Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
konor70
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Wayteq x995 MAX készüléket és leírnék néhány gondolatot erről a készülékről. Mielőtt bárki mondaná hogy túl nagy, alapvetően teherautóban használom, de a személybe sem zavaró, bár ez talán a kocsi méretétől is függ. Az egyetlen hátrány talán a megosztott belső tárhely. A rendszer gyors, a kijelző elég világos, a betekintési szög is megfelelő. Elsősorban a Gps funkció miatt vettem meg, és szerintem az tökéletesen működik. Nagyon gyorsan követi a helyzetet és azonnal újratervez gondolkodás nélkül. Két programot telepítettem rá, a hárombrtűst és a Waze 3.7.8.0 verziót, az tökéletesen fut. Az újabbak sajnos még nem, remélem a későbbikben jön majd valami frissítés ami megoldja ezt a problémát. Az akku első töltés után 7 órát bírt navigáció, wifi,bluetooth, max fényerővel. Használtam már néhány fajta Gps-t, telefont és nagyon elégedett vagyok vele számomra teljesen megfelel. -
laszlohu
addikt
Új infok a navigyurcin, az új X995 max gyorsan talál gps jelet, viszont a Waze app alapból azon sem műkszik
mobilteló párosítása után -
bnorci71
addikt
üdv mindenkinek
behalt a CNS navim és egy ilyennel szemezek
ami kérdésem van még vásárlás előtt a 8Gb-bül 2Gb progi 4Gb adat-ra használható a leírás alapján
Ha teszem azt egész EU térképet teszek fel ami több mint 2Gb az mehet az adatrészre vagy hogy? -
laszlohu
addikt
Dehát most is dettó ugyanazt írják , eléggé félreérthető az alábbi linken,
A tulajdonságoknál :
Kijelző: 7” 1024x600 kapacitív, nagy fényerejű LCD érintőképernyőa speckónál
7” IPS 1024x600 kapacitív érintőképernyőMég arra lennék kiváncsi, hogy az 5" - es réginél is porcelán volt a gps vevő?
-
Upo
addikt
Majd ha keresni kell később hozzá valamit, akkor jó lesz, hogy a találatok össze lesznek kutyulva. Miért nem lehetett mondjuk x997-nek nevezni? Ha lesz a neten elérhető rom hozzá, biztos lesz olyan aki majd összekeveri és téglázza a készüléket. Nem is rakom fel sehova a simához valót, elég ha nekem megvan.
-
SzaboZE
addikt
Kb 2 hétig az is IPS-es volt, aztán gyorsan levették a specifikációból. Tudom, mert az első napon kb megvettem, amikor elkezdték forgalmazni
Itt a 47-es hozzászólásban szerepel, hogy maga a wayteq közölte ezt a specifikációt.
"(#47) Rusi
Rusi
(HÁZIGAZDA)Az IPS kijelzőt a WayteQ által nekem küldött információk alapján írtam, a honlapon már valóban nem szerepel, így azt kivettem. A Sygic esetében a Voucher Edition felett viszont én siklottam el, azt viszont beleírtam.
"
-
DM43
őstag
Megérkezett a "nagy testvér"
-
Upo
addikt
válasz
JamesHolden #425 üzenetére
Milyen tts hangmotor van telepítve a készüléken? Nekem vocalizer-el megy rendesen a szülinapp, illetve a próbaidőszakban a szülinapp-ból átemelt voice fájllal is működött a nextgen, végig navigáltam vele a nyaralást..
Elvileg ha SVOX tts van telepítve, akkor is mennie kellene, de azt nem próbáltam. -
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Nextgen iGO-t használ valaki közületek X995-ön?
Minden működik frankón kivéve a TTS hangot
Amint kiválasztom a területi beállításokon belül kifagy a program... -
Tűz
csendes tag
Hát a GPS-el nem sok mindent tudsz csinálni, mert abba ekkora akku fér bele.
A hardver ennyit eszik tehát azzal sem tudsz mit csinálni.Azonban van több lehetősig is:
1. Van egy app amit a Sygic javasolt ha a készülék nehezen talál jelet. Ez pedig a GPS Status & Toolbox.
Elmondásuk szerint az app, ha netet kap (nem folyamatosan kell neki csak pár naponta) akkor előre letölti pár napra a műholdak várható helyzetét, ezáltal hamarabb meg fogja találni a rendszer a jelet.
Természetesen ez nem fog hosszabb üzemidőt adni a gps-nek de hamarabb talál jelet.2. Szerezz be hozzá valami jó nagy külső akkut és amikor leállítod a kocsit töltsd arról, akkor tovább fogja bírni.
3. Láttam, igaz egyéb problémára olyan megoldást, hogy az autóba elhelyeznek egy másodig szivargyújtót, ami közvetlenül az akkuról kapja a feszültséget, így azon a gyújtás elvétele után is van feszültség. Igaz ehhez barkácsolni kell a kocsin.
-
XARAI
tag
Sziasztok!
Van egy x995-ös GPS-em. Készenlétbe saját akkumulátoráról tudom csak tartani, mert gyújtás nélkül nincs töltés. Viszont nagy szükségem lenne rá, ha beülök az autóba és indulok a lehető leghamarabb találjon jelet. Ha háttérbe fut navigáció és csak "altatva" van készülék hamar lemerül és kikapcsol. Ha kilépek a navigációból és úgy "alszik" sokáig bírja, de lassan talál jelet mikor indítom a programot rajta. Hogy lehetne megoldani, hogy ne merüljön le hamar és a lehető leggyorsabban jelre találjon? -
eddie17
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen GPS-t, nincs is vele gond (vagy is remélem) de a Sygic ami mellé járt katasztrófa.
Folyamatosan kilép, lefagy, a gép újraindul amikor azzal navigálok.
Próbálom kiszűrni, hogy csak a szoftver rossz, másik szoftverekkel.
Egyelőre HERE WeGO és a play-es Igo megy, de leggyorsabban jelet a HERE talál, se az IGO se a Sygic nem talál rendesen jelet ott ahol a HERE igen.
Kétszer is újra telepítettem, mappákat töröltem de ugyanúgy fagy a Sygic Voucher Edition.
Valakinek tapasztalat? Hát ha meg lehet hegeszteni, sajnálnám ha nem tudom használni, még is csak tartozéka. -
laszlohu
addikt
válasz
bolondember #417 üzenetére
Ha úgyis kísérletezgetsz a navi appokkal, ezt nem próbálnád ki?
ingyenes és a térkép is ingyenes hozzá, viszont valószínű gagyi benne
( Openstreetmap ), mondjuk folyamatosan fejlődik,az új release ( aug. 16 - ai release ) kb egy hét múlva frissül is ( készülékenként eltérő )
Ha beszámolsz, megkímélsz engem a telepítésétől.
-
Upo
addikt
válasz
bolondember #414 üzenetére
A demó verzió a 7 nap próba után néma lesz. Aktiváltad a kártyán kapott kóddal a szoftvert?
-
Tűz
csendes tag
válasz
bolondember #414 üzenetére
Probáld meg az alaphelyzetbe állítást, vagy ha az nem válik be, akkor a teljes újratelepítést. Az újratelepítés előtt a sygic mappát is törölni kell. Ui: minden beállítás elvész!!!!!!!
-
bolondember
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nemrég vettem a régi CE-s Wayteq helyett egy ilyet, de van egy "apró" problémám: nem beszél. Mutatja az utat, sípol ha traffipax, pittyeg ha átlépem a megengedett maximális sebességet de nem szól egy szót sem.
Tegnap feltettem az angol nyelvet is, hátha, igaz, azóta még nem volt érkezésem kipróbálni.
Végigmentem a beállításokon, de elvileg minden ok, mégsem.
Van valakinek tippje mi lehet a gond? -
andras.1
csendes tag
-
andras.1
csendes tag
üdv!
Ma vettem egy x995 készüléket mert sajnos az N770 7-8 év használat(futárkodás) után megadta magát..a szemét
Eddig elég pörgősnek tűnik, a Waze 3.7.8 rendesen megy rajta amit BullZeye linkelt fentebb(köszönöm!).
Remélem ez is bírni fogja jódarabig. -
Upo
addikt
Minél közelebb van ahhoz a helyhez ahol ki lett kapcsolva utoljára a gps vétel, annál gyorsabban találja meg. De ha régen volt bekapcsolva akkor több idő kell mire pozíciót fog.
De azért én mikor bekapcsolom, elindítom a navi programot, előállítom az útvonalat, berakom a tartóba, rádugom a töltőt addigra meg szokta találni a pozíciót.Illetve még mozgás közben lehet olyan, hogy lassabban találja meg.
Ha álló helyben megvárom, lehet hogy befogja 40-50 másodperc alatt, de ha rögtön elindulok amikor még nincs pozíció akkor 3-5 perc is lehet. -
SzaboZE
addikt
válasz
balazs1011 #401 üzenetére
Fel kell rakni egy másik verziót, nálam megoldotta.
-
Upo
addikt
válasz
Nekem google és nuance tts is van fent, meg sokféle navi program, waze, sygic, here, szülinapp, meg még egy
, amelyiknek beszélni kell az beszél is, de semmi elsötétedés. Szerintem nem megfelelő programot vettél...
-
Josi
aktív tag
válasz
Akkor tegyél fel egy másik programot és próbáld ki azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét navigációs fronton erősíti kínálatát a WayteQ.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest