- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
Kedves Waze-erek, ti hogyan oldjátok meg, hogy a Google (vagy akár Bing) keresés eredményeképpen kapott “Directions” linkeket Bármi más, csak ne a Google Maps nyissa neg (Waze, TomTom, Here Wego, whatever).
Természetesen ezekről lenne szó:Oda már eljutottam, hogy Google Maps letiltva, a default linkek megnyitása (inkl. a google.com) elhappolva (mondjuk, én pont TomTom-mal próbáltam, de gondolom, ebből nincs harag), természetesen annyit ér, mint halottnak a csók. Inkább hisztizik, hogy tegyem vissza a Google Maps-et, mintsem hogy hajlandó lenne más navigációt elindítani.
A Bing annyival jobb, mint a Google, hogy
1. Ha hosszan nyomod az ikont, előugrik egy kontextusmenü (amivel mondjuk nem kerültünk sokkall beljebb), illetve
2. A GPS koordináták expliciten benne vannak a linkben, tehát akár szkripttel vagy taskeres alkalmazással átadható bárminek.Tippek?
-
Henrico
tag
Elnézést kérek, nem nagyon olvastam vissza, de lenne egy sos kérdésem. AMOLED kijelző - szokásos, beégett. Anno is volt ilyen gondom (régi telefon), majd (új telefon) rászoktam az éjszakai módra és így nem annyira gáz, de most bizony látom a jobb alsó sarokban lévő narancs visszajelző ikont..
Létezik olyan program, hogy PIXOFF, nincs olyan, amivel ezt az egy nyamvadt ikont ki lehetne takarni, esetleg a programban színt, helyet (másik sarok) választani? -
Oborzió
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy bluetooth-os kihangosítót a kocsimba, remekül működött is az androidos telefonommal, amíg a Waze-t fel nem raktam. Utána már csak a navis utasításokat hallom a kihangosítóban a hívásokat nem. A bluetooth beállításoknál az eszköz infójánál azt látom, hogy média lejátszásra engedélyezve van, hívásra nincs engedélyezve, és ezt a kapcsolót nem is engedi átállítani, és azt írja, hogy nincs kapcsolatban telefonnal. Néhány órás küzdelem után leszedtem a Waze-t, és újra tudom használni telefonálásra a kihangosítót. Van valami tippetek, hogy mit csinálok rosszul? Szívott már esetleg valaki ezzel?
Köszi -
Tyer
őstag
Az a topic kihalt?
-
Debilon
addikt
válasz
John_Deere #119 üzenetére
csak valentin nap előtt pár nappal jelentek meg, és 15-el el is tűntek
-
lalakov
senior tag
válasz
John_Deere #117 üzenetére
Mert már mások felvették előtted.
-
John_Deere
tag
Használom. Jó is meg minden, de Nekem nem nagyon vannak ilyen nyalóka-izék, amiket felkellene venni.
-
Dani0504
tag
-
Dani0504
tag
Nos nézegetem egy ideje, hogy érdemes lenne belevágni ebbe a WAZE navigációba. Viszont ahogy néztem folyamatos adatforgalmat generál a program.
Érdekelne, hogy lehetséges-e, hogy valamilyen módon egész Magyarország térképet lementeni és csak a változásokhoz és a megjelenő eseményekhez generáljon adatforgalmat. Kövezzetek meg, ha akartok, de 100MB adatforgalmam van és nem vagyok hajlandó az 500MB-ért többet fizetni, mint a havidíjam...(propelleres szolgáltatónál vagyok nagy vállalati csoportban ügyfél) -
Debilon
addikt
válasz
pixelmester. #108 üzenetére
és a minimum android követelmény a 2.2 lett
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
pixelmester. #107 üzenetére
3.5.3
elég gyorsan fejlesztgetnek -
pixelmester.
aktív tag
3.5.2 már az appstore-ban
-
bzoly
aktív tag
http://www.waze.hu/client/android/WazeAndroid3.5.1.905.apk
Ezzel a béta verzióval javult a 4.0.4-es android verzióban jelentkező képernyőkikapcsolódás.
-
rudymester
senior tag
Nagyon tetszik az ötlet és ez a közösségi térképezés. Amint lesz autóm, tuti használni fogom. HÉV-en nincs sok értelme.
-
axioma
veterán
Jol latom, hogy bonyolultabb celsorozatot nem tud, csak egy celt, meg egy koztes pontot? Nekem jellemzoen ket megallopont kell...
Olyat se lehet, hogy valahol fix utvonalakat (tobb celpontosokat) menteni, es kiadni?
A lathatatlansagot tenyleg csak inditasonkent egyesevel lehet beallitani?
Olyat se talaltam, hogy vegye fel kedvencbe azt, ahol eppen allok, van ilyen?
Ha nincs, akkor ami mar kedvenc (pl. maga az otthon meg a melohely), es cim alapjan odebb rak (mert ugye nem tudja a hazszamot), azt tudom valahogy editalni? Gondolom most kezdokent hazszamot nem tudnek rarakni... -
PrinczA
őstag
Regisztrálnék és:
"The password is invalid. Password should be at least 6 alpha-numeric characters."
Hogy utálom az ilyeneket.
Miért nem lehet olyan bonyolult a jelszavam amilyet én akarok! -
Sanyi.mTs
addikt
ebben tud valaki segíteni?
-
Grillo
őstag
Régebben kipróbáltam, de nem nagyon láttam értelmét, kevés volt a felhasználó. Most azt hiszem, újból próbát teszek.
-
Waze
csendes tag
Ha beperelném őket amiért a nickemet használják lehetséges hogy nyernék?
-
vinibali
őstag
tetszik a dolog, lehet hogy én is rápróbálok majd
-
Kronk
őstag
Hogyan lehet egy jelentést érvényteleníteni, akár sajátot, akár másét?
-
-
daninet
veterán
"Nempesten" mi a helyzet? Bács-Kiskun megyéből használja valaki?
-
axioma
veterán
Hat ez e'go", de elarulna valaki, hogy a weboldalon hogy lehet a regisztraciohoz eljutni?
Olyan szogegyszeru, hogy azert nem latom? FB nincs, oktatovideot nem neztem... -
lacy86
addikt
Ma használtam először az alkalmazást élesben és azt kell hogy mondjam nagyon megvagyok vele elégedve!
A pozíciómat szinte 4-5mp belül érzékeli , egyszerű - gyors helyzetjelentés!
4x volt "jelentésem" illetve böngészgettem a térképen így használt 37KB adatforgalmat! / csak tájékoztatás képpen /Eddig nekem nagyon tetszik és a ha lesz lehetőségem akkor használni is fogom!
-
alpihun
senior tag
Na ez jól néz ki, wazze(g)!
-
Na wazze
Más név nem volt?
-
axioma
veterán
En adatvedelmileg nem vagyok kozombos, a keretlen reklamokat barmilyen kozegben erkezik uldozom, a szemelyes (elsosorban elerhetosegi) adataim tarolasaert hisztizek, ellenben - mondjuk inkabb lathatatlanul - ezt merne'm, fogom hasznalni, mert csak azzal hogy hova mentem, egyeb adataim hijan nem tudna mit kezdeni. Az egyeb adatokat meg ha ugy hasznalja fel, hogy nem veszem eszre - nem reklamot tol a kepembe, hanem megallapitja, hogy sok a vonzaskorzetbol bejaro - nem erdekel.
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Peterson_ #44 üzenetére
Főleg nem is a közösségi cuccoknál hőbörögnek, hanem pl. amikor iOS naplózott GPS adatokat a háttérben, de hagyjuk az offot. Az, hogy az emberek nem értik az adatvédelem jelentőségét és mibenlétét (amit nagyon jól mutat, hogy itt is megjelent ilyen hozzászólás, ahol tök irreleváns), még nem jelenti azt, hogy értelmetlen lenne.
-
tomatos
aktív tag
BETA IOS (3.5.1.999) verzió, hamarosan a droid BETA is jön:
Full Link: Letöltés
What's fixed
• Share on facebook failed if not connected in iOS
• Share location by email from preview screen
• Case sensitive contact search
• Could not dial numbers with + prefix
• Crash fix in friends listPlease fill out the questionnaire with your comments about this version.
-
Kronk
őstag
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy ha állok, ne ugorjanak fel olyan értesítések, amerre nem is megyek, nem is érdekel, stb...
-
decoati
aktív tag
Ha lenne valami "csak riasztás" widget/felugró, akkor visszatenném, küldeném a traffit, stb. De hogy az idő 99%-ában térképen bámuljam azt a ~1000km2-t amit évek óta unásig járok naponta...
(de ha már van, szóljatok) -
kolosanyi
veterán
Valóban nem, viszont ezekre nekem nincs is szükségem. Keveset vezetek, azt is otthon, Kaposváron, a fővárosban BKK-val közlekedek. Számomra ezért nem meggyőző az ilyen, mert nem látom hasznát a saját felhasználási szokásaimat alapul véve. Nekem a Nokia navija tökéletesen megfelel a L800-on, de a Google Maps is bőven elég volt droidon. Forgalomfigyelő meg mindkettőben van.
-
Zsolto
őstag
Kérdés:
Ha ugyanazon a környéken kóválygok rendszeresen, akkor midig újra letölti az adott térképet, vagy van valami cache, ami a telómon tárolja a már ismert szelvényeket? -
asdf_
veterán
válasz
kolosanyi #68 üzenetére
A kozossegesdinek ne a divatos oldalat nezd, hanem azt, hogy valaki beirja, hogy csontra beallt az Andrassy, elakadt egy egyiranyu keskeny utcaban egy troli a belvarosban epp amerre mennel, vagy eppen hogy megint mernek az Ajtosi Dureren a szines kukak mogul a fakabatok, igy a 2*3 savon nem annyival dongetsz vegig, mint amennyivel neha szoktal
vagy epp egy ketszamjegyu videki uton doglott kutya van kereknyomban, mert azt este 90-nel menve akkor eszreveni amikor szemben epp egy teherauto jon, nem epp kellemes meglepetes. Ezt egy offline gps sosem nyujtja neked, egyeb kozlekedesi infokkal egyetemben, de teny, hogy egyelore ezt csak Bp. meg egy kis Pest megye + nagy foutak+ autopalyazok elvezhetik.
-
kolosanyi
veterán
Nos, nem tudom. Egy komoly, offline navigációval összevetve nekem ez a gyerekjáték kategóriába tartozik. Nem tudom, de olyan komolytalan hatást kelt az egész, mégha divatos is az ilyen közösségizősdi. A cikk alapján nem az én stílusom ez az alkalmazás.
-
S e t h
nagyúr
Számomra sajnos használhatatlan, mivel olyan helyen élek, amihez képest a Tatooin egy nyüzsgő metropolis, szóval valóban kell hozzá egy kellően nagy bázis, ami a lelkét adja az alkalmazásnak, engem sajnos nem elégített ki, hogy a legközelebbi bejegyzés az volt, hogy tőlem 50 km-re kátyút javítanak.
-
Debilon
addikt
a cikkből:
Ami nagyon fontos, hogy pontokat és kilométereket csak úgy kapunk, valamint a szerver is csak úgy tárolja az általunk bejárt útvonalakat, ha ténylegesen navigálunk A-ból B-be. Ha csak úgy vezetgetünk a térképet bámulva, akkor sok szempontból offline vagyunk.a kilométereket és a pontokat akkor is jegyzi ha nem navigálva mész, hanem csak vezetgetsz és bámulod a térképet
-
Jacak
senior tag
Üdv.
Van egy olyan app,h. Llama.Feltétel/válasz-alapú,beállíthatsz benne olyan akció/kat,ami bizonyos feltétel/ek teljesülése esetén aktivizálódnak.Pl. jelen esetben feltétel: app foreground(előtérben)->kijelzővilágítás ideje korlátlanra áll,plusz leveszi a kijelzővilágítást pl. 70%-ra,v. még érdemes beállítanod,h. ha ez az app háttérbe kerül(background),visszakapcsol a kijelzővilágítás ideje pl. 1 percre,plusz (pl.) 80%-ra feltolja a fényerőt.A progi majdnem teljesen magyar nyelvű,és ingyenes.
-
Sanyi.mTs
addikt
célnak koordinátát is meg lehet adni?
-
asdf_
veterán
Hasznalom egy ideje, de azt, aki egy ketopcios valasztasi lehetoseget ugy rak kepernyore (igen/nem, kilep/megse es hasonlok), hogy bal oldalt van a nem, jobbra az igen, bal oldalt a megse mellette jobbra meg a kilep, azt alaposan hatbavagnam egy peklapattal
, iszonyat logikatlan...
Az adatforgalom meg attol is fugg, hogy milyen egyeb appok vannak a telefonon amik a hatterben adatforgalmat folytatnak, ha netet talalnak, en vezettem mar egy orat 6 mega adatforgalommal, annak mondjuk nem orultem (100 megas csomagom van).
-
Johnny194
aktív tag
ez nagyon jó, ezt ki kell próbálni!
-
marcedli
tag
válasz
peugeotmate #58 üzenetére
naponta kb 40 km járok vele, ingázás, és a beállításokban be van kapcsolva az adattömörítés
eddig a max kb 150 mega volt egy hónap alatt, de akkor sokat voltam vidéken ismeretlen terepen.
Ha a mindhárom nagyítási szinten végignézed az útvonalad otthon wifin, akkor minimális lesz a forgalom menet közben, mert cache-be lementi a térképet.
Egyébként a Waze Magyarország Csoport részéről szeretettel üdvözlöm az új cuclis wazereket!
-
TomKiss
tag
válasz
peugeotmate #58 üzenetére
Az adatforgalom attól függ, hogy mennyit mész új, számodra ismeretlen területen, milyen sokszor tervezi újra az útvonalat. Nehéz megmondani, hogy mennyi a tényleges adatforgalom., nagyon egyénfüggő.
-
peugeotmate
őstag
Eddig még csak wifin ismerkedtem a programmal, de tetszik nekem is! Viszont nem tudom, merjem-e használni mobilnet mellett, mivel csak 50 mega adatforgalmam van, ami e-mailezésre illetve az adott szituációban fontos dolgok megkeresésére elég is nekem. Nem használnám sokszor a Waze-t sem, de jól jönne olykor.
Valós az az 50 mega, ami a cikkben is említve van, vagy könnyen túl lehet lépni? Nálatok mennyit használ? -
lalakov
senior tag
Újoncok, azért csak óvatosan, mindenki autós tartóban használja, ne kézben tartva!!
A jelentéseket nem kell azonnal tökéletesen kitölteni és elküldeni. Amint a jobb oldali "Jelentés" gombra nyomtok, a helyszín és az idő eltárolódik, ráértek a következő piros lámpánál a részletekre. -
TomKiss
tag
Nem kell aggódni, nem fogja felvásárolni az alma ezt az igen kellemesen használható kis alkalmazást.
cikk -
Ezt a progit még nem is halottam, ki is próbálom szerintem, egy próbált megérhet
-
lacy86
addikt
Nagyon jó kis cikk lett!
Ennek örömére ki is próbálom!/ Ha tényleg ennyire rugalmasan és lelkesen fejlesztik ( lasd. 11-kor irt nekik Bog és már 11:23-kor írtak neki vissza hogy javítva ) akkor azt is megmerem kockáztatni , hogy idővel lepipálja a nagyobb navigációs alkalmazásokat / és EBBEN látja szerintem az Apple a fantáziát!
Bár ha lesz esze akkor megtartja magának! / Csak ehhez meg rengeted erőforrás kell ahogy a cikk elején említve is volt!Illetve így a hozzászólás írása közben még arra is gondoltam , hogy / minél többen legyünk a WAZZE-n magyarok = segíteni a fejlesztésben / itt megadhatnánk egymásnak ki milyen névvel regisztrált!
Vagy a cikk elejére tenni kiemelt hsz.-ben a reg. neveket! -
Adamul
tag
Hm, jó volt olvasni a cikket, annak ellenére, hogy már egy jó ideje megvan a progi és egyike lehetek annak a 10-15 embernek akit láthatott a felhasználók között Bog
Én csak olyan úton használom aktívan, amit már e nélkül is ismerek - a trafik és forgalmi infók figyelése céljából, amire nagyon jó - ugyanis a térkép-adatbázis azért elég szegényes még sajnos... Konkrétan sok olyan utcát nem ismer, még névről sem, amin éppen haladok, vicces látni hogy "a semmiben megyek"
De a felhasználói jelzések miatt valóban érdemes lehet használni, mert az tényleg jól van megcsinálva, és csak remélem h nem tenyerel rá az apple mert én a későbbiekben is androidon szeretném élvezni!!
-
tomatos
aktív tag
válasz
eric.cartman #47 üzenetére
Igazából írhattam volna az előtted lévő embernek de te neki válaszoltál én meg helyeseltem a te hozzászólásodra.
-
-
tomatos
aktív tag
Szerintem max a térképet adják oda, vagyis licenceltetik az appleval, de nem hiszem hogy az egészet eladnák, én nem tenném a helyükbe, sokkal több pénz van ebbe mint 500 millió vagy netán 1 milliárd dollár.
Ha mégis eladják akkor szerintem magukra maradnak, mert tovább nem fogják a userek fejleszteni a térképet, főleg az androidos társadalom, akik szerintem ennek a proginak is min 60-70%át teszik ki.
-
Indy1
tag
En Izraelben lakom. Itt a Waze nagyon nepszeru, tobb mint egymillio ember hasznalja napi szinten, tehat nagyon sok felhasznolo adatot kap a server. Nagyon nagy segitseget ad mer ahol lassulast erzekel, akor mas utat tervez. Mi E71 symbian es Apple 4Sel hasznaljuk. Hirdetes itt van, apro ikonok vannak ami a sponszor bank/szupermarket helyet jelzik, nem zavaro. A legfontosabb ok hasznalni az, hogy a kozosseg jelenti a helyeket ahol mobile radar rendor auto all.
Symbianall kepes offline is hangosan navigalni, de akkor az azonnali figyelmezteteseket nem fogod megkapni.
Itt az emberek 90% hasznalja. Nincs hangos apple vagy google megoldas itt.
Tehat vagy iGo, ami nem ingyenes. -
Addig ingyenes amig az Apple meg nem veszi,aztán majd csak az Apple termékein lehet használni
-
tomatos
aktív tag
válasz
eric.cartman #36 üzenetére
Waze-es reggel is megy. A facebookot csak hozzá lehet csatolni olyan szempontból, hogy látod az ismerőseid közül kik használják még, de nem kötelező. Sőt ahogy a cikkbe BOG írta, jobb ha waze-es reget csinálsz, mert face-es reggel kapsz egy értelmetlen usernevet amit megváltoztatni sem lehet.
-
kidpepi
tag
Működik symbianon és windows phone-on is. Én épp Nokia 5800-ra telepítem.
Nagyon jó cikk, okos kis alkalmazás -
shaddam
aktív tag
Feltételezem nem pösti legényként akinek még ráadásul windows phone-ja van kb értelmetlen
-
Prof01
veterán
Nagyon jó kis navi a Waze! Már majdnem 1 éve használom, és ezalatt is sokat fejlődött!
Remélem nem adják el az Apple-nek... -
-
leeate
senior tag
Azt mondja meg nekem valaki, miért kell mindennek közösséginek lennie? Mert tök jó, hogy minden közösségi, közben pedig hullanak széjjel a közösségek.
-
Vladi
nagyúr
-
lalakov
senior tag
Házszámokra még ne nagyon keressetek. Egyrészt nagyon hiányos, másrészt az új szerkesztési rendszer a régen bevitt adatokat, mintha kissé megkeverte volna(saját tapasztalat).
"hogyan tudom megjeleníteni, hogy milyen útvonalakon jártam? " Hol nézted? world.waze.com/Live Map/Update Map/Drives Itt nincsen? Akkor lehet szint kell hozzá.
bzoly: Beállítás/Általános beállítás/Képernyőzár megakadályozása
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Nekem nagyon tetszik a program. Van viszont egy elég nagy problémám, nem tudja lekezelni a képernyőzárat, hiába állítom be, kikapcsol...
2 percenként vissza kell kapcsolni, szóval elég bosszantó.
Tud erre valaki valamilyen megoldást? Egyébként ICS 4.0.4. van a telón, lehet, hogy ez a baj?Köszi, Zoli
-
Rav3n02
senior tag
A cikk alapján nagyon szimpatikus, már szedem is
-
rumos14
nagyúr
nekem nagyon szimpi a program. két dolgon kellene javítani.
az egyik a cikkben is említett házszámok kérdés. az én utcámban semmi házszámot nem ismer, hiába írom be, pont az utca másik végét dobja ki. illetve a találatok között egy másik, hasonló nevű, de nyilván sokkal forgalmasabb út szerepel előrébb.
a másik, hogy jó lenne a térképen egy gyors 2d/3d váltó, az előbbi a kereséshez, a másik a navihoz előnyösebb. illetve egy "észak mindig felül" tájolási opció, megint csak a keresés miatt.továbbá: a world.waze.com-on hogyan tudom megjeleníteni, hogy milyen útvonalakon jártam? vagy ehhez már bizonyos szint/rang felett kell lenni?
-
törölt tag
lehet vele navigálni adatforgalom nélkül is?
-
bibe
csendes tag
Megkérdezhetnétek, hogy Windows Phone 7 kliens mikor lesz?
-
Integra
titán
első cuccozás után tudtam, hogy a cikket Bog írta..
jó lesz ez a waze, csak ha használod, azért az 50mb... khm.. több kell szerintem. a legnagyobb előnye ennek a programnak a közösségi térkép javítás és forgalom szolgáltatás a többiek adataiból realtime. van potenciál benne. csak a térképet mindenkinek hegesztenie kellene -
DarknessHope
senior tag
olyan jó hogy az ötleteim szép lassan mind megvalósítják
kb 4 éve mikor az elsó IGO-s cuccom megjelent kitaláltam hogy kéne ilyen online forgalmi adatos dolog. dugókról stb. hát itt van.... persze kell hozzá egy közösség......
-
de monitorozza, hogy a felhasználók merre és mennyivel mozognak
Na vajon mikor jönnek a "szabadságharcosok" hőbörögni?
-
rep3at
őstag
Régebben próbáltam, akkor még nem volt mögötte nagy közösség, ideje ismét feltennem. Nagyon jó kis írás lett!
-
Itthon is nagyon jól működik ez a része. A jó múltkorában (december közepe) volt az a nagy jegesedés és ónos eső országszerte.
Na most a teljes Szentendrei út beállt oda-vissza, se előre-se hátra. Ilyenkor a Wazerek be tudnak jelenteni dugót vagy belassuló forgalmat (esetleg teljes káoszt). Innentől a rendszer figyeli, hogy mennyi az ott átlagsebesség, és ezt ki is jelzi az arra tévedőknek (akik feszt arra mennek, hiába próbált mondjuk minket is letéríteni a Királyok útja felé a Duna partra) - okosan tervezve, ha már tudja hogy forgalmi dugó van előtted.
A legjobban az tetszik, hogy a saját adatbázisa mellett POI-t tud szipkázni a Google, a Bing, vagy akár a FourSquare adatbázisából, így tényleg nem nagyon van olyan hely, ahova ne tudna elnavigálni.
-
sikolymester
csendes tag
A konkurencia, Egérút program feltérképezi a gyorsulásmérő segítségével az útminőséget, amit aztán értékesítenek 3.-ik félnek. Ezt egy rádiós beszélgetésben mondta az egyik fejlesztő.
Én nem tartanám kizártnak, hogy a Waze is csinál ilyet, aztán egyszer csak elérhetővé teszik ezt az infót a közösségnek is, hogy figyelembe lehessen venni az úttervezésnél.
-
lalakov
senior tag
Egy fontos dolgot megemlítenék. A program tervezésnél készít egy utat, illetve lehet alternatívokat választani. De tanítható. Ha te nem arra szeretsz menni, amerre ő vinne, idővel megjegyzi és azt kínálja fel neked.
-
Vamp
senior tag
Ha lenne benne olyan opció is, hogy "jobb minőségű utak használata", én leborulnék. Pl. kezdő Budapesten vezető emberek vehetnék hasznát, be lehetne írni a térképekhez, hogy melyik útnak milyen a minősége, és annak alapján tervezne a program. Hungáriát meg Rákóczi utat élből tiltaná
.
Vagy lehetne fejleszteni bele kátyúmodult, ami a telefon gyorsulásmérőjét használná az ordas kátyúk kirajzolására, aztán összefésülné a térképekkel.
-
Jacak
senior tag
Jópofa dolog ez,és nagyon jó kezdeményezés,kösz a cikket,Bog!
-
Zsolto
őstag
Bog -- nagyon jó hangulatú, szimpatikus hozzáállású cikket írtál. A Wazét több mint egy évvel ezelőtt próbáltam ki egyszer, de akkor gyorsan le is tettem róla. Azóta nem volt a kezemben, de ahogy látom, "Ezawaze" már nem "Azawaze"
.
Sajnos mostanában alig járok autóval, de ki fogom próbálni, mert nagyon tetszik a felülete is, és az írásod is abszolút kedvet csinált a dologhoz, köszi!
-
axioma
veterán
Egy idoben valamelyik ker.radioban az utinfo valami hasonlo, de tuti hogy nem ezen a nevu app-bol kapott infokkal (is) ment. Akkor baromi draga volt me'g nekem a mobilnet, meg E51 + bt GPS se az a konnyen kezelheto kombinacio.
Orulok a cikknek, hasznalni fogom, foleg ha tenyleg elfut a korlatozott Telenor-fele 32kB-n is. Igaz, hogy sokszor nem autoval vagyok, bringaval azt a par km-t meg foleg nem is bent Bp-en nincs ertelme felvinni, de pont a suru idokben szoktunk videkre kozlekedni, arra jo lesz, hogy vasarnap este az M7-rol Bekas iranyaban melyik iranyt erdemes valasztani.lalakov: ez is hasznos info, koszi, topik mentve.
-
lalakov
senior tag
Bog, köszi a cikket.
Van már Waze fórum itt a Mobilarénán is, itt is lehet kérdéseket feltenni: Wazerudi: Sajnos nem lehet megadni az utaknál, hogy mennyivel lehet menni rajtuk.
-
Mogcaa
aktív tag
gyúúrunk waze??
-
rudi
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy egy nagyon geek környezetben, mondjuk Tajvanon vagy Kaliforniában mennyire látványos a Waze közösségi mivolta. Elég nagy potenciált látok benne. Csak átfutottam Bog írását, nem tudom volt-e benne, hogy tud olyat is, hogy ha egy 90-es korlátozású úton lényegesen lassabban mennek a Wazerek, akkor automatán jelzi, hogy dugó van arrafelé.
-
tomatos
aktív tag
Ha bárkinek kérdése van szívesen segítek
Vagy akár lehet a waze közösségtől is kérdezni a waze.hu illetve a world.waze.hu magyarországhoz tartozó fórumán. Sőt ha netán Vas megyébe autózol segíthetnél a térkép fejlesztésében, van munka vele bőven.
-
leslieke
Jómunkásember
Na, ezt kipróbálom, ha már ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A felhasználói közösség fejleszti, csiszolgatja, az Apple pedig szemet vetett rá. A Waze egy ingyenes navigációs szoftver sok ötlettel és apró hibákkal.
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest