- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Gutenberger #261 üzenetére
Sehogyan.
Egyetlen egy lehetőség van, feladatkezelővel kilőni. -
notforsale
csendes tag
válasz
Gutenberger #244 üzenetére
...a gyors boltban olcsóbb...v. nem?
-
agent_k
őstag
válasz
Gutenberger #229 üzenetére
5 ó 42 percnél kapcsoltam ki, ekkor még volt 31%. Ebből 1,5 óra repülős üzemmódban telt, nézegetéssel olvasgatással, a többi aktív böngészéssel.
kelzsoca
Köszönöm, még tanulom az androidot, meg ezt a tapizást. A legkomolyabb telefon egy nokia e66, notiból meg egy asus n53 ami most a kezemben van, szóval kicsit idegen még nekem. De majd belejövök. -
Lalikiraly
addikt
válasz
Gutenberger #77 üzenetére
Nana én notebookra gondoltam
De mondjuk én abszolút úgy kezelném ezt a tabletet, hogy muterék szobájában rányomva az LCD re
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Gutenberger #69 üzenetére
Köszi szépen nagyon!
Elolvastam az ottani leírást is. Meg a videót megnéztem!
Számomra abszolút bizalomgerjesztő. Kézben szerencsére edigitalnál megfoghattam.
De addig nem döntök míg ki nem próbáltam. Igazából nekem emailezés, némi videózás, főleg avik, netezésre kell... Amire mostanában a notimat is használom, az a videózás, zenehallgatás, netezés. Meg email. Semmi szövegszerkesztés meg videóvágás ilyenek. Jah meg fater sakkozik rajtaSztem ezt az xtab-100 játszva elköveti nekem. Ha meg kell ott az LCD TV HDMI re rátol és hajrá.
Amm tényleg a HDMI összekötéses dolgot leírod nekem? Hogy néz ki a TVn az egész?
-
válasz
Gutenberger #69 üzenetére
ugyanígy vagyok én is, Galaxy S mellé lenne. Viszont mintha azt írták volna, sőt, a Wayteq oldalán fent is van, hogy szinte az összes itthon szolgáltatónál forgalmazott 3G stickkel működik. AKkor meg hajrá.
-
Lalikiraly
addikt
válasz
Gutenberger #57 üzenetére
Azt esetleg megtennéd, hogy egy picit levideózod a gépezetet, nagyjából miket tud hogy merre hova? Mert mint látod más is egy videóra gerjedne
Örülnénk neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest