- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
Nem, de az összes konnektor és hosszabbító olyan alacsonyan van, hogy a földre kellene raknom a vadi új tabletet. A konyhai konnektor és pult van egyedül olyan közel egymáshoz (az elektromos konyhai cuccok miatt), hogy közvetlenül mellé tudom rakni.
Nem kellene egy másik töltő, egy hosszabbító is megtenné (a 12V-os részre, nem a 220-ra). Egyenlőre nem akarom elvágni a töltőzsinórt, mert csak 3 órája vettem a masinát.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
válasz kelzsoca #388 üzenetére
Köszönöm. Ha lesz, igényt fogok tartani rá, mert a gép méretei miatt nagyon zavaró a rövid kábel. Nem is értem, hogy juthatott eszükbe egyáltalán ilyen rövid kábellel csomagolni.
A pesterzsébeti speedshop-ban vettem, sajnos nem tudtak hozzá sem védőtokot, sem távirányítót adni. A jövő hétre ígértek spéci tokot (univerzális volt, de azzal nem akartam bajlódni). Pont azért választottam ezt a típust, mert úgy tűnik kezd hozzá valami magyar támogatás kialakulni.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
Épp most vettem egy ilyen masinát. Rögtön azzal indult a dolog, hogy az 1 méteres töltőkábel miatt csak a konyhaszekrényen tudom tölteni...
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
jeges
senior tag
válasz kelzsoca #384 üzenetére
tl-wr1043n a típusa. bgn-nel egyáltalán nem ment, bg-vel csak az 1. csatornán, de így is kellett a plusz router kiterjeszteni a hálózatot, mert nem volt elég a térerő (legalábbis gondolom ezért lehet, hogy állandóan eldobta a jelet). ugyanezen a helyen laptopnak, galaxy tabnak vidáman megy a net.
szerk: érdekes egyébként, amig csak a tplink volt, állandóan ledobált mindenféle beállítással (1 m távolságból is). ahogy bejött a képbe a másik router, stabilan látja a jelet, egyáltalán nem szakad. nem nyomoztam tovább, de gyanús, hogy nem csak a jel gyengesége a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Feljebb már leírtam, játékra a kissebb felbontás miatt a 100dci-t mondanám, bár a 100qcr is kapott a 4.2.2-vel egy választható 1600x1200-as felbontást, így talán már nem olyan nagy a különbség.
Olvasásra szerintem a 100qcr, ami egyébként a fejlettebb gyártástechnológia miatt energiatakarékosabb is mint elődje, igaz itt már 2 mag helyett 4 mag dolgozik.
100dci-re nincs még 4.2.2, de elképzelhető hogy lesz rá.Ha lesz új főverzió (4.3) várhatóan megjelenik a Wayteq eszközeire is?
Erre nem tudok válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
A két készüléknek nem sok köze van egymáshoz, szerintem nem lesz vele gond, de nem vagyok jós, vagy jövőbelátó, így erre a kérdésre nem lehet válaszolni.
Készítettem egy képet, felül a 70dci, alul a 100qcr töltőfej.
(#378) Brianko
USB-n nem tud töltést felvenni.
(#376) Treff86
Össze kell nézni a specifikációkat, és látható is a különbség, ami ez fölött van: a 100dci előnye a kártyafüggetlen modem, és van aki a 16:9-es képarányt részesíti előnyben, továbbá szerintem a külső hangszórók hangosabban szólnak a 100dci esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Brianko
tag
Van hozzá autós töltő? Vagy USB is tölt?
[ Szerkesztve ]
-
Brianko
tag
Sziasztok!
Gondolkodom a 100qrc vásárlásán. Igazából van egy 70dci csak annak a töltő bölcsője (az USB töltés szintén) bő 2 hónap után kontakthibás lett. Így kissé félek , hogy ez is erre a sorsra fog jutni.
Milyennek érzitek a töltő csatlakozóját ? Elég stabil, nem fogja megadni magát ?
Sajnos nincs időm kivárni a 2-3 hét javítási időt. Eddig a 100qrc úgy néz ki alu házban és jobban össze van rakva mint elődje. Lehet , hogy hétfőn én is beruházom egybe -
air
nagyúr
válasz kelzsoca #367 üzenetére
Lenne rá lehetőség, hogy egy kis összehasonlítást is kapjunk a két készülékről? Pro-kontra, felhasználásra tekintettel (pl. játékra, olvasásra melyik jobb) energiagazdálkodás stb. A 100dci-re is van már vagy lesz 4.2.2?
Ha lesz új főverzió (4.3) várhatóan megjelenik a Wayteq eszközeire is?
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
djcool
tag
Nah,melóhelyen is kipróbáltam- gyorsan fog jelet (közepes itt a földszinten), de ezt is kb.1perc után eldobja és újrakapcsolódik (legalább újra,mert az otthoni TP-Linkel még ezt sem).
Volt vkinek hasonló tapasztalata,vagy csak nekem sikerült kifognom egy kishibás példányt?Djcool
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
mrnobody
tag
Na ez pont így van!!!!
Az ubuntu is pont ezt csinálja! (Ezért használok kizárólag LTS kiadást.)
A Microsoft is ezt csinálja, tudnék mesélni az Office365-ről.(#359) Ixion77
Lehet, hogy tévedsz és van értelme 3D-s játékokat tabletre készíteni. Az a tendencia, hogy részben kezdik kiváltani az emberek az asztali gépet. Illetve vannak fejlesztések amelyek révén az android is olyan játékgép lehet mint az xbox, a jövőben megjelenhetnek az első mozgással vezérelt androidos készülékek.
A játékokhoz pedig a lelkes androidos tábor készít majd tool-okat, amellyel a játék textúrázását lehet állítani, lásd Real Racing 3 Graphics. -
tjb007
nagyúr
válasz csemberlen #361 üzenetére
Ő 1024x768-at kérdezett, arra viszont nincs lehetőség.
-
air
nagyúr
válasz csemberlen #360 üzenetére
Két felbontás van. A natív, és az 1600x1200 az alacsonyabb. Pixelfelezés nincs.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ixion77
addikt
válasz kelzsoca #356 üzenetére
PC-n is többszáz wattot fogyasztó GPU-k kellenek a komolyabb játékok fullhd-n futtatásához... Szerintem eleve rossz irány hordozható gépekre 3d-s játékokat erőltetni.
csemberlen: Hogyan?
Retinás Ipadoknál ha a program tudja, hogy úgyse bírja a GPU teljes felbontáson, akkor automatikusan felezőre vált. Androidban is van ilyen megoldás?Más: Ha fullHD-s tévével össze van kötve hdmi-n keresztül, akkor arra milyen felbontású képet tol ki? Tudja kezelni az android hogy a két kijelző különböző felbontású?
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
kelzsoca
félisten
válasz mrnobody #353 üzenetére
Még a Qualcomm Snapdragon APQ8064 SoC-al szerelt Sony Xperia Tablet Z készüléken (~200.000Ft) sem fut folyamatosan a játék, pedig ott "csak" 1920 x 1200 pixelt kell mozgatnia, viszont a SoC erősebb.
Ebből is látszik, hogy ez a játék egy optimalizálatlan valami, vagy csak nincs felkészítve ekkora felbontásra, nyilván nem véletlenül ingyenes is.[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
Azt mondjuk totál nem értem, hogy miért nincs lehetőség pixelfelezésre, azaz 1024x768-as felbontáson való játékra. 10 colon az is elég, és máris kitűnően futna bármely 3D-s játék.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
mrnobody
tag
Nos, kicsit teszteltem az új romot.
Ami kicsit rossz érzés, hogy OpenGL ES 1.1-es teszt jelentősen rosszabb 2048x1536-ban, mint 4.1.1 alatt.
Természetesen ez nem fogja senki észrevenni használat közben.
Ami viszont tetszett, hogy 1600x1200-ban az OpenGL ES 2.0-ás teszt 30%-kal jobb eredményt hoz. Így már a Real Racing 3 érezhetően jobban fut. Aki nem használ ilyen durva hardver igényű játékot, azok nyugodtan használhatják a legnagyobb felbontást. Viszont aki szeret játszani, azok mindenképp hagyják a gyári beállításon, 1600x1200-as felbontáson a tabletet. -
mrnobody
tag
1600x1200 by default
Így már a teszteken látszik, hogy 30%-kal többet hoz 3D-ben.
Na, kíváncsi leszek 2048x1536-ban mit tud majd. -
djcool
tag
válasz kelzsoca #347 üzenetére
Holnap meló után nekifekszem és mégegyszer végigböngészem a beállításokat.
(A router fw-je a legfrissebb,helyileg a szoba végében van a számítógépház tetején-elvileg tiszta a rálátás.Bár azt vettem észre,hogy a routertől kb.2m-re lassabb a letöltés a 100QCR-rel,mint itt mellette.Pedig 3 antennás...azért holnap kap egy resetet )
Ha Neked megfelel,esetleg reset előtt beírom a beállításaimat és hátha tudsz vmit tanácsolni. A beállításokat én végeztem el,saját kútfőből-tehát benne van a tévedés lehetősége...A Note2-mel nincs semmi gond,az tökéletesen tartja a kapcsolatot és a sebességet.
Nagyon remélem ,hogy csak vmi beállítási gond lesz...Köszi a segítségeteket:
DjcoolA gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
mrnobody
tag
Igazat adok az előttem szólónak!
Most jutott eszembe, hogy 1-2 éve kaptam egy céges TP-Link-et és nagyon boldog voltam, mert elég komoly modell volt. Viszont mikor észrevettem, hogy a telefonom rendszeresen leszakad nagyon szomorú lettem. Mérgemben visszaadtam és vettem egy D-Link-et és azóta soha egy készülékkel sem volt gondom.
Remélem működni fog a wifid másik routerrel.Apeelme
Köszönöm a választ! Akkor marad az, hogy a munkahelyen oldom meg a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Amennyiben megoldható, próbálj meg egy szoftverfrissítést a routerre, ha már megtörtént, vagy jelenleg a legfrissebb van fent, próbálhatsz egy reset-et adni a routernek.
Továbbá átnézheted, hogy a wifi rész miként van beállítva, csatorna választása? auto, vagy egyedileg beállított?Nézz rá, hogy az adott csatorna amit használasz mennyire használható, nincs -e zavaró tényező stb.. erre ezt az alkalmazást ajánlom.
Wifi mód? b/g/n mixed? ha igen, próbálj meg csak egyfélét választani, tehát ha N-es, akkor állítsd be arra (értelemszerűen, ha G-s csak, akkor arra)
Titkosítás van? ha igen, akkor milyen, esetleg MAC szűrés? vagy ezek mind még megfejelve SSID rejtéssel?
ui: Az SSID-t nem érdemes elrejteni, mivel rontja a kapcsolat minőségét, és aki akarja 2 perc alatt feltöri az ilyen fajta "védelmet"
Próbálkozhatsz a titkosítás ideiglenes kikapcsolásával, vagy annak megváltoztatásával is.
A router és a készülék között van bármi akadály, fizikai tényező? a router nem helyezhető át központosabb helyre? amennyiben cserélhető antennás, egy komolyabb antenna beszerzése is szóba kerülhet.
Másik routerrel-routerekkel megnézve is problémát tapasztalsz? amennyiben igen, érdemes a készüléket a szervizben bevizsgáltatni, hogy kiderüljön nem -e a készülékkel van probléma, ilyen is előfordulhat.keresőszavak: wifi, wireless, router
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
Igen rootolt, de szükséges a su bináris frissítése és egy kiegészítő app telepítése. pl. SuperSU Play-ből feltelepít, elindít, rögtön megkérdezi hogy akarod-e frissíteni a su binárist, természetesen igen, és Normál módon-t válassz.
Mivel alapból root-olt a gyári firm. így elvileg nincs kihatással a garanciális állapotra, de érvényesítéskor mindenkinek ajánlott visszaállítani a gyári állapotot, akár a gyári szoftver újraflashelésével.[ Szerkesztve ]
-
djcool
tag
Helló mindenkinek!
Tegnap óta az itteni leírás segítségével én is frissítettem a 100QCR-m 4.2.2-re (röhej,hogy előbb jött ki erre,mint az agyonhypeolt Samsung Note2-mre...)
A sebesség tényleg sokkal jobb lett,kezesebb a válaszidőben is.Viszont a Wi-Fi problémám megmaradt...Tp-Link-em úgy néz ki,hogy még mindig nem szereti.
A jelenség a köv.: kapcsolódni szépen kapcsolódik, aztán egyszer csak eldobja a jelet,de az óra mellett az üres "negyed körcikkely" jel megmarad. Beállításokba belépni ugyan lehet, de kb.5 perc,mire vmi menűt kiad!
Wifit ki tudom onnan kapcsolni és néha vissza is,de újraindításig jelet már nem fog! Úgy néz ki,mintha vmi alkalmazás (gondolom a Wifié, beakadt volna).
Van vkinek valami tippe, vagy látogassam meg a szervízt,mert lehet,hogy hibás a wifi-modulja???Előre is köszi a tippeket: Djcool
[ Szerkesztve ]
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
-
mrnobody
tag
-
ptakacs68
csendes tag
válasz kelzsoca #326 üzenetére
köszi,
Hétfőn én is bemegyek a wayteq-hez és akkor kiderül ez egyedi, vagy széria hiba.
a jövő heti tesztig pár info az xtab70-qci-ről:
- a nálam a wifi nem dobálja a jelet, de elég gyenge. router mellett -65 -70 DB egy szobával odébb -80 -90.
- antutu tesztet nem tudtam futtatni, mert egyből kilép.
- quadrant: total: 3106 cpu: 5988 mem: 1522 io: 4932 2d: 737 3d: 2352
- a cpu viszont csak max 1,2 GHz-en megy a dobozon szereplő 1,5 helyett. a beállítások-nál a kisegítő lehetőségeknél interactive van kijelölve alapból. Itt úgy tűnik mintha lenne lehetőség ondemand és performance-ra állítani, viszont ezeket a beállításokat nem jegyzi meg a rendszer.
- aksi: 3:43p alatt 100-ról 54-ra merült sok nyomkodással (játék nem volt). Fő fogyasztók:
1. helyen áll az Android rendszer 31%-al
2. helyen 25%-al a képernyő
3. a "Tétlen táblagép esetén" 15%-al
4. az "android os" 6%
Az appok, csak ezután jönnek... -
kelzsoca
félisten
Frissítés menete kikapcsolt tablet esetén:
1. A tabletet kikapcsolt állapotban a mellékelt USB kábel segítségével csatlakoztasd a számítógéphez.
2. Nyomd le és tartsd nyomva, a hangerő + gombot majd nyomd le a Power gombot mellé, ekkor hangjelzés hallható, és elkezdődik az illesztőprogram keresése, mivel ez sikertelen lesz, ezt manuálisan kell elvégezni.
3. A Vezérlőpult-Rendszer-Eszközkezelő rész alatt megtaláljátok az ismeretlen eszközt a listában, itt jobb klikk az eszközre, majd illesztőprogram frissítése... illesztőprogramok keresése a számítógépen, itt a Tallózás segítségével a szükséges fájlokat a drivers mappájában találjátok.
4. A Connected Devices résznél látható, ha az alkalmazás látja a tabletet (1-8 szám között valamelyik zöld színben világít)
5. A tools mappájában találjátok az RKBatchTool.exe fájlt, erre katt 2x.
6. A frissítő ablakában az FW Patch résznél kitallózni a már letöltött, és kibontott wayteq_100qcr_4.2.2.img fájlt.
7. Amennyiben a kapcsolat rendben van a restore gombot lenyomva kezdődhet a frissítés.
8. Amint végez a tablet magától újraindul, itt választható le az USB kábel.ui: Amennyiben a frissítés nem indul el, indítsd újra a számítógépet és a tabletet is, majd próbáld újra az 5. ponttól.
keresőszavak: frissítés, 4.2.2, szoftver, driver, illesztőprogram, windows
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
Köszönöm mindenkinek, azt hiszem akkor megtaláltam a tabletem
-
Kobe
veterán
Menu, gepeles' reszponzitivitas teljeen jo lett mind a menuben mind a fokepernyon. A widgetek sembszarakodnak tobbet ahogy nezem. Achrome sebessege javul t de a gorgetes meg mundig darabos, operanal is, dolohin adja most is a legegyenletesebb elmenyt
Helyesirasi hibakert sorry, tabrol meg nem tokeletes a gepeles
-
Emu
őstag
Fentebb olvastam, hogy a 4.2.2-től gyorsabb lett. Valamelyik tulaj le tudná írni, hogy mennyivel? Engem a játékok nagyon nem érdekelnek, inkább csak a menürendszer sebessége illetve a cikkben látható egyéb menübeli lassúságok.
Köszi!
-
geroo01
csendes tag
Köszönöm a válaszod !
-
geroo01
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a WayteQ xTAB-70qci tabletről mikor lesz fent tesztvideó? -
jeges
senior tag
ehhez a tabhoz létezik autós töltő?
kösz
g -
Kobe
veterán
jeee sikerült is felrakni egyelőre még a cuccokat pakolom vissza rá, de a kezelőfelület sebességén nagyon sokat dobott
-
Kobe
veterán
sikerült kideríteni kollégánál mi volt a gikszer ? Próbálom én is frisíteni de ugyanúgy rádugom gépre és a win7magától sikeresen telepíti a drivert hozzá, eszközkezelőben sem mutat ismeretlen eszközt
-
kelzsoca
félisten
-
JSaN
addikt
válasz ptakacs68 #315 üzenetére
Hmm erdekes, es nem elhanyagolhato problema. En is nagyon szemezek egy ilyen 70qci valtozatra, majd irhatnal rola velemenyt hogy ugy osszesegeben milyen? En elsosorban othoni hasznalatra, netezesre es foleg filmek, sorozatok, animek nezesere kene, tehat filmek feliratok minden formatumban vinnie kene.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
ptakacs68
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap óta egy wayteq xtab-70qci tulajdonosa vagyok. Ugye ennek is alumínium háza van, mint az xtab-100 qcr-nek. A problémám a fülhallgató csatlakozóval van. Ha bedugom a fülhallgatót, akkor a dugónak a test része 0,01 mm-re kerül az alumínium burkolattól, azaz ha egy nagyon picit mozdítok a csatlakozón, akkor az hozzáér, ami során hangos recsegés hallatszik a fülhallgatóban, majd a tableten a lejátszás is leáll, mert úgy érzékeli, hogy kihúztam a csatlakozót. Úgy néz ki a ház nem ugyanazon a potenciálon van, mint a fülhallgató csatlakozó földpontja. Az ipad-nél is alu ház van, de ott úgy oldották meg, hogy egy szigetelő műanyag gyűrű kimegy egészen a ház széléig, így nem érhet hozzá ahhoz a csatlakozó.
3 dologra tudok gondolni:
- design hiba (ennyire hülyék nem lehetnek...)
- túl picire sikerült a csatlakozó lyuk a házban, és ezért ér hozzá a dugó
- ebből a modelből hiányzik a szigetelés ami megakadályozná a contactot.Neken xtab-100 qcr tulajoknak nincs hasonló problémátok? Nektek nem ér hozzá a dugó a házhoz?
-
Treff86
csendes tag
Sziasztok.
Ügy néz ki végre tudok venni én is egy tabletet.
E között és a 100dci között gondolkozok.
Főleg feliratos sorozatok és filmek nézésére, plusz pdf-ek olvasására és böngészésre használnám.
Játék elenyésző, nem elsődleges szempont, persze jó ha futnak rajta, de nem olyan fontos...3g szintén lényegtelen.
A qcr felé hajlok, de nem tudom mennyire zavaró a 4:3as arány a 16:9es filmeknél..ha van vkinek tapasztalata mindkettővel az megoszthatná..urambocsá' ha van is vkinek mindkét tabból az lőne róluk egy képet egymás mellett, ahogy ugyanaz a film megy rajtuk? Úgy nagyjából be lehetne lőni mennyi hely "veszlik el".
Köszönöm szépen.ui.: hosszabb garanciával is kaphatók vhol (persze drágábban)?
-
mrnobody
tag
válasz lacuska74 #309 üzenetére
Csak némi adalék.
Mikor a switch gombra rányomsz, akkor fogja telepíteni a drivert!
Az a lényeg, hogy lila legyen az egyik szám és mikor a switch gombra klikkelsz, akkor a tab recovery módba billen és így a PC már úgy érzékeli, hogy új eszköz került az usbre és elkezdi telepíteni a drivert.
Akkor már meg lehet adni neki a letöltött driver könyvtárat.
Nekem ekkor nem történt semmi, nem lett zöld a szám, de ez nem jelenti, hogy el lett rontva.
A tabot újra lehet indítani, mivel a bekapcsoló gombja kibillenti a recovery módból és ha betöltődött az android rendszer, akkor újra el lehet kezdeni a frissítési procedúrát.
Ekkor már gond nélkül kell mennie, zöldre fog váltani a switch lenyomásával és minden a leírás szerint fog menni.Kieg.:
Én bekapcsoltam a USB hibakeresést, hogy ne akarja tárhelyként kezelni a PC. Elvileg erre nincs szükség, de mivel én is küzdöttem a készülékkel, így próbakép bekapcsoltam.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Az elmult par napban vegigprobalgattam z elerheto bongeszoket amugy es nekem a dolphin jott be a legjobban. 4.1 alatt az operanal is gyorsabbnak iteltem es a gorgetes is sokkal folytonosabb. Van hozza egy plugin amivel szinkronizalni lehet vele a chromeos bookmarkokat az asztali geprol.
A naked browser annyira nem jott be, kicsit komolytalan, tul fapados GUI sebessege viszont jo az teny
-
hjanos1
senior tag
válasz MazsolaTade #310 üzenetére
Igen.
(#309) lacuska74: Privát ment, próbálok segíteni.
[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
MazsolaTade
tag
4.2.2-től gyorsabb lett amúgy?
-
lacuska74
tag
válasz kelzsoca #304 üzenetére
Eltávolítottam, de ahogy rádugom rögtön kiírja hogy eszközilesztő szoftver telepítése sikeresen megtörtént.
xTAB-100 usb USB deviceHa eltávolítom az eszközillesztő szoftvert és nem húzom le a gépről, hanem elindítom a RKBatchTool.exe-t, akkor a switch gomb után kiírja, pirossal, hogy switch fail
-
Kobe
veterán
Utazashoz csak a tabot hoztam magammal, a videki asztali gep meg egy majd 9 eves masina. Roppant lassu, de stabil, csak eleg sokat tolt. Sztetek vallaljam be rajta a frissitest (nem tom mennyire erofirras igenyes muvelet)? A sajat gyors notimhoz csak par nap mulva ferek hozza.....
-
kelzsoca
félisten
válasz lacuska74 #302 üzenetére
Akkor próbáld meg, eltávolítani az illesztőprogramot (jobb klikk-eltávolítás)
(#303) Zsolt74
A két gép még csak nem is azonos SoC-al rendelkezik, tehát jól gondolod, egyik nem tehető fel a másikra,
Viszont a myaudio supportját ismerve, talán soha nem fog arra a tabletre érkezni szoftverfrissítés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest