- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Én ezt a problémát már jeleztem még a BETA drivernél, és nem csak a CS 1.6 laggol, hanem a GTA4, a CS source, meg az assassin's creed is töb játékot nem is próbáltam, de szerintem mindenhol lenne, csak nem mindenkinek van jó szeme hozzá, hogy észre is vegye! Amúgy a nejem is észre vette rajtam, mert mondta, hogy "mitől ilyen vörös a szemed?"... Hozzáteszem, hogy régen 8 óra intenzív game után is fehér maradt a szemem, most meg 30 perc után bevörösödik!!!
Ja és az MSI afterburnert sem komázza annyire mint a 197.45ös... -
-
Ha régi játékkal játszol, akkor legjobb, ha nem csereberélsz drivert minden hónapban.
Tapasztalatból mondom, én is sokat szívtam anno Cod-os időkben. Jött az új driver, felraktam, és lehet hogy az új játékokban hozott 2 fps-t, de csodákra természetesen nem kell számítani. Ellenben a régieknél textúra hibák, lagok, egyéb nyalánkságok ...
Amíg játszottam, egy drivert használtam. Azóta meg azért használok régit, mert már nem ad semmit az új
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest