Új hozzászólás Aktív témák
-
a monitor input lagját nem láthatod, csak ha van mellette egy másik monitor, amihez hasonlítani tudod, mert annyira senki nem überprofi, hogy érzékelni tudja, hogy a kép mikor indult a VGA framebufferjéből, és mennyivel később jelent meg a monitoron.
másféle lagról még nem hallottam.
-
-
feltettem, annyi furcsa volt csak benne, hogy az eddigi driverek telepítése után nem kellett újraindítani a Win7-et, most meg igen.
a VGA ventim ugyanúgy pörög, a 3ds max működik, sok polygonos jelenetnél ugyanúgy szaggat, az nv-vezérlőpult ugyanolyan, fogalmam sincs mi indokolta ezt a nagy verziószám ugrást.
egyébként eddig minden rendben van vele, rakd fel nyugodtan.
humor? affene. én ezt földbedöngölésnek szántam
-
válasz
megint én #10 üzenetére
te most tudod mekkora baromságot írtál?
az összes nvidia driver pontosan így viselkedett már az ősidőktől kezdve, vagyis a c:\NVIDIA mappába csomagolta ki a telepítőt egy, az aktuális verziószámnak megfelelő nevű mappába
ahonnan aztán feltelepült, a telepítő meg ottmarad, de azon kívül, hogy foglalja a helyet, semmit nem csinál. nyugodtan letörölheted, akár a 257.21es mappát is.
egyébként meg milyen hálózati hibát okozna egy használaton kívüli driver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest