Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem játsszuk a világvégét, legalábbis nem mindenki...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az, hogy az az általad említett 1% le van szarva (többek között általad is, legalábbis az eszmefuttatásodból ez jön le (most olvasom, hogy kikéred magadnak, de azért benne hagyom a gondolatmenetben), az dühítő, és mint már mondtam ez az egy százalék is mondjuk 20 000 000 ember.
Én meg például nem akarok Mac-et venni, mert nem és kész. A legtöbb MS-t védő emberke itt pont azt hangoztatja, hogy ne legyen szabadságod, és ez így van rendjén. De ez baromság. Én akarom a szabadságot, még ha lehet, hogy holnaptól 10 évig én sem használok linuxot, vagy bármi mást, de azért majd ha újra kedvet kapok rá akkor hadd döntsem már én el, hogy milyen hardveren akarom ezt tenni.
A win8 előtti hardveres duma, meg megint egy érdekes kérdés. Mert megint csak oda vezet, hogy aki nem akar win-t használni az dögöljön meg, mondjuk egy linux alapú komolyabb számítási teljesítményt megkövetelő programmal 2050-ben, egy 2010-es géppel. Mert meg fogsz lepődni, hogy egy Blender vígan fut Linux alatt is, és egy komolyabb scene, igencsak megakasztja a durva vasakat is. Tehát akarhatom majd használni a komolyabb jövőbeni fejlesztéseket linux alatt is.

Na szerintem a legtöbbünk agyát ezek a dolgok b@xák fel és nem az, hogy lesz-e Secure Boot, vagy sem. Hanem az, hogy mint emberek vagyunk leszarva, és semmibe véve, a kommentek alapján.
És a legviccesebb az, hogy nem az MS, meg az OEM által vagyunk leszarva, hanem a többi fórumozó által. Szerintem ez a legszomorúbb az egészben.

Ettől függetlenül továbbra is tatom, hogy ez az egész Secure Boot ügy, csak akkor lesz érdekes, hogy ha tényleg nem lesz kikapcsolható a dolog. Amit továbbra is kétlek.

-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)