- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha régi játékkal játszol, akkor legjobb, ha nem csereberélsz drivert minden hónapban.
Tapasztalatból mondom, én is sokat szívtam anno Cod-os időkben. Jött az új driver, felraktam, és lehet hogy az új játékokban hozott 2 fps-t, de csodákra természetesen nem kell számítani. Ellenben a régieknél textúra hibák, lagok, egyéb nyalánkságok ...
Amíg játszottam, egy drivert használtam. Azóta meg azért használok régit, mert már nem ad semmit az új -
Még az én csoffadt kis go7300 vidikarimhoz is lett támogatás. 3 évvel ezelőtt erről álmodtam. Akkor még játszottam a géppel. Persze amint váltok linuxra, az nvidia megcsinálja a támogatást rendesen windows alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest