginkább itt nem a warez a kérdés hanem hogy az emberek kb 70%-a nem ért annyit az it-hoz hogy alternatíva legyen számára egy linux. De nem csak ez a baj hanem a maradék 30% nagy részének meg nem kényelmes. Például én nem szeretném semmilyen más ingyenes szarral pótolni a számomra tökéletes office-t. A windows live messenger-nek nincs olyan alternatívája linuxon ami hozná a wlm számomra kulcs funkcióit illetve a ui-ja szintjét. Nem szinkronizálhatok rajta se ios se wp7-es eszközt és még sorolhatnám
-
David75
őstag
válasz
MichaelSD #302 üzenetére
Hirtelen csak ezt találtam. link
Nekünk a családba van 3 win7, 1 vista és 1 xp. Ne akard bemagyarázni hogy nyugat európában és amerikában számot tevő lenne a warez de máshol is közép osztálytól fölfelé megveszik. Amúgy se hiszem, hogy egy pingvin ember látná reálisan az ms eladásokat...
-
David75
őstag
Toporzékolhatsz de leszarják az igényeinket, abból választhatsz ami a piacon van. Nem is kapok olyan laptopot amilyet szeretnék na bumm.
lordfreyr: a win8 D.P. Egy ócska celeronos notebook-on is megy én azon próbálgatom, a sebességgel sincs gond. Ezekben az összeesküvés elméletekben meg nem hiszek szerintem kikapcsolható lesz és vagy lesz olyan alaplap amin az lesz.
-
David75
őstag
válasz
imibogyo #257 üzenetére
"DE ez az egész Secure Boot ügy, csak akkor lesz érdekes, hogy ha tényleg nem lesz kikapcsolható a dolog. Amit továbbra is kétlek."
Ennyi a lényeg igazából de ennek ellenére már világvége hangulat van.
attila9988: Vennék mac-et vagy használnám a régi vasat. Nem a piac fog alkalmazkodni hozzád hanem neked kell a piachoz és igényeidhez mérten kompromisszumokat kötni, az 1%-ba tartozókra ez hatványozottan igaz...
avman: megfogalmaztad helyettem. +1
-
David75
őstag
A linuxos összeesküvés elméleteket amik itt mennek kb erre a nacionalista összeesküvés elméleti szintre tudom belőni: Link
Túl lihegett nevetséges...
-
David75
őstag
Valahol érthető hogy az ms kiakarja irtani a konkurenciát. Ez pedig tökéletes módja ennek. Lehet szeretni és utálni őket ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged