- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
tudom eretnek gondolat, de nem lehet hogy azért tartanak ki mellette mert hogy nekik nincs ilyen problémájuk? tudod ha egy cikkben írnak egy bugról, az nem azt jelenti hogy az MINDEN telefonon hibás, sokkal valószínűbb hogy minden századik/ezredik telefont (se) érint.
valaki írta lentebb hogy youtube-ra megcsinálják a tesztet a telefonról amikor csupa jó minden aztán később jön elő egy bug amiről hallgatnak, na én ezt a helyzetet fordítva látom: az eladott telefonok nagyon kis hányadán valamikor jelentkezik egy szoftveres bug amiből aztán minden tech portál hírt csinál és mindenki szétfikázza a pixeleket mintha ezek maradandó, hardveres hibák lennének, közben a valóság az hogy ezek a bugok nagyon kevés telefont érintenek, azokat is pár héten belül javítják szoftverfrissítéssel.
-
guni
tag
Kijön egy update és a felhasználók, 0.1%-ánál elront valamit, akik közül páran elkezdenek a redditen panaszkodni, majd a média már úgy tálalja hogy szar az egész, miközben a felhasználók nagy többségének fel sem tűnik hogy baj van. Nyilván 0.1%-nak se tegye tönkre a wifijét a frissítés és adott esetben én se lennék boldog hogy másik egymillió embernek hibátlanul működik a telefonja, de azért ez akkor is erősen fel van fújva.
Még az októberi verzióval kezdtem használni és az ismert hibák közül egyikkel sem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest