Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• klepto

addikt

Sziasztok!

Melyik GPS-t vegyem: Navitel MS600, vagy a WayteQ x995 Sygic 3D-vel?
    Az előbbi jobban tetszik készülék minőségérzetre, de a neten nem nagyon találtam róla még csak videót sem, bár a Navitel E500 egy tesztben főként dicséretet kapott, míg a másik valahogy jobban tetszik szoftver grafikában, de gyengébbnek tűnik készülék minőségre, és nem is vagyok róla meggyőződve, hogy megéri az árkülönbséget.
    Valaki tudja esetleg, hogy a Navitel mennyire megbízható, és milyen térképadatbázist használ?
    A Sygic még mindig TomTom áttervezett grafikával?
    Megbízhatóság, műholdvételi jelerősség, a kijelző napfényben történő olvashatóságában, valamint a navigáció hang erejében, érthetőségében, van különbség a két készülék között?
    Igazán nem tudok dönteni; a Navitel szimpatikusabb volt élőben és olcsóbb is, a WayteQ pedig szimpatikusabb az Android rendszere, és a Sygic grafikai megjelenése miatt :U

• klepto

addikt

Sziasztok!

Most gondolkozok GPS vásárlásán, és bár többen inkább plusz mobilt ajánlottak, volt aki erre a GPS-re hívta fel a figyelmemet.
    Jelenleg HERE WeGo-t használok mobilon, ami bár nem a legszebb, de bajom még nem volt vele, igaz Win mobilon mintha pontosabb lett volna; bár csak az utóbbi időben tűntek fel a tévedései...
    Ezen kívül amikor le lehetett tölteni, akkor megszereztem az IGO Szüliappot, de valahogy amikor próbáltam nem tetszett. Tényleg az IGO Szüliapp még kap frissítéseket?
    Szóval GPS-re milyen más ingyenes Androidos program van a Here WeGo-n kívül?
    Mennyire ajánljátok az X955 készüléket megvételre?
    Esetleg érdemes hozzá venni Sygic Vouchert?
    Más: ha nem ez, hanem Win CE 6.0 GPS-t veszek, ahhoz létezik letölthető, legális, ingyenes magyarul tudó navigáció?

Új hozzászólás Aktív témák