- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
!!! FIGYELEM !!!
!!! FIGYELEM !!!
!!! FIGYELEM !!!Sziasztok emberek!
A szemetek egészsége érdekében olvassátok el!
Még régen amikor megjelent a BETA 257.15, már akkor feltünt a probléma, írtam is de senki sem reagált rám... De most a 257.21 WHQL drivernél is alig észrevehető picike kis laggokat produkál ami elsőre fel sem tűnik. A lagg CS1.6 ban, és CS sourceban a leg észrevehetőbb. De a gépemen fenn lévő összes játékomban észrevettem Gta4 + kiegek, Assasin's creed, Starcraft2, Bad company2 és a Furmarkban is. A Nejem is észre vette rajtam, mert mondta, hogy "mitől ilyen vörös a szemed?"... Hozzáteszem, hogy régen 8 óra intenzív game után is fehér maradt a szemem, most meg 30 perc után bevörösödik!
A probléma csak úgy orvosolható, ha a régi 197.45öst teszed föl!
Kérk mindenkit adja tovább az ismerőseinek, a szeme épsége megóvása érdekében!
Ezt be is írom több NV-s topicba! Kérem nem törölni!
És ha valaki tud angolul, kérem írja meg az Nvidiának is!
Eleinte azt hittem, hogy üti egymást a régi, és az új driver, de nem! itt az újjal van a baj, mert úgy raktam föl, hogy leszedtem a régit, mégis maradt a probléma -
megint én
őstag
Én ezt a problémát már jeleztem még a BETA drivernél, és nem csak a CS 1.6 laggol, hanem a GTA4, a CS source, meg az assassin's creed is töb játékot nem is próbáltam, de szerintem mindenhol lenne, csak nem mindenkinek van jó szeme hozzá, hogy észre is vegye! Amúgy a nejem is észre vette rajtam, mert mondta, hogy "mitől ilyen vörös a szemed?"... Hozzáteszem, hogy régen 8 óra intenzív game után is fehér maradt a szemem, most meg 30 perc után bevörösödik!!!
Ja és az MSI afterburnert sem komázza annyire mint a 197.45ös... -
megint én
őstag
FIGYELEM!
FIGYELEM!
FIGYELEM!Ez a driver nem írja felül az előzőt! C/Nvidia/DisplayDriver
Oda berakja a 197.45 mellé a 257.21est!
Ez nem is lenne gond, de szabad szemmel alig észrevehető, de ha észreveszed nagyon zavaró microlaggokat eredményez !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest