Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fennec
csendes tag
Van valakinek megoldása arra, hogy 60w-ben Adobe Readerben hogy lehet saját betűtípust beállítani? Fonts-ba bemásolva, FBReaderben működik is, ám Adobe-ban ha saját betűtípust választok ki, egyszerűen nem vált, csak a gyáriakkal jó. Az Adobe-t preferálnám FBReaderrel szemben, mivel előbbi normálisan jeleníti meg az epubokat, utóbbi nem az igazi. A Boyue-s firmwarrel is próbáltam, de abban sem jó.
-
bodorka
csendes tag
válasz
Beerdrinker #1198 üzenetére
szia!
az én olvasóm lassan 3 éves lesz, soha ilyen disznóságot nem követett el.
javaslatom USB -vel csatlakozz a géphez úgy is tölti, ha nem akkor mivel ilyen töltöttség mellett
frissíteni nem tudsz SZERVÍZ. -
Beerdrinker
tag
Sziasztok!
Na én is úgy jártam, mint többen előttem. XBook60-as készülékem van. A zöld led folyamatosan világít, a kijelzőn "Kevés energia" felírat olvasható. Se hálózatról, sem gépre kötve nem történik semmi. Van, tudtok már megoldást erre a problémára?
Köszönöm előre is!
-
elistvan
őstag
Mindkét firmwaret felraktam. Mindkettő stabilnak tűnik. Kérdezzetek, ha érdekel valami.
-
elistvan
őstag
A Wayteq 60w HD klónjának (a 2003-as modell a kör gombos.) egyikéhez a Gmini Magicbook Z6HD hoz jelent meg egy 2015.07.15-i keltezésű firmware a csomagban a már win8as driver és rkbatchtool is van. A héten megpróbálom kipróbálni Kérdés angol nyelv van-e benne. Nem tudni milyen javítások vannak benne mert nem leltem erre vonatkozó utasításokat. Illetve a Digma E626-osához is van egy 2015.01 havi. állítólag valami energiagazdálkodási javítás is van benne többek közt.
-
hhheni
tag
válasz
elistvan #1194 üzenetére
sziasztok!
a következő gondom van: behalt az olvasóm, megkértem a család szakértőjét, hogy frissítsen, ezt ügyesen meg is csinálta, a kütyü feléledt, és tökéletesen olvassa a kártyán lévő könyveket, amiket elmentett a kártyára
mivel viszonyt nem fért rá az összes, és a frissítési oldalon látta, hogy "A készülékhez gyárilag mellékelt könyvtartalom miatt kérjük vegye fel a kapcsolatot a kiadóval az info@digi-book.hu címen a készülék gyári számának megadásával!", hát ezeket hagyta ki, a gyári könyvek tehát nincsenek meg
viszont hiába írta meg már két hete a levelet a kért módon, nem válaszolnak rá
járt már valaki ugyanígy?köszi
heni -
elistvan
őstag
válasz
maggi1886076 #1193 üzenetére
Szívesen.
-
elistvan
őstag
Más én is nemrég szoftvereztem az enyémet nálam azt csinálja, hogy nem tölti be rendesen a könyvet, csak egy fehér oldalt, alul 0/0-t mutat a a lapszámlálónál. Kilépés aztán vissza és csak utána jó. (adobe readerrel) Mondjuk az oldalszámozás is eléggé érdekes mert amit az adobereader 150 oldalnak mutat a az a fbreader simán a duplájának pedig a betűméret nem nagyobb.
-
elistvan
őstag
válasz
maggi1886076 #1190 üzenetére
HDből is kétféle van, van a wifis és a wifi nélküli verzió a tied a wifis a wifi nélkülinek kockább gombjai vannak.
-
elistvan
őstag
válasz
maggi1886076 #1188 üzenetére
A gép hátulján a fehér téglalapba mi van írva pontosan ahol a sorozatszám van?
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Nekem is behalt az olvasó. Sikerült is életre keltenem, de van egy kis hiba. Kisebb lett a kijelzőn a kép. Eddig úgy tudtam, hogy sima xbook 60w, nem HD-s. Utána felraktam a HD-s szoftvert is, de azzal is ugyanaz a probléma. Mit kellene csinálnom, hogy normálisan mutassa a képet?
-
aromo
tag
60W HD olvasóm van.
Most jártam úgy, hogy a zöld LED világított a tetején, de nem bootolt. Úgy sikerült életre keltenem, hogy a frissítő (jobb oldali kör) gombot folyamatosan nyomva tartva hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot. Egyszer csak megjelent a boot képernyő és felállt az olvasó.
Hátha valakinek segít..... -
lmaresz
aktív tag
Nekem is ugyanez a probléma merült fel, bár úgy, hogy még délután olvasgattam és estére lemerült, éjjelre felraktam töltőre, zölden világított, majd megpróbáltam bekapcsolni, semmi... aztán reset, semmi... most ha rádugom a töltőt, akkor sem reagál, csak zölden villog a led.
Ez nem az első ilyen...
-
-
Mykl
tag
Átnéztem a topic összes bejegyzését, és több ember is jelezte a töltés közbeni zölden villogást, de érdemi választ senki nem kapott hogy ez mitől lehet.
Jó lenne tudni legalább annyit hogy ez azt jelenti hogy elromlott a készülék vagy az aksija, és kuka az egész, vagy csak valami szoftveres probléma!
-
Angerbot
újonc
Sziasztok ! Olyan problémám van ,hogy rádugtam több gépre is a az ebook olvasót tölteni tölti tehát érzékeli a gépet ,de könyvet nem tudok rátölteni a gépre mi lehet a gond ? Elviekben egyszer sikerült az asszonynak , mert egyik próbálkozásánál felajánlotta a kütyü hogy géphez csatlakozzon ,de azóta semmi egy
WayteQ xBook-60HD ről beszélünk -
Mykl
tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq 60w ebook olvasom ami majdnem egy éve nem volt használva.
A kijelzőjén az látszódik hogy Kevés energia - csatlakoztassa töltőre.
Ezt meg is tettem és a tetején villog zölden a led. Lassan 5 órája töltöm de meg se nyikkan, nem tudom bekacsolni. Mi a teendő ilyenkor?Köszi
Mykl -
BBandigyerek
tag
Urak!
Régebben írtam egy probléma miatt, ami továbbra is fennáll, mégpedig: kb 5-600 lapozást bír a készülékem, utána lemerül. Szoftverfrissítést hivatalos forrásból, gyári leírás alapján elvégeztem, a probléma nem változott. Bátyám Pesten él, fölküldtem vele szervizbe, ott beraktak egy Bibliát, elmondás alapján több mint 2000 oldalt bírt automata lapozással. Visszakaptam, manuális lapozgatással ugyanúgy kb 5-600 oldal, utána kész, vége. Továbbá ha már gyenge az akksi, nekem is produkál olyat, hogy magától lemerül, használat nélkül. Fentebb írták a tokot meg a gomb benyomódást, itthon nem tokban használom. Szóval a kérdés: mi a bánatos kib****tt k***a anyám van vele? 500 oldal is elég tud lenni 1-2 hétig, de ez akkor is a gyári értéknek a harmada, arról nem beszélve, hogy ha lemerül, és csak akkor veszem észre, amikor olvasnék, sokszor be se kapcsol amíg föl nem töltöm teljesen. Így, hogy a hivatalos szerviz "lerázott", nem tudom mit csináljak, a hibajelenség pedig marhára bosszantó
Szerk.: csak epub vagy mobi formátumot olvasok vele, pdf-et szinte soha.
-
virág0120
csendes tag
válasz
NiciNicus #1170 üzenetére
valóban a pdf nem igazán olvasóbarát.
erre is volt a régebbi hozzászólásoknál nagyon jó tipp, mit hogyan, milyen beállításokkal célszerű alakítani, hogy ez az olvasó szeresse.
mondom ezt én azok után, hogy én is pdf-t olvasok. viszont mindent saját beállítások szerint alakítok, így tökéletes.
keress vissza, nagyon jó ötleteket olvashatsz a régebbi hozzászólásokban, nagyon sokat segítettek nekem is. -
virág0120
csendes tag
válasz
YaniMan #1165 üzenetére
szia!
nem tudom, fenn áll-e még a problémád, hogy alvó üzemben is merül az olvasód.
volt erről régebben poszt, ha tokban tartod az olvasód, és rázárod a tokot, mivel a hd egy picit vastagabb mint a normál készülék, így a gombok folyamatosan nyomás alatt vannak. ezért van hogy hamar - órák alatt - lemerül készenléti állapotban a készülék. esetleg nézd ezt meg.
volt rá nagyon jó ötlet - bútortappancsokat lehet ragasztani a tok belsejére, így nem nyomódnak a gombok.
bár én mindig kikapcsolom. igaz nem a főgombbal, hanem a - hú ez nagyon nem lesz szakszerű, előre is bocsi - jobbról a második gombocska, felajánlja a zenét, illetve a kikapcsolás lehetőségét, itt kapcsolom ki teljesen.
és nagyon irigykedem az egy hónapos teherbírásra, igaz nálam a fél óra olvasás az bőven megvan 4-5 óra is akár, de 2-3 minimum. így viszont hetente töltöm fel a gépet. -
NiciNicus
újonc
Nagyon köszönöm a segítséget!
-
NiciNicus
újonc
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, és örülnék ha erre valaki tudna válaszolni, mert már nagyon bosszant! WayteQ xBook-60 -as eBook olvasóm van, kb 1 éve, de alig tudom használni, ugyanis amikor feltöltök rá egy pdf formátumú könyvet egy bizonyos oldalig beolvassa, és utána se kép se hang, elfogynak a betűk.... ez miért van? mi a teendő? Ez már kb a 3. könyvnél igencsak idegesítő..... Köszönöm a segítséget! NiciNicus
-
YaniMan
újonc
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy WayteQ xBook-60HD-t, ami (úgy látom) szerencsémre hibátlanul működik, egyetlen gondtól eltekintve: az akksi akkor is merül, ha alszik a szerkezet. Nem is lassan; ~1 hét elég neki, hogy 100%-ról teljesen lemerüljön (kéri, hogy dugjam töltőre). A WiFi-t nem használom. Firmware-t sikeresen frissítettem, de ezt a problémát nem hozta helyre. Amennyire tudom, alvó állapotban a dolognak nem igazán kéne merülnie, vagy alig jobban, mint amit maga az akksi "szivárogtat".
Tudom ettől használni, csak aggódom, hogy esetleg idővel romolhat a helyzet, és nem számíthatok majd rá egy kétnapos út során.
Érdekelne, hogy van-e más gépének is ilyen tünete, vagy csak az én tehenem döglött? -
elistvan
őstag
Ilyen alapon egy gyártó se küldené a termékeit a boltok polcaira mert ha mind rossz az hatalmas ráfizetés lenne nekik anyagilag és a márka presztizse is megsínylené. Előfordulhat de nem törvényszerű hogy hibás darabot fogsz ki. Ha hibás akkor garancia érvényes rá.elküldöd megjavítják.
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Kinéztem a HD verziót tokkal a digibook.hu-ról, kérdésem az lenne hogy nekem is lesz szerintetek problémám vele, hogy lemerül és nem reagál? Ha online wbshoppból rendelem is kapok hozzá garanciát?
-
elistvan
őstag
Kérdésem van-e a neten valahol újabb verziós boyue c60 szoftver? Ha igen linkelné valaki?
-
AtisDon
újonc
Üdv!
Ugyanaz a problémám, mint amiket feljebb is olvastam.
Lefagyott a kijelző, kb 3 hónap használat nélküli állapot után. Töltöm, de csak zölden villog a jel, resetre sem reagál, gép sem jeleníti meg.Valaki tud segíteni mi lenne a megoldás?
Vidéken lakom, így ez miatt nem szeretnék pestig utazni szervíz miatt. -
dorika87
őstag
-
dorika87
őstag
Ez a wayteq hivatalos szervize az Elektrodoki (rajta van a garanciajegyen is):
Cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Megközelítés: Office Campus - A épület, Mester u. 89 sz. felől
GPS koordináták: É 47,46321°, K 19,08863°
Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 9 - 17 óráig
Szombat, vasárnap zárva
Telefon: (+36-1) 21-73-632, (+36 1) 21-73-631
Fax: (+36-1) 21-73-619
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- Formula-1
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest