- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
balazs1011 #401 üzenetére
Fel kell rakni egy másik verziót, nálam megoldotta.
-
Upo
addikt
válasz
Nekem google és nuance tts is van fent, meg sokféle navi program, waze, sygic, here, szülinapp, meg még egy
, amelyiknek beszélni kell az beszél is, de semmi elsötétedés. Szerintem nem megfelelő programot vettél...
-
Josi
aktív tag
válasz
Akkor tegyél fel egy másik programot és próbáld ki azzal.
-
Upo
addikt
válasz
balazs1011 #366 üzenetére
Na erre a titokra kíváncsi lennék, egy androidos igo ami wince-n tökéletesen működik...
-
Upo
addikt
válasz
balazs1011 #360 üzenetére
Hát ezt így senki nem fogja tudni neked megmondani. Mivel univerzális androidos Primo nincs hivatalosan, ezért egyesek mindenféle összekotyvasztott, készülékspecifikusnak mondottból feltört szoftvert házasítanak összemodolt, összelegózótt adatokkal. Ahány letöltés, annyi féle f0s... Nyilván nincs szerencséd.
-
Upo
addikt
válasz
balazs1011 #348 üzenetére
Ja, hogy lopott szoftver? Azt nem tudom hogy működik. Én megvettem amikor akciós volt. és utána sygic kupon nélküli gépet vettem, ez egy főverzióval előrébb jár mint a voucher verzió. Erre írta a sygic, hogy a programon belül el kell kezdeni letölteni, utána megállítani, és azután áthelyezni a mappát. Utána már azt folytatja az sd-ről. A telefonomon működik is a dolog, ott sd-re van áthelyezve. Ha a lopott cuccodon nem megy akkor talán azt kéne megkérdezni aki csinálta.
-
Upo
addikt
válasz
balazs1011 #346 üzenetére
A sygic mappáját egy az egybe át kell mozgatni az sd-re, a belső memórián ne maradjon semmi, még a könyvtár se. Akkor meg kell hogy találja. Legalábbis a gyári leírás szerint. Nekem nincs benne sd, bőven sok a belső tárhely is. Nem járok annyi országban hogy megteljen tőle. Ahova nem megyek azt meg nem töltöm le, feleslegesen foglalja a helyet. Ha meg menni kell, akkor pár perc alatt letölthető...
-
zsozso710711
csendes tag
válasz
balazs1011 #341 üzenetére
Szia .mindent ami ANDROIDOS. Visz. nagyon is jól.
-
SzaboZE
addikt
válasz
balazs1011 #341 üzenetére
Legálisan sehogy, nem legálisan meg tilos róla itt beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest