- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
A sógorom egy hónapja vett egy érintőképernyős Sony Vaio ultrabookot (nem tudom, pontosan mi a típusszáma) és kapta vele a Windows 8-at. Finoman szólva nincs oda érte. Nekem a külső kifejezetten tetszett, de mivel nekem wp-s telefonom van, alapból ismerősnek és megszokottnak tűnt - aki viszont a gépen találkozik vele először, az azt se tudja, hova nyújon.
Elhiszem mindazt, amit a Modern UI-ról és az appokról írtál (annyira nem merültem el a rendszerben), de ha megkérdezel egy átlagos irodaistát, hogy mi a véleménye a win7-ről, milyen oprendszernek találja, valószínűleg csak néz bután és nem is érti, mit kérdezel. Mert fel se tűnik neki, hogy ott van, nem fagy, nincs vele gond, csak használja. A win8-nál viszont az egészet egy nagy problémának látják (ahogy a sógorom is), és el se jutnak a jó dolgok felfedezéséig, mert már azelőtt visszarakatják a win7-et.
-
dreamdancer
őstag
válasz
Raysen623 #44 üzenetére
A win8 piaci részesedéséről mindent elmondtak az utánad kommentelők, azon kár vitatkozni, hogy sz@rul teljesít, legfeljebb a mértéken lehet. Lehet, hogy gyors, stabil, innovatív, de üzletileg bukta - nem véletlen, hogy nyomják ki a 8.1-et.
És lenézheted meg fikázhatod az átlagjúzert, hogy miért nem fejlődik, de ha a felhasználók egy verzióváltást kínszenvedésnek élnek meg, mintha egy vadiúj OS-t kellene megtanulniuk, az gáz. Fentebb írta valaki, hogy 3-4 nap alatt meg lehet tanulni - na akkor most képzeld el az informatika iránt zéró érdeklődést mutató júzernek hány hétbe telik az átállás. És ő nem tanulni akarja az OS-t, sőt, foglalkozni se akar vele, csak melózni.
Az általad is képviselt gőg és informatikusi-mérnöki korlátoltság miatt lett a win8 elkefélve, mert magasról tettek a fogyasztókra. Ha ebből se érted, mi a gond a win8-cal, hát részvétem.
-
dreamdancer
őstag
Azabaj, hogy Mancikánál, a recepciósnál és Bélánál, az irodavezetőnél már a Start menü hiányánál bukik a dolog, mert már ott elkapja őket a harci ideg, és amikor meglátják az új UI-t, akkor nagyon határozottan rázzák a fejüket, hogy kösz, nekik ez nem kell. Márpedig a win8-at nekik akarja a MS eladni, ők a tömeg, nem a tech-oldalak fórumozói, és a tömeg nem kajálja a win8-at, 1 év alatt 6%-os részesedést tudtak "kihasítani" az asztali OS-ek között.
De nem, nem a Start az egyetlen baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest