Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #29 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem eddig lehetett pl. 2 orara nemitani. Mar csak a DND van.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #21 üzenetére
Egy szoval nem mondtam, hogy azert szidjak az emberek (es en), mert bugos. Egy arva szoval se. Nem kell valaminek hibasnak lennie ahhoz, hogy valaki panaszkodjon ra. Eleg, ha a konkurencia ugyanazt nyujtja, csak jobban megvalositva.
RAM gondokkal nem tudom mit csinaltak, de nalam meg mindig rossz. A javitani fogjak-ban nem hiszek, mert legalabb fel eve nem lattam frissitest, 2021-06-01-es security patch-en vagyok. Probaltam bepipalni, hogy elobb kapjak frissitest, az se csinalt semmit. Soha nem mokoltam a telot, amiert barmi oknal fogva ne jonnenek a frissitesek.
De en elengedem itt a temat, igy is szenne offoltuk a topic-ot, ha neked bejon, hasznald egeszseggel, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #17 üzenetére
Peldaul nem csipem, amikor frissitessel kiszednek olyan funkciot, amit rendszeresen hasznaltam (x oraig tarto nemitas). Cserebe semmi hasznosat nem hozott a frissites. Kilovi a hatterben futo appokat akkor is, ha meg boven van eleg RAM (meg a lakattal is). Mindezt egy szubjektiven gany felulettel.
-
Felesbandi
senior tag
Ez szep es jo, de egyreszt MKBHD meg talan a normalisabbak koze tartozik, masreszt meg (es ez a fontosabb) ha az egyszeri vasarlo felteved YouTube-ra tesztet nezni a telorol, ezzel az infoval nem fog talalkozni a video mellett, csak az eredeti videoval. A rendszeres nezokon kivul (akik sanszosan ugyis kenik-vagjak melyik teloval mi a szitu, ezert rendszeres nezok) az atlag vasarlo nem fogja nezni/kovetni az adott tesztelo Twitter-jet. Meg en se nezem a Twitter-jet, pedig a videoit meg szoktam nezni. Ez az info onnan mar nem fog eljutni az atlag vasarlohoz, akinek igazan szuksege lenne a megfelelo tajekoztatasra.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Sajnos szerintem meg akkor is szidnivalo a MIUI, amikor rendeltetesszeruen mukodik. De ha neked bejon, hasznald egeszseggel, nem mindenkinek ugyanazok az igenyei.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
dilajoska1 #9 üzenetére
Mi 9T-m van, teljesen jogosan szidja mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest