Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
konor70
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Wayteq x995 MAX készüléket és leírnék néhány gondolatot erről a készülékről. Mielőtt bárki mondaná hogy túl nagy, alapvetően teherautóban használom, de a személybe sem zavaró, bár ez talán a kocsi méretétől is függ. Az egyetlen hátrány talán a megosztott belső tárhely. A rendszer gyors, a kijelző elég világos, a betekintési szög is megfelelő. Elsősorban a Gps funkció miatt vettem meg, és szerintem az tökéletesen működik. Nagyon gyorsan követi a helyzetet és azonnal újratervez gondolkodás nélkül. Két programot telepítettem rá, a hárombrtűst és a Waze 3.7.8.0 verziót, az tökéletesen fut. Az újabbak sajnos még nem, remélem a későbbikben jön majd valami frissítés ami megoldja ezt a problémát. Az akku első töltés után 7 órát bírt navigáció, wifi,bluetooth, max fényerővel. Használtam már néhány fajta Gps-t, telefont és nagyon elégedett vagyok vele számomra teljesen megfelel. -
Upo
addikt
válasz laszlohu #443 üzenetére
3.7.8.0 megy, a 3.8.0 már nem, ugyanúgy mint a kicsi x995-ön. [link]
Bár lehet a nagyon mégis megy? bár a 3.7.8.0 után váltottak sdk-t amitől ezen már nem megy a 3.8.0.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
laszlohu
addikt
Új infok a navigyurcin, az új X995 max gyorsan talál gps jelet, viszont a Waze app alapból azon sem műkszik
mobilteló párosítása után -
BullZeye
veterán
-
bnorci71
addikt
üdv mindenkinek
behalt a CNS navim és egy ilyennel szemezek
ami kérdésem van még vásárlás előtt a 8Gb-bül 2Gb progi 4Gb adat-ra használható a leírás alapján
Ha teszem azt egész EU térképet teszek fel ami több mint 2Gb az mehet az adatrészre vagy hogy?"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
laszlohu
addikt
Dehát most is dettó ugyanazt írják , eléggé félreérthető az alábbi linken,
A tulajdonságoknál :
Kijelző: 7” 1024x600 kapacitív, nagy fényerejű LCD érintőképernyőa speckónál
7” IPS 1024x600 kapacitív érintőképernyőMég arra lennék kiváncsi, hogy az 5" - es réginél is porcelán volt a gps vevő?
-
Upo
addikt
Majd ha keresni kell később hozzá valamit, akkor jó lesz, hogy a találatok össze lesznek kutyulva. Miért nem lehetett mondjuk x997-nek nevezni? Ha lesz a neten elérhető rom hozzá, biztos lesz olyan aki majd összekeveri és téglázza a készüléket. Nem is rakom fel sehova a simához valót, elég ha nekem megvan.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
SzaboZE
addikt
Kb 2 hétig az is IPS-es volt, aztán gyorsan levették a specifikációból. Tudom, mert az első napon kb megvettem, amikor elkezdték forgalmazni
Itt a 47-es hozzászólásban szerepel, hogy maga a wayteq közölte ezt a specifikációt.
"(#47) Rusi
Rusi
(HÁZIGAZDA)Az IPS kijelzőt a WayteQ által nekem küldött információk alapján írtam, a honlapon már valóban nem szerepel, így azt kivettem. A Sygic esetében a Voucher Edition felett viszont én siklottam el, azt viszont beleírtam. "
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
DM43
őstag
Megérkezett a "nagy testvér"
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz JamesHolden #425 üzenetére
Milyen tts hangmotor van telepítve a készüléken? Nekem vocalizer-el megy rendesen a szülinapp, illetve a próbaidőszakban a szülinapp-ból átemelt voice fájllal is működött a nextgen, végig navigáltam vele a nyaralást..
Elvileg ha SVOX tts van telepítve, akkor is mennie kellene, de azt nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Nextgen iGO-t használ valaki közületek X995-ön?
Minden működik frankón kivéve a TTS hangot
Amint kiválasztom a területi beállításokon belül kifagy a program... -
Tűz
csendes tag
Hát a GPS-el nem sok mindent tudsz csinálni, mert abba ekkora akku fér bele.
A hardver ennyit eszik tehát azzal sem tudsz mit csinálni.Azonban van több lehetősig is:
1. Van egy app amit a Sygic javasolt ha a készülék nehezen talál jelet. Ez pedig a GPS Status & Toolbox.
Elmondásuk szerint az app, ha netet kap (nem folyamatosan kell neki csak pár naponta) akkor előre letölti pár napra a műholdak várható helyzetét, ezáltal hamarabb meg fogja találni a rendszer a jelet.
Természetesen ez nem fog hosszabb üzemidőt adni a gps-nek de hamarabb talál jelet.2. Szerezz be hozzá valami jó nagy külső akkut és amikor leállítod a kocsit töltsd arról, akkor tovább fogja bírni.
3. Láttam, igaz egyéb problémára olyan megoldást, hogy az autóba elhelyeznek egy másodig szivargyújtót, ami közvetlenül az akkuról kapja a feszültséget, így azon a gyújtás elvétele után is van feszültség. Igaz ehhez barkácsolni kell a kocsin.
-
XARAI
tag
Sziasztok!
Van egy x995-ös GPS-em. Készenlétbe saját akkumulátoráról tudom csak tartani, mert gyújtás nélkül nincs töltés. Viszont nagy szükségem lenne rá, ha beülök az autóba és indulok a lehető leghamarabb találjon jelet. Ha háttérbe fut navigáció és csak "altatva" van készülék hamar lemerül és kikapcsol. Ha kilépek a navigációból és úgy "alszik" sokáig bírja, de lassan talál jelet mikor indítom a programot rajta. Hogy lehetne megoldani, hogy ne merüljön le hamar és a lehető leggyorsabban jelre találjon? -
eddie17
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen GPS-t, nincs is vele gond (vagy is remélem) de a Sygic ami mellé járt katasztrófa.
Folyamatosan kilép, lefagy, a gép újraindul amikor azzal navigálok.
Próbálom kiszűrni, hogy csak a szoftver rossz, másik szoftverekkel.
Egyelőre HERE WeGO és a play-es Igo megy, de leggyorsabban jelet a HERE talál, se az IGO se a Sygic nem talál rendesen jelet ott ahol a HERE igen.
Kétszer is újra telepítettem, mappákat töröltem de ugyanúgy fagy a Sygic Voucher Edition.
Valakinek tapasztalat? Hát ha meg lehet hegeszteni, sajnálnám ha nem tudom használni, még is csak tartozéka. -
laszlohu
addikt
válasz bolondember #417 üzenetére
Ha úgyis kísérletezgetsz a navi appokkal, ezt nem próbálnád ki?
ingyenes és a térkép is ingyenes hozzá, viszont valószínű gagyi benne
( Openstreetmap ), mondjuk folyamatosan fejlődik,az új release ( aug. 16 - ai release ) kb egy hét múlva frissül is ( készülékenként eltérő )
Ha beszámolsz, megkímélsz engem a telepítésétől.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz bolondember #414 üzenetére
A demó verzió a 7 nap próba után néma lesz. Aktiváltad a kártyán kapott kóddal a szoftvert?
-
Tűz
csendes tag
válasz bolondember #414 üzenetére
Probáld meg az alaphelyzetbe állítást, vagy ha az nem válik be, akkor a teljes újratelepítést. Az újratelepítés előtt a sygic mappát is törölni kell. Ui: minden beállítás elvész!!!!!!!
-
bolondember
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nemrég vettem a régi CE-s Wayteq helyett egy ilyet, de van egy "apró" problémám: nem beszél. Mutatja az utat, sípol ha traffipax, pittyeg ha átlépem a megengedett maximális sebességet de nem szól egy szót sem.
Tegnap feltettem az angol nyelvet is, hátha, igaz, azóta még nem volt érkezésem kipróbálni.
Végigmentem a beállításokon, de elvileg minden ok, mégsem.
Van valakinek tippje mi lehet a gond?Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
andras.1
csendes tag
-
andras.1
csendes tag
üdv!
Ma vettem egy x995 készüléket mert sajnos az N770 7-8 év használat(futárkodás) után megadta magát..a szemét
Eddig elég pörgősnek tűnik, a Waze 3.7.8 rendesen megy rajta amit BullZeye linkelt fentebb(köszönöm!).
Remélem ez is bírni fogja jódarabig. -
Upo
addikt
Minél közelebb van ahhoz a helyhez ahol ki lett kapcsolva utoljára a gps vétel, annál gyorsabban találja meg. De ha régen volt bekapcsolva akkor több idő kell mire pozíciót fog.
De azért én mikor bekapcsolom, elindítom a navi programot, előállítom az útvonalat, berakom a tartóba, rádugom a töltőt addigra meg szokta találni a pozíciót.Illetve még mozgás közben lehet olyan, hogy lassabban találja meg.
Ha álló helyben megvárom, lehet hogy befogja 40-50 másodperc alatt, de ha rögtön elindulok amikor még nincs pozíció akkor 3-5 perc is lehet.[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz balazs1011 #401 üzenetére
Fel kell rakni egy másik verziót, nálam megoldotta.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Upo
addikt
Nekem google és nuance tts is van fent, meg sokféle navi program, waze, sygic, here, szülinapp, meg még egy , amelyiknek beszélni kell az beszél is, de semmi elsötétedés. Szerintem nem megfelelő programot vettél...
-
Josi
senior tag
Akkor tegyél fel egy másik programot és próbáld ki azzal.
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
balazs1011
aktív tag
Szerintem csak navigálás közben.
Nálam is ilyen gondok vannak.
Pontosabban csak akkor sötétedik el, ha beszél a navi.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Hardcore café
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- További aktív témák...
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest