WayteQ xTAB-100qcr - sok a pixel, ez a gikszer

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A WayteQ remekel idén, a gyártó mindkét idei táblagépével igencsak meg voltunk elégedve. Az xTAB-70dci és az xTAB-100dci egyaránt IPS technológiát használó kijelzővel és remek hardverrel érkezik, a barátságos árcéduláról nem is beszélve. Ezek után nem is csoda, hogy nagyon megörültünk a vállalat legújabb táblagépének, melynek személyében az eddigi legerősebb xTAB típust tisztelhetjük: az iPad eszközökből ismert retina kijelző, négymagos processzor és 2 GB RAM jellemzi a készüléket.

WayteQ xTAB-100 QCR
[+]

Papíron tehát nincs szégyenkezni valója az xTAB-100 QCR-nek, ami a kijelzőt tekintve tökéletesen helytálló: a megjelenítő az egyik legjobb minőségű a táblagépes megoldások között. A használat során viszont gondok akadtak a felhasználói élménnyel, mely valószínűleg a Rockchip új lapkakészletének tudható be, mely nem jelenleg nem tudja kompromisszumok nélkül meghajtani a 2048 x 1536 képpontos kijelzőt. Alig két héttel a megjelenés után viszont meg is érkezett a 4.2.2-es frissítés, mely az extra funkciók mellett a teljesítményen és a sebességen is jókorát javított. Lássuk, mit kínál a legújabb WayteQ táblagép!

WayteQ xTAB-100 QCR
[+]

A táblagép egy jókora kartondobozban érkezett, a tartozékok mennyisége viszont átlagos. Kapunk egy kézikönyvet, egy microUSB-kábelt, egy hálózati töltőt és egy USB OTG kábelt. Utóbbi egyébként egy kedves gesztus, hiszen az átlagfelhasználó nem valószínű, hogy rendelkezik egy ilyennel otthon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés