- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #582 üzenetére
Semmi, de ezt már legalább hárman leírtuk neked. És pont emiatt ne csodálkozz, hogy ingerültséget váltasz ki egyesekből, mikor a további kérdéseiddel kétségbevonod a szavahihtőségü(n)ket.
A négymagos semmiben nem rosszabb, csak kétszer annyi mag van benne, kétszer annyi belső tárhely, és 300 mAh-val nagyobb akksi. Minden más az utolsó csavarig megegyezik bennük.
Ha ezek után sem hiszed el, ne vedd meg. Ilyen egyszerű. Mi ennél többet nem tudunk tenni érted.
(#583) FET-MEN
Így van, számítási teljesítményben pontosan kijön a kétszeres érték a 4 mag miatt, viszont a GPU megegyezik bennük (Antutu eredményre alapozva). -
kelzsoca
félisten
válasz
bodiiren #562 üzenetére
Nem tudom milyen kioktató stilusról beszélsz, de én már a kezdetek óta foglalkozom mindenféle Androidos készülékkel, mint fejlesztő, ismerem a piacot, a gépeket, a vásárlói szokásokat, igényeket, és a linkelt termék a nem ajánlott kategóriába tartozik.
Ui: egyébként nem a közösségi, hanem a gyártói supportra gondoltam.
-
Galiker
csendes tag
válasz
bodiiren #544 üzenetére
Fogalmam nincs, én pont tegnap vettem egy simát, és most gondolkodom, hogy visszavigyem, és várjak a quadra, vagy sem.
Nekem csak navira kell, meg netmegosztásra, semmi másra, max megnézni egy filmet.
De azért 4 mag, csak 4 mag, persze ez ár függvénye is temészetesen ... -
tjb007
nagyúr
válasz
bodiiren #520 üzenetére
Szinte ugyanolyan.
A Miracastot is tudja.(#530) Galiker
„Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?”
Az xTAB 7x-nél nem. Ehhez olyan modellre van szükség, ami tudja a Dual Standby mellett a Dual Active módot is.
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #521 üzenetére
A GPS az GPS, az a-GPS csak azt jelenti, hogy le tudja tölteni a műholdak pozícióját a netről. Offline módban értelemszerűen nem működik. Viszont ha jól tudom, van benne EPO (majdnem minden kínai eszközben van), ami azt jelenti, hogy előre 1 hónapra le tudja tölteni a pozíciókat, így offline is tudja, hol keresse őket.
Létezik négymagos is, Cube márkanév alatt, Banggoodon most épp 80 dollár. Megbízható bolt. Ugyanaz a technológia, csak kétszer annyi mag, ergo kétszer annyi számítási teljesítmény. A grafikus gyorsító megegyezik bennük. Viszont ennek nem csak a háta fehér, hanem az eleje is (ha fekete lenne, már én is vettem volna egyet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 (2021) - 256 GB - asztroszürke (159)
- Apple iPad Air 2 Wi-Fi 32GB GOLD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest