- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Most láttam meg a Navon A500 szériát. Ugyanilyen MTK SOC mint ebben, de csak 512 ram. Viszont van hozzá Igo full eu navigáció, és állítólag az 512 rammal is egész jól működik. Play áruház nincs rajta. Szupport az egyenlő a nagy büdös krumpli nullával, a régen volt navongps.com oldal már csak eladó domain, a csutka mobiltelefonokon kívül nincs semmi másról termékoldaluk. Ha kellene bármilyen navon cucchoz pl. firmware mert eldobta magát, akkor csak pénzért van. Egy Wayteq - Concorde supporthoz képest ez nagyon gyenge. Árban amúgy nem lenne rossz, ~30e az 1 év térképfrissítéses igo-val, ~35 az élettartam frissítéses eu-val, ~40-ért van A520DVR élettartamos igo-val, és ha jól veszem ki, lehet benne egy menetrögzítő kamera is. Ha lenne megfelelő támogatása, akkor még meggondolandó is lehetne ha valaki új készüléket akarna.
Én még valamivel 25e alatt vettem az x995-öt sygic nélkül (mert már volt akkor megvásárolt full eu sygic-em), nem egész 10e -ért a play-en meg lehet venni a full eu igo-t élettartam frissítéssel, kb. ott van mint a drágább A500, de ez egy jobb készülék. Úgyhogy még mindig nem tudom, hogy mit lehetne ennél jobbat venni, pláne olcsóbban. -
-
KakasSoft
tag
Hi. Nekem a 4.1 auto hide van fent, tökéletesen működik, nincs ilyen problémám. Korábban írtam az LCD density 160-ról 120-ra írva megjelenik a háttérkép, igaz minden gomb, értesítési sáv kisebb lesz. A viber miatt állítottam át, így már felment rá úgy, hogy a telefonon is megmaradt minden. Ezen a waze évi-jét szoktam küldeni. (Nincs facebook-om
)
-
papsoka
aktív tag
Néhány másodperc, pedig Renault Kangooban van és állítólag annak az első szélvédő színezése fém alapú ami rontja a vételt. Mint fentebb írtam nem tudtam elviselni az alsó sáv kitakarását ezért rootoltam. Ez vagy nem sikerült tökéletesen, vagy elrontottam valamit, de csak úgy működik, hogy bekapcsolás után kb. 20 mp múlva tűnik el az alsó sáv. Ha előtte indítod a hárombetűset akkor marad a sáv, de gombok nélkül. Sygiccel nincs ilyen gond. De nem zavar mert mire becsukom a garázsajtót addigra indítható.
-
SzaboZE
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest