- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Google Voice felvarázsolható rá ? (keresni lehessen swiftkeyben hanggal)
Sajna play kiírja, hogy nem támogatott eszköz....Nem lenne rossz, ha a hardveren kívül azért szoftvert is helyrepofoznák a WayteQ-nél, mert ez így elég ciki, hogy ilyenen vérzik el egy ilyen jó eszköz (vagy nincs is benne mikrofon, és ezért nem működik?).
-
BullZeye
veterán
Feltette már valaki az új Waze-t? Működik, vagy ugyanúgy crashel?
-
BullZeye
veterán
válasz
urbanjozsi #264 üzenetére
Akkor már csak autót kell beállítani, hogy ne adjon töltést állandóan
-
BullZeye
veterán
válasz
toth.szilvi #223 üzenetére
Wayteq-et baszogasd akkor is, mert Ők adják hozzá a programot, hisz te Nekik fizetsz jó pár ezer forintot emiatt. Ha nem tudják megoldani, fizessék ki a különbözetet.
-
BullZeye
veterán
Viccesen kezeli az akku százalékot. Egész éjszaka töltőn volt, ma használtam 6 órán keresztül folyamatosan nem gyári töltőről (nem elég hosszú a kábel). Hazaértem, és levettem, mert felraktam az új Waze-t hátha javították (nem, az új verzió is fagy), nyomkodtam egészen addig, amíg 80%-ra nem ért (kb 20 percet), és 1-2 percen belül kikapcsolt teljesen. Azt hittem kalap kabát, de mint kiderült hiába írta 80%nak, teljesen lemerült, szóval csak töltenem kellett, és magához tért.
-
BullZeye
veterán
válasz
KakasSoft #134 üzenetére
Kipróbáltad mindet amúgy? Csak ez a 2 ami működik?
(#135) papsoka
Alapból elvesz a képernyőből egy gombsornyi részt.
Root nélkül csak olyan opció van, ahol a billentyűzet nem működik amikor épp nem látható a gomb
Ha viszont Rootolod kingroottal, és használod a fentebb linkelt gombos progit, akkor megoldható, hogy jobb oldalt legyen annyi gomb a sávon amennyi jól esik, és kattintásra átlátszóan beúszik jobbról.Így nem vesz el a képernyőből, és mégsem bugos a bill.
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz
orimate86 #106 üzenetére
Értelmes gyártók kikapcsolhatóvá teszik az ilyen erős ledeket, WayteQ nem tartozik közéjük, nekem is ótvar szigszalaggal kell letapasztanom. És a 100 forintos fényérzékelő hiányát nem tudom hova tenni...
iGo el tudja sötétíteni magát este skinnel, de waze fényerőt nem tudja csökkenteni, úgyhogy az éjszaka a leddel együtt kisüti az ember szemét. (vagy keresek rá programot, hogy fényerő 20% legyen napnyugta után.)Viszont ha nem is nagyon, de melegszik, nap rá sütött most végig, és kb 40 perc alatt sajnos elég meleg lett a hátulja bal oldalt Waze-tól.
-
BullZeye
veterán
KingRoot + Rootos Auto Hide soft keys + SwiftKey + Power Toggles + Waze 3.6
És végre egész használható lett a GPS
ha még IPS paneles is lenne, akkor amíg meg nem hal boldogan élne nálam.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #102 üzenetére
Benéztem, utcaneveket nem mond, csak hogy fordulj jobbra 500 méter múlva, meg hogy ellenőrzés várható, szóval mindent az utcaneveken kívül.
Root is működik valóban, viszont nem találok ingyenes normálisan működő Auto Hide Soft Keys alkalmazást.
GMD tök jó lenne, ha nem lenne egy idegesítő piros csík alul.Van aki már szedte le a gyári fóliát róla? Jobb a képe nélküle?
-
BullZeye
veterán
Valóban megy ez, egy fél óra múlva le is tesztelem élesben, bár eléggé puritán az UI a mostanihoz képest
de azt hiszem ez teljesen vállalható kompromisszum. Már csak NFC matrica kell telefonhoz, hogy Hotspot bekapcsoljon magától.
Köszi
Ja meg root is kell még, ha hazaérek utána nézek amit írtál, mert a nem rootos gombeltüntető elég bugos (nem hozza be billentyűzetet)
szerk.:
Minden megvan mehetünk az magyar volt, de gondolom csak ez fog magyarul jönni, többi angolul, vagy sehogy. -
BullZeye
veterán
ez android, ugyanaz az összes, nem csak a 2 típusnál, és itt is ugyanúgy kéne, fel is ajánlja, csak nem csinálja meg
Ergó szoftveresen valamit elbaszcsiztak a WayteQnél.
De ha valakinek mégis működi a log készítés, akkor ugyan data.hu-ra pakoljon fel egyet
2. Please submit Android logs. Follow the instructions below:
Open your phone Settings and tap About a phone
Tap Build number 7 times until you receive a popup asking if you’d like to be developer, click Ok to approve the message
Go back to phone Settings and tap Developer options
Enable USB debugging and tap ok
Go back to your home screen and open Waze
Open phone Settings again and tap Take bug report
Wait for logs to download, this could take a few minutes. Once the logs have downloaded (you should receive a notification), tap the notification and send as an email to waze.cases@google.com
. -
BullZeye
veterán
Waze végre válaszolt, hogy ugyan küldjek nekik egy Hibajelentés logot beállításokból. Na ez a menü nagyon úgy néz ki nem csinál semmit.
Legalábbis telefonon fél perc alatt megvolt a log, és küldhettem tovább emailben, ennél a remek szerkezetnél nem történik semmi fél óra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest