- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt74
senior tag
Rákérdeztem hogy a MyAudio 916QR-re mikor várható a frissítés de sajnos ezt írták.
"Készülékéhez egyenlőre még nincs ilyen frissítés, de amennyiben lesz, elérhetővé fogjuk tenni a honlapunkon."
Hát ez van.
Sajnos nekem még várnom kell...
De nektek addig is sok sikert a frissítéshez
[ Szerkesztve ]
Zsolt
-
air
nagyúr
válasz menyhartlevi #192 üzenetére
Csak egy kis update!
14-én csökkentette az edigital a myaudio 916QR árát 65-ről 60 ezerre.
Ma már 80 ezer az ára.
Mellette a 100QCR maradt 70.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lacuska74
tag
Köszönöm szépen a segítségeket, maradok a 4.1-nél, kipróbáltam mindent amit írtatok,sajnos nem sikerült. Biztos Én vagyok a hü..lye,de nem baj. Így is jó a tablett Amire nekem kell arra így is jó
Még egyszer köszi mindenkinek..[ Szerkesztve ]
-
lacuska74
tag
Az eszközkezelő lemezmeghajtónál ez van:
xTAB-100 usb USB deviceezt akartam frissíteni arra ami a telepítőben van, azt írja a windows hogy naprakész.
akkor ezt a lépést kihagyjam? -
kelzsoca
félisten
válasz lacuska74 #290 üzenetére
Indítsd újra a pc-t, majd a tabletet kikapcsolt állapotban csatlakoztasd usb kábellel a PC-hez, ezután nyomd le a hangerő + gombot és nyomd le mellé a power gombot, a flashelő alkalmazásban ekkor zölden fog világítani a kis ablak, és mehet a restore.
ui: ha van rá lehetőség, próbáld meg asztali PC-vel frissíteni, és ne notebook-al.
[ Szerkesztve ]
-
lacuska74
tag
Tablett bekapcsol, usb-vel rádugom a tablettre, az pedig rögtön látja is
1,Tablett bekapcsol
2 Usb- vel csatlakoztatom a laptophoz
3 tablett megkérdezi hogy akarom-e usb háttérként bekapcsolni
4 laptop feldobja hogy látja a mappákat, amik a tabon vannak
5 elindítom a RKBatchTool.exe -t, ott az egyik szám lila
6 switch gombra kattintok és nem történik semmi, a tablett kikapcsol -
-
lacuska74
tag
No, nekem nem ajánlja fel hogy ismeretlen eszköz, hanem kiírja hogy eszközillesztő program sikeresen telepítve(plug and play).
Próbáltam a RKBatchTool.exe elindítani, lila is az egyik szám, rákattintok a switch gombra, azt irja fail.
Tab kikapcsol.
Nekem olyan mintha saját magától telepítette volna az illesztőprogramot, mikor először csatlakoztattam a tabot a laptophoz.
Ez lehetséges?
Ha igen akkor hogyan tovább? -
hjanos1
senior tag
The Factory Must Grow
-
ClaydovE
aktív tag
Tegnap felraktam a 27"-os monitoromra hdmi-n próbaképp, tökéletes a kép. Egy vezeték nélküli billentyűvel és egérrel sokat javul az élmény.
Üdvözlettel: ClaydovE
-
sityak
tag
http://hardverapro.hu/apro/wayteq_xtab-100_qcr_2/friss.html
hátha valakit érdekelhttp://legipanorama.hu
-
lacuska74
tag
Bocsi, úgy látszik nagyon amatőr vagyok, de hol lehet belépni a menübe?
Könyvjelzők hozzáadása, előzmények, ilyeneket látom, de hogy tudom előhívni a menüt?
Nagy szükségem nincs rá csak a desktop használatot akarom beállítani, és azt hogy megjegyezze a jelszavaim.
Már a Youtubeon is megnéztem a videókat a használatáról, de ott sem látom hogy lenne menü -
Kobe
veterán
A 4.2 rol nem lehet vmi konkretabbat megtudni, pontosan mikor erkezik a heten?
-
air
nagyúr
Egyébként úgy tűnik, hogy a Microsoft is próbálkozik valami hasonló megoldással. (Tényleg befejeztem az off-ot. )
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
apeelme
addikt
válasz mrnobody #259 üzenetére
Azt értsd meg hogy teljesen el kell vonatkoztatnod a windows-tól ha android-ról beszélsz. Minden téren! És ez a legnagyobb baj pl. valamely linux disztrib-re áttérő/áátérni akaró userekkel is...ugyanis az első kérdése hogy "miért nem olyan ez v. az mint a windowsban? - Mert nem windows!"
Neked azért hihetetlen mert nem ehhez vagy szokva, nem ezt tapasztaltad...windows-on, el sem hiszed hogy létezik más alternatíva problémák megoldására...és ez a baj...ezt kellene a fejekből kiverni.A másik dologról amit idéztél: igen, vannak olyan appok amik kevésbé igényes fejlesztők készítettek/frissítettek és előfordul hogy be kell avatkoznod. Kérdem én miért tennél fel egy plusz alkalmazást erőforrást pocsékolva - és most vonatkoztassunk el a mértékétől - egy olyan műveletre amit az rendszerből bármikor meg tudsz oldani mindenféle hókuszpókusz nélkül? Egy olyan alkalmazást ami önmaga is lehet - akár egy félresikerült frissítése után - "rosszul működő"? Hmm?
Én még mindig azt mondom hogy felesleges, de nem akarlak meggyőzni hisz a te készüléked, használd ahogy te szeretnéd.
-
air
nagyúr
válasz mrnobody #259 üzenetére
Részemről is ez az utolsó ebben a témában.
Az előző hsz-edben a "selejtes alkalmazást" arra értetted, amiből nem lehet kilépni másként, csak a Home gombbal. Most pedig rosszul működő programokról beszélsz. Az én olvasatomban ez nem ugyanaz.
Ezért az indoklásod nem logikus.
De szerintem ezt a témát itt most fejezzük be! Ha részletesebben akarsz erről eszmét cserélni, akkor azt az Android OS-t használók szakmai topicjában teheted meg.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
mrnobody
tag
Ígérem ez az utolsó hozzászólásom a témakörben!!!!
Idézet:
"Android 2.1 és 2.2 alatt nem sokmindenre. Ha mindenképp be akarsz zárni valamit - mert valami rosszul működik, vagy mert nagyon meríti az akksit - akkor használd az alkalmazások / manage applications részt, és küldd el aludni ott a programot a "Force Close" gombbal. Ha a program nem létfontosságú a rendszer működéséhez, akkor egy ilyen Force Close után nem fog újraindulni."
És most az idézett részből a rosszul működőn van a hangsúly. Ismétlem, nem szoktam idióta módon gyilkolni a folyamatokat. Óhatatlan, hogy az ember ne fusson össze rosszul működő programmal. Emlékszem még CodeBlocks alatti első próbálkozásaimra, mikor kevésbé szúrtam el, akkor csak a program szállt el, mikor jobban, akkor a Windows is megsínylette. Valószínűleg Android alatt is vannak hibásan működő appok, hiszen azt is emberek írták. Így szerintem annyira nem felelőtlen dolog részemről, hogy néha van amit erőszakkal állítok le.
(Szívesen megmutatnám, hogy milyen eszement módon mennek a fejlesztések és mennyit kell küzdeni a fejlesztőkkel, de ezt csak akkor lehet megérteni, ha az ember éveken át nap mint nap a fejlesztőkkel dolgozik és küzd velük.) -
djcool
tag
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Router beállításait meg fogom nézni még1szer,a task killer pedig szerintem nálam is Windows-os beidegződés miatt használatos (de azért lesz egy fennt a biztonság kedvéért).
Akkor előre a 4.2.2.frissítés felé!
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
air
nagyúr
válasz mrnobody #255 üzenetére
Légy kedves, tedd meg, hogy a linkelt írásokat elolvasod!
"Egy alkalmazás három féle státuszt ismer: Nem fut (ki van kapcsolva), Fut (aktív) és van egy harmadik, a Passzív státusz. A passzív státusz azt jelenti, hogy ott van ugyan a memóriában, de nem csinál abszolút semmit. És mivel nem csinál semmit, nem fogja jobban meríteni a telefont azzal, hogy ott van a memóriában."
Ami nincs előtérben, az nem "futkorászik" és semmilyen erőforrást nem fogyaszt.
"csak az ilyen selejtes alkalmazások"
Jajj ne! Ilyet ne írj le még egyszer Androidos környezetben, mert csak a tudatlanságodról tesz tanúbizonyságot.[ Szerkesztve ]
-
-
mrnobody
tag
Rendben, kipróbálom, mert még erről nem hallottam és attól hogy nem hallottam róla attól még létezik és működik gondolom.
Viszont azt nem tudom elképzelni, hogy normális működés, hogy egy 3D-s játékból nem lehet kilépni csak a home gombbal és utána ott futkorászik a memóriában a játék felesleges erőforrást fogyasztva és így merítve az aksit. Mint említettem, csak az ilyen selejtes alkalmazások miatt használtam a Task Killer-t, de ha másképp is megoldható (felesleges program telepítése nélkül), akkor az csak jó és használni fogom.
Szerencsére nem az a tipikus felhasználó vagyok és nem is az a fajta fejlesztő aki még mindig Total Commander-t használ Windows-on, hanem az a típus aki próbálja követni a lehetőségeket és értelmesen kihasználni.
(A Total Commander-es példáért elnézést kérek azoktól akik mezei felhasználók, én nem vagyok híve, viszont megáll az agyam mikor egy fejlesztő csak ezzel tud fájlokat böngészni és a Windows intézőt azt sem tudja hol lehet elindítani, természetesen a Total Commander lehetőségeit ki sem használja a fájlok böngészésével.) -
Kobe
veterán
válasz lacuska74 #250 üzenetére
Korabban linkeltem pontosan milyen univerzalis tokot vettem hozza. 4-5 kert barmelyik gsm boltban megkapod, ebayrol 3,5K rol indul
Mas: multkor iryam hogy meghalt az egyik widget. Most szomoruan tapasztalom hogy minden mas widget is igen surun behal - poweramp pl rendszeresen crashel, es csak a poweramp logo matad, a vezerlogombok es a hatter mindig eltunnek. Mi a tokom baja lehet a gepnek hogy ilyen boduletesen szarul kezeli a widgeteket ?
[ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz mrnobody #249 üzenetére
Az hogy csak a Home gombbal lehet kilépni teljesen normális, csak rengetegen gondolják - rajtad kívül is - a rossz windows-os berögződések miatt hogy ez hiba, vagy rossz dolog. Az android NEM windows...semmi köze hozzá. Az aktív/inaktív appoknak állapotaik lehetnek amiről részletesen itt és itt is olvashatsz...én mindenképpen ajánlom mindenki figyelmébe ezeket az olvasmányokat.
A másik téves elgondolás az, hogy az a jó ha minél több szabad RAM áll rendelkezésre. Nem igaz. Egyrészt azért mert ha megvetted a készüléket, és a gép tartozéka akkor legyen (ki)használva! Másrészt józan paraszti ésszel végiggondolva ha mindig mindent kiszórsz az amúgyis nagy mennyiségű RAM-ból azzal csak a készüléknek ártasz, hiszen mivel nincs a RAM-ban az adott app amit megint el akarsz indítani, így újra elő kell vennie a rendszernek, felesleges CPU-t, I/O műveleteket, stb., és persze akkut pazarolsz el vele. A RAM-ból előkaparni pedig bazi gyorsan (nincs az az SD ami gyorsabb a belső nand-nál) tudja minimális erőforrás felhasználásával. tehát minél több app van a RAM-ban annál többet profitálsz belőle.
A TaskKiller-es műveletekhez pedig annyit - bár te elmondtad hogy nem ész nélkül csinálod - hogy a pl. rendszer működéséhez szükséges folyamatok (szolgáltatások, alkalmazások) "kilődözése" a létező legnagyobb butaság Android-on, az az igazi erőforrás pocsékolás és legfeleslegesebb dolog...hiszen a rendszer újra és újra el fogja indítani őket. (mint anno sokak kedvence volt XP-nél az explorer.exe bezárogatása )Ahogy air is helyesen elmondta tökéletesen ki lehet írtani a nem futó és futó alkalmazásokat a hosszú Home-ra felugró menüben, ennél többre nincs szükség. Persze van olyan app amihez nincs segítség csak egy Eltávolítás. (pl. Facebook)
[ Szerkesztve ]
-
Pierre75
senior tag
A Táblamagazint amúgy is célszerűbb csak az adott újság letöltésére használni. Miután letöltötte, bármely más pdf olvasóban sokkal kényelmesebben olvasható, mint a WTM-nal. A chrome böngészésre borzalmasan lassú, de az Opera-val nekem semmi bajom sincs (csak a gyorshívóval kellett megbarátkozni).
Viszont képtelen vagyok törölni főképernyőt. Azok a metódusok, amelyekkel egy másik tabon gond nélkül tudtam ezt megtenni, nem működnek. Vki megnézné, hogy nála is ez e a helyzet?
Üzemidő: az első alkalommal 10h15 képernyőhasználatot bírt 1 óra wifi-vel. 2. merítésre 9h00-t hozott 8 óra wifi-vel (böngészés, netrádió).
Ha előzőleg használtad 4.1 JB-nel is, az üzemidő módosult vmit a 4.2-ben?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz mrnobody #249 üzenetére
Ezt a task killer-es dolgot rosszul gondolod.
Ha a recent apps listából kihúzod az érintett alkalmazást, akkor az teljesen bezáródik. Még a tárolt folyamatok közül is eltűnik. Ezek a task manager alkalmazások teljesen feleslegesek.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
lacuska74
tag
Valaki tud ajánlani tokot a géphez?
Olyan kellene amit szét lehet hajtani, hogy tartó legyen belőle -
mrnobody
tag
Sajnos néha szükség van "memória menedzselgetésre", például mikor kipróbálok egy app-ot és kiderül, hogy nincs kilépés gomb benne, csak a home gombbal lehet eltüntetni a képről. Tudom, hogy ott az alkalmazások listában a lehetőség, de én jobban szeretem, ha van a gépen egy Advenced Task Killer. Tisztánlátásképp, nem idióta módon gyilkolom a folyamatokat, csak ha szükség van rá.
A wifi térereje nagyon jó, viszont néha leszakad és újra csatlakozik. Találtam ilyen hibajelzést 4.1.1-el kapcsolatban, de most még nem foglalkoztam vele, mert lesz 4.2.2, mellyel talán nem csinál ilyet a tab.
-
apeelme
addikt
A legrosszabb amit tehetsz ha "memória menedzselgetni" akarod szegényt, főleg 2GB RAM-al a "hasában".
Jómagam is az általad említett routerrel használom de gyönyörűen működik vele, méghozzá annyira hogy az eddig nálam járt egyéb droidos készülékek közül ennek van a legjobb a wifije.
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel a 1043ND elég jó router, illetve a qcr wifije is nagyon jó, így szerintem a csatornakiosztással, vagy a titkosítással lehet majd valami gond. Próbáld meg újrakonfigurálni a routert más beállításokkal (csatornakiosztás, titkosítási mód) és akkor megoldódik a gondod szerintem.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
djcool
tag
Helló mindenkinek!
Jómagam is birtoklok egy 100QCRt-t...
Még nem nagyon mertem belakni (gondolva,hogy a 4.2.2.frissítés úgyis töröl majd mindent),de lenne pár kérdésem:-memóriamanager elérhető vhogy (Note2-mön ugye a Home gomb hosszú nyomásával lehet előhozni)
-TP-Link (TL-WR1043ND) routerrel van vkinek tapasztalata?Az enyémmel lassú,szakodozik,megszakad...talán a 4.2.2 orvosolja? Addig is nézek,hátha van hozzá új FW...
Üdv: Djcool
A gyógyítás lényege, hogy úgyis elszúrjuk...
-
Peltár
aktív tag
Apeelme köszi a válaszokat! Nem gondoltam hogy 2 fólia van rajta, így marad az eredeti, majd ha az elnyűtte magát rakom a sajátot. Illetve marad a QuickPic új verziója.
Air neked szintén köszi! Megnézem, már ha találtam megbízható oldalt. Bár gondolom ez ide is jó lehet?
https://play.google.com/store/apps
Üdv
Peltár
-
-
air
nagyúr
2. Real APK Leecher
( #225 ) lacuska74
Próbáld ki a Naked Browser-t![ Szerkesztve ]
-
apeelme
addikt
válasz lacuska74 #228 üzenetére
Nálad lesz valami bibi, ugyanis a rendszerben található 4.5.17 verziójú app teljesen hibamentes, tökéletesen működik. Play-ben is ez a lehető legfrissebb jelenleg (2013.06.03-i dátumozású).
(#229) Peltár :
1. Én is QuickPic-et használok minden droidos eszközömön.
2. Passz.
3. Tuti nem GG, de arra figyelj hogy ha levetted a felső kemény (szállítási) fóliát, akkor gyárilag van még egy rajta, a használathoz. Tehát szedd le azt is és tedd fel a tiéd, de ne tedd rá pluszba a másikra semmiféleképp.
[ Szerkesztve ]
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Én is megvettem tegnap a gyorsboltban. Ez a tab az amire már vártam. Van másik régebbi típus is de ott a felbontás és a színmélység kevés volt.Örültem hogy a "support" nem változott, a régi hozzáértő motorosoknak hála. Ezért köszönet nekik! . Többek között emiatt is a waytek mellett döntöttem.
A készüléket fényképek válogatására fogom javarészt használni.
Tanácsot kérnék. (1 év elmaradásom van fórum ügyileg.) + abszolúte nem vagyok android szakértő.
1,)Kéne egy jó képnézegető progi ami gyors, semmi extra, szerkeszteni nem itt akarom a képeket, csak megnézni, csoportosítani, és ami nem kell törölni. Régen a QuickPick volt használatban.
2.)Direktbe szeretném PC-re letölteni az apk-kat.
Régen ez az oldal jó volt (http://androiddev.orkitra.com/) de ezt most vírusosnak írja ki a ESET S.S
Honnan érdemes letölteni?3.) Nem sikerült kiderítenem hogy ezen milyen a kijelző üvege, valaki tudja esetleg? (gorilla)?
Ezért vettem fóliát de nem tudom szépen felrakni buborékos lesz. Erre valami tanács, bevált módszer?Remélem ez a fórum is szép kort fog megérni mint a Xpad70!
Üdvözlet mindenkinekPeltár
-
lacuska74
tag
Annyit jelent hogy nem játsza le a videokat:-)
Persze ez nem a tablet hibája, van itthon még egy tabom, Ainol Aurora2, azon sem tudom használni.
Sokan írták a store-on, hozzászolásban hogy mióta frissítette magát az alkalmazás azóta nem megy.
Gondolom hamarosan orvosolják a problémát:-) -
lacuska74
tag
Na megjött a gép, nagyon tetszik, csak egyszerűen nem találok normális böngészőt rá.
Az Opera idáig a legjobb, de sehol nem találom benne a könyvjelzőket, pedig jó lenne, főleg ha a Chrome-ból lehetne szinkronizálni.
Könyvjelzők nélkül meg nem sokat ér nekem.
Youtube alkalmazás nem megy a gépen , igaz van egy Aurora 2 itthon azon sem.
Szépen fut minden rajta, nincs semmi gond vele, szóval aki azért vacillált esetleg, hogy akad, laggol stb. szerintem nyugodtan megveheti.
Akksi jól bírja, kijelző gyönyörű, a hangerővel sincs baj. -
mrnobody
tag
Na igen, lehet az oprendszeren optimalizálni, meg egyéb dolgokat csinálni, ha az alkalmazás vacak. Két dolog van ami tud dobni a sebességen, az egyik a programozási nyelv cseréje normálisabbra, a másik a program optimalizálása, de ezt a böngésző készítőjének kell megoldania!
-
Kobe
veterán
kicsit kezd a faxom teli lenni a chrome al miért kell minden egyes frissítésnél megszopatni az embert ? Nem hiszem el, hogy nem lehet az asztali könyvjelzők frissítését normálisan megoldani. Korábban szinkronizálás után a Könyvjelzők / Egyéb eszközök menüpont alatt szépen, csempeszerűen látszottak azok a könyvjelzők, amik az asztali gépen a könyvjelzősávra lettek lementve.
Chrome frissítés óta a csempéknek fuccs, helyette viszont azonnal mutatja egy szép menüben, hogy az asztali gépen éppen milyen honlapot nézel, mert az ember ugye azért ül le az asztali elé, hogy közben kezében a tablettel még egy helyen pluszba nézegesse azon is hogy jéé, hát én éppen a zindex.hu t bújom....igaz hogy a könyvjelzők menüben a könyvjelzőimhez nem férek hozzá, de az már csak mellékes.
Amúgy 64 GBos microSD kártyát még mindig nem próbált ki senki véletlenül a géphez ?
-
apeelme
addikt
-
-
z0d1AK
nagyúr
Leteszteltem a hétvégén a 4.2.2. Sajnos a böngészőkben és a Táblamagazinban különösebb változás nincs, ellenben a többi ponton sokat javult a rendszer. Lecsökkent az érintés érzékelésének késleltetése, ez főleg játékokban és gépelés közben segít sokat.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
mrnobody
tag
Szervusz!
Mennyire sürgős a megoldás? Nem volt időm foglalkozni vele, de most munka közben jött egy ötlet amit még ki kell próbálnom. Mivel a launcher bolondul meg ilyenkor, így a launcher könyvtáráról kell mentést csinálnom. Elő kell idéznem a jelenséget és utána visszaállítani a mentésből a launcher adatait. Sajnos nem találtam semmi értelmes megoldást a fórumokon, mindenhol az a megoldás, hogy telepíteni kell egy appot ami ugyan ezt tudja.
-
apeelme
addikt
Sajnos az ígéretemet nem tudom már betartani, CWM recovery publikálása csak holnapi nap lesz. Elnézést mindenkitől!
-
kelzsoca
félisten
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz #32839680 #202 üzenetére
A Retina Display az Apple által kitalált és használt jelző/brand a magas ppi értékkel rendelkező, a termékeikben használt kijelzőkre, szóval ez nem egy kijelző-technológiát takar, csupán egy marketingfogás.
Az iPad-ekben is ugyanolyan kutyaközönséges IPS panel van, mint ami a nemlétező Csang Huang Hon gyárban készülő nemlétező Big Tablet modellekben is található.
Hogy mennyire helyes dolog miden QXGA felbontású panelre ráhúzni a retina jelzőt azt ítélje meg mindenki maga. -
z0d1AK
nagyúr
Az Apple azért hívja Retina Display-nek az iPad kijelzőjét, mert a korábbi verziókhoz jóval magasabb a felbontása és nagy a pixelsűrűsége.
Bár a Retina Display elvileg az Apple védjegye, maga a gyártó, a WayteQ is Retina kijelzőnek titulálja az xTAB-100qcr megjelenítőjét, valószínűleg a teszt szerzője is azért hívja ennek a cikkben.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Kobe
veterán
az apple által levédett szabvány is a kijelző felbontására és a ppi-re vonatkozik, nem arra hogy ki, melyik beszállító gyártja az adott pixelsűrűségű panelt. Ezeknek megfelel ez a kijelző is, így nem értem miért lenne szenzációhajhászás nevén nevezni a dolgokat
Az meg hogy az apple mit minek nevez és védet le, megint más tészta és inkább siralmas....a fehér egy bizonyos árnyalata, a lekerített oldalú téglalap....ha tehetnék, Pitagorasz elől is levédetnék a derékszögű háromszöget.
[ Szerkesztve ]
-
lacuska74
tag
Holnap hozzák ha minden igaz a gépet!
Valaki tud valami tokot ajánlani hozzá, vagy vegyek egy univerzálisat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest