- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz hjanos1 #3484 üzenetére
Szóval az van, hogy a 3dmarkot még nem szedtem le, de a problémás alkalmazással [link]eddig 20 perce megy stabilan...Talán a grafikai megejelenítés ahogy rajzolja a gombokat kicsit lassabb lenne de lehet ez ilyen volt csak én tévedek...
Mit tartalmaz a patch ha szabad tudni?
Deadzone41
Ember tervez isten végez...
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz hjanos1 #3461 üzenetére
Az adott készülék gyári specifikációi,
Itt 1.6Ghz szerepel...
Valaki akinek fent van a kitkat, nézze meg más progival, (akkor ne a 100tweaks-el), hogy mit mutat a készülék max. órajelnek...
kelzsoca
Arra gondoltam, hogy esetleg figyelembe veszik-e a panaszokat és netalán készülnek valami javított kiadásra kitkatból.. Szívesen használnám én is hiszen látványos a gyorsaságbeli különbség...
-
air
nagyúr
válasz hjanos1 #3296 üzenetére
Nekem többnek tűnt, de nem a konkrét idő számít, hanem a sorrendiség. Egy drágább, jobban felszerelt, jobb paraméterekkel rendelkező modell tulajdonosai több támogatást, nagyobb odafigyelést érdemelnek. Ha bármi okból előbb készült el a 79qci frissítése, vissza kellett volna tartani, és a csúcsmodellre kellett volna előbb kiadni. A készülékre többet áldozó vásárlók ennyit megérdemelnek. Szerintem rossz üzletpolitikát folytat a WayteQ, a vásárlók számára ez rossz üzenet.
Más gyártók egyébként nem így járnak el. Tudom, az olcsóbb készülékek vásárlóinak ez jobban tetszik, de sajnos ez már csak egy ilyen üzlet. Csak a pénz számít, a többi kutyaszart sem ér.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz hjanos1 #3294 üzenetére
Tehát egy tableten nincs tablet UI, (csak az idióta telefonos) és a natív felbontás meghajtásához sovány GPU-t még a felbontás csökkentésének lehetősége sem segíti.
Ráadásul a "zászlós hajó" hetekkel később kapja meg a friss rendszert, mint egy alacsonyabb kategóriájú készülék.
Hát, mit is mondjak, ez így már több mint amatőrség.
A visszajelzések alapján nem sokat sikerült javítani a felhasználói élményen, így aztán sikerült az eszköz presztízsét tovább rontani.[ Szerkesztve ]
-
zsudvari
tag
válasz hjanos1 #2220 üzenetére
Szia !
Annyit derítettem még ki ha a tápegységet rádugom akkor megmarad a found de a run hibával megáll, gondolom rádugott táppal nem lehet frissíteni, mint az img felrakásnál.
A logba ezt írta:
19:18:11 406 Load Setting ok
19:18:11 437 RKAndroidTool v1.3.5.0 Start Run
19:18:11 437 Scan thread:308
19:18:11 437 Infothread=5500)IoControlProc-->DeviceIoControl In
19:18:11 437 ProcessID:5108,ThreadID:5112,RefCount:0
19:18:11 437 Infothread=5500)IoControlProc-->DeviceIoControl Out,ret=1,err=183
19:18:11 437 ProcessID:5108,ThreadID:308,RefCount:0
19:18:32 406 Image Thread Path(\\?\USB#VID_2207&PID_310B#5&1ECC40E1&0&10#{a5dcbf10-6530-11d2-901f-00c04fb951ed}),ThreadID=3116
19:18:32 406 INFO:Start to test device
19:18:32 406 INFO:Start to run
19:18:32 406 INFO:Test device OK
19:18:32 406 INFO:Start to download file
19:18:32 406 INFO: Start to download files to flash,backup offset=0xffffffff
19:18:32 406 INFOlash Start to download file to flash
19:18:32 406 InfoKA_File_Download start,file=boot,offset=0xa000
19:18:36 687 INFO: Download files to flash finished,Total(12582912)B
19:18:36 687 INFO: Start to check data
19:18:36 687 INFO:Start to check download data
19:18:36 687 InfoKA_File_Check start,file=boot,offset=0xa000
19:18:36 734 Errorompare boot file failed,Offset(0)
19:18:36 765 Error: Check system file failed
19:18:36 765 ERRORownload file failed
19:18:36 765 ERROR:Image Thread Failed
19:18:36 781 ERRORun failedMit tudok tenni ?
-
-
air
nagyúr
válasz hjanos1 #2162 üzenetére
Valóban ez volt a gond.
Bár nem emlékszem, hogy ezt az opciót én kapcsoltam volna ki a Novában, de a visszakapcsolás megoldotta.
Köszönöm.
Viszont hogyan lehet lehúzni egyszerre mind a két "rolót"? Nekem mindig csak az egyik jön le. Két ujjal is próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz hjanos1 #1412 üzenetére
Igen, van különbség
SharpSA: Erről még nem tudok nyilatkozni, lévén 1 órája ha feltettem. De az biztos, h ezzel HD-ben (így hívja a rom a nagyobb felbontást) fürgébb a rendszer mint a "gyárival" normálba...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
kpityu2
őstag
Mondjuk én meglepődtem a súlyán amikor kézbe vettem. Azt hittem a 10000-es akkucsomag nehezebb lesz. Futtatott már valaki akkukalibrálást? Nekem nincs türelmem kivárni.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
air
nagyúr
Csak tesztelési, finomhangolási céllal van nálam a kütyü.
Hogy miért nem veszem lejjebb a felbontást? Megtettem. Egyrészt sokkal nem segít rajta, másrészt elég paradox, hogy egyszerű használat mellett is akad a natív felbontáson, ezért lejjebb kell venni.
Már felajánlotta a tulaj, hogy a bolti ár alatt esetleg eladná, de nem igazán hajlok rá.(#532) kelzsoca
Ezek szerint neked működik a swype?
Szívesen megnézném, hogy nálad hogy megy a masina. Szerintem mások is.[ Szerkesztve ]
-
-
kpityu2
őstag
-
mrnobody
tag
Na ez pont így van!!!!
Az ubuntu is pont ezt csinálja! (Ezért használok kizárólag LTS kiadást.)
A Microsoft is ezt csinálja, tudnék mesélni az Office365-ről.(#359) Ixion77
Lehet, hogy tévedsz és van értelme 3D-s játékokat tabletre készíteni. Az a tendencia, hogy részben kezdik kiváltani az emberek az asztali gépet. Illetve vannak fejlesztések amelyek révén az android is olyan játékgép lehet mint az xbox, a jövőben megjelenhetnek az első mozgással vezérelt androidos készülékek.
A játékokhoz pedig a lelkes androidos tábor készít majd tool-okat, amellyel a játék textúrázását lehet állítani, lásd Real Racing 3 Graphics. -
lacuska74
tag
Annyit jelent hogy nem játsza le a videokat:-)
Persze ez nem a tablet hibája, van itthon még egy tabom, Ainol Aurora2, azon sem tudom használni.
Sokan írták a store-on, hozzászolásban hogy mióta frissítette magát az alkalmazás azóta nem megy.
Gondolom hamarosan orvosolják a problémát:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest