- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
#47982080 #1372 üzenetére
Az a baj, hogy sokan keverik a készenléti (vagy alvó) állapotot és a kikapcsolt állapotot (akinek nem inge.......).
A kikapcsolás itt ugyanazt jelenti mint egy számítógépnél, laptopnál vagy mobiltelefonnál, azaz ha kikapcsolod akkor nem fogyaszt áramot és nem is fut semmiféle program/alkalmazás, ha így merül drasztikusan (mert semmi sem tartja meg a töltést 100 évig) akkor szinte 100% -os valószínűséggel az akkuval van probléma.
Ha készenléti állapotban van/marad akkor teljesen normális, hogy merül hiszen a kijelzőt leszámítva minden szolgáltatás aktív és működik.Ez most nem kifejezetten neked lett címezve hanem annak aki esetleg keveri.
-
aag
őstag
válasz
#47982080 #841 üzenetére
Hahó! Ezúton is köszönöm a próbát!
Az összefoglalással kezdem: Ha a pécés minőséget 10-nek definiálom, akkor ez csak 1. Vagyis napi használatra alkalmatlan, de tény, hogy működik.
Részletesen: Az elején hatalmas bógás-berregé volt. Le kellett halkítanom, mert azt hittem, hogy megsüketülök a fejhallgatómmal. Kicsit később már volt beszélgetés, de visszahallottam magamat. Amikor a partner fejhallgatóra váltott, tudtunk beszélgetni. Ez prellegő módon (de azért érthetően) szakadozott. Másodpercenként kb 2-4 szakadás. Folyamatosan, egyenletesen. Hozzá lehet szokni, de nem nevezhető használhatónak.
A képnél rosszabb a helyzet. Miközben elég részlet-dús, nincsen a gyenge fényviszonyok miatti hangyák háborúja, aközben olyan sötét, hogy a partner homlokán és orrnyergén kívül alig látni valamit. Ez egyértelmű szabályozatlansági hiba. Valószínűleg lehet belőle még nagyon jó képet is csinálni, de jelenlegi formájában használhatatlan.
Egyébként a kamera elhelyezése is rossz. Ha benne akart lenni a partner a képmezőben, fejjel lefelé kellett tartania a tabletet. Így viszont egy betegágyon, a takaróba süllyedve eltakaródhat a mikrofon és a kamera is. Ehhez még hozzátenném, hogy az alsó kameraállás miatt az ember belelát a partner orrlyukába. Nem valami előnyös pozíció. A középről, vagy egy kissé fentről történő archoz vagyunk szokva. Nos ez sajnos nemolyan.Még annyit, hogy forgatáskor mindig visszajött a fülsiketítő búgás-berregés. Volt olyan, hogy újra kellett hívni egymást, mert egyszerűen elment a partner hangja. Csak azt láttam, hogy tátog, de semmiféle hang nem jött át.
Hát ennyi. jelenlegi formályéban biztosan nem érdemes megvenni annak aki napi rendszerességgel videóbeszélgetésre akarná használni a készüléket.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
#47982080 #612 üzenetére
Ami nem teljesen világos még számomra, hogy most csak a recovery-t szeretnéd visszaállítani?
A komplett csomagot nem próbáltad meg feltenni, tehát az 5 fájlt az SD-re és hangerő FEL+power gomb nyomvatartása?
(#613) pusihusi
Rá fogok nézni
(#611) sgamez
Nagyon régen használtam már ezt az alkalmazást, fejből most nem mondom meg az biztos...
Megnézheted esetleg az ES File Explorer alkalmazást is, ha jól tudom az is jó ilyen wifi-s dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest