- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodiiren
csendes tag
válasz
dragonfx #574 üzenetére
Kit érdekel, ha jó és olcsó? De jó? Mert pont ezt nem tudjuk. Úgy tűnik nem is fogjuk megtudni, mert nincs senkinek, aki ide is írna valami korrekt véleményt. Ezért aztán marad a hazai beszerzés. Már ha végre majd forgalomba kerül és ha a tesztekben nem pont azok a tulajdonságok lesznek agyonhallgatva, amik minket érdekelnek. Engem például a GPS-vétel készség.
Most mát tényleg megyek, sziasztok!
-
bodiiren
csendes tag
-
bodiiren
csendes tag
válasz
kelzsoca #559 üzenetére
Mind ipari hulladék, csak a méregdrágák nem azok. Akkor most ne is beszélgessünk róluk?
A támogatás viszont valóban fontos. Le a kalappal, aki szabadidejében ingyen jobbítja ezeket a szoftvereket. De miért van rá szükség? Miért nem mindjárt jó termék jön ki a gyárból? És miért nem pont erre összpontosítanak egy teszt keretében? Sok tesztet elolvastam. Lefizetést éreztem mindnél. És pont azok a korrekt vizsgálatok hiányoztak, ami engem érdekelt volna, és ami hiányosságra valószínűleg néhány nap közönséges használat után, mindenféle szakértelem nélkül úgyis rájön az ember. Nos ezek a tesztek, ez a hozzáállás értéktelen. És akkor még itt a fórumon is ez a kioktató hangnem, a tények helyett? Na-ne! Hát ezért jövök én ide?
-
bodiiren
csendes tag
Na-végre! Akkor mégiscsak érdemes volt várakoznom a vásárlással. Az adatlapját összehasonlítva csak a fényérzékelő hiányzik belőle. Vagy csak talán a leírásból maradt ki? Azért ha majd megjelenik, nem ártana egy teszt, és remélem, hogy a GPS-készség vizsgálatát sem hagyja majd ki a tesztelést végző.
-
bodiiren
csendes tag
Elhiszem neked, és köszönöm a válaszod! De mostmár elmondhatnád azt is, hogy akkor mi az amit meg nem tud. Iránytű? Magyar felület? Mi?
Közben látom alant hibás a link. Ideteszem mégegyszer.
-
bodiiren
csendes tag
Szinte ugyanolyan.
A Miracastot is tudja.A felsoroltakban nincsen benne a Mirocast.
-
bodiiren
csendes tag
Még egy kérdés: Miracastot is tud? Nekem az is kellene nem csak a négy mag, és nem látom a felsoroltak között.
-
bodiiren
csendes tag
Még egy kérdés: Ebben most GPS van, vagy A-GPS? Esetleg mindkettő?
Mert nem tudom mitől függ a gyors műhold-találás offline állapotban. Lehet, hogy sima GPS van benne és ezért olyan gyors a felállása a GPS-módban?
És még egy: Létezik ugyanaz a masina ugyanilyen paraméterekkel, de a kétmagos helyett négymagos procival? Vagy azok már meg nem sikerültek ilyen jól, vagy (fajlagosan) ennyire olcsóra, stb?
Bocs, de vívódom a vételt illetően, mert a kétmagost már most elavultnak vélem. Szívesebben fizetnék rá kicsivel többet a nénymagosért, de nem tudom, hogy akkor meg nem fogok-e majd mellé?
-
bodiiren
csendes tag
válasz
KamuMazsola #512 üzenetére
És mi az?
-
bodiiren
csendes tag
Sziasztok!
Én csak GPS-re használnám a kocsimban. Kérdésem, hogy internet nélkül, csak egymagában kb mennyi idő alatt találja meg a műholdakat a kocsiban? És az is érdekelne, hogy mennyire stabilan marad rajtuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged